nowaolka
Aktywna w BB
Z całego serca trzymam kciuki za wasze wizyty dziewczyny.Będzie dobrze ni ma innej opcji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy znacie jakiś dobry krem na popękane naczynka bo zauważyłam dzisiaj 3 na nogach i zaczyna mnie to przerazac,oczywiscie taki krem którego mozna stosowac w ciaży-dzięki:-)
Ja mam skórę naczynkową więc to chyba raczej nie to samo co ty masz w tej chwili.Zamykałam już tzw "pajączki" laserowo dawno temu.A żeby je wzmocnić,żeby nie pękały to brałam RUTINOSCORBIN, no i stosowałam maść z kasztanowca miejscowo smarowałam.Laser odpada a reszta....hmmm nie mam pojęcia.Dziewczyny czy znacie jakiś dobry krem na popękane naczynka bo zauważyłam dzisiaj 3 na nogach i zaczyna mnie to przerazac,oczywiscie taki krem którego mozna stosowac w ciaży-dzięki:-)
dorotko nie denerwuj sie, wiem, ze miałas dobre zamiary pełne współczucia
Witam po strasznie długiej nieobecności.Ja już po przeprowadzce.Próbuję "ogarnąć" się na nowych śmieciach ale słabo mi to idzie jak na razie. Dziewczynki cieszę,się strasznie,bo po usg wiem,że w moim brzuszeńku (7kg na +) hihi,mieszka mały chłopczyk.Przeszczęśliwa jestem!!!.
Hejo dziewuszki
Na poczatku dziekuje za zacisniete kciuki - bo pomogly :-)
Jestem juz po połówkowym. Zaczne od poczatku. Moje wejscie opoznilo sie o jakies 45 min, co oczywiscie wzmoglo stres... ale bylo tyle lasek, ze jakos to sie wszystko przeciągnelo.
Badanie bardzo przyjemne :-) Babka zaczela od samej glowki, czyli sprawdzila polkule mozgowe, wykluczyla wodoglowie, potem sprawdzila buzke, ponownie nosek i kark w celu wykluczenia zespolu downa.. nastepnie serduszko: obie komory, plucka, zoladek, nereczki... kości nózek, paluszki u rak i nog :-) Wszystko wyksztalcone i na miejscu. Maly ziewal nawet w trakcie badania i ogolnie byl chyba znudzony
Samo badanie trwalo ciut dluzej, niz te wczesniejsze - ale cudownie bylo widziec to wszystko prawie z bliska :-) Jestem mega happy. Maluszek wazy juz ponad 550 gramow.
Po zdjeciach 4d wydaje mi sie, ze jest podobny do tatusia. Nagranie na plyte postanowilismy wziac przy nastepnej wizycie - o ile dzidzius odpowiednio sie ulozy.
Jeszcze raz dziekuje za Wasze wsparcie. Ktos juz tu dzis napisal, ze forum dziala cuda.
"o co to hallo'' ja tylko napisałam swoje zdanie i uważam ze mam do tego pełne prawo,tak jak każda z nas:-)
"rozpakowanie" kojarzy mi sie z rozpakowaniem upragnionego,oczekiwanego prezentu-w tym przypadku urodzenia zdrowego i ślicznego bobasa,czyli wiaże sie to ze szczęsciem ,radosnymi chwilami ,jednak przypadek agamati do takowych nienależy,moim skromnym zdaniem powinien powstać wątek wrześniowych aniołków czy w tym przypadku nie lepiej brzmi,a tak niewiele kosztuje.