reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

dziekuję dziewczyny za pocieszenie :)
porozmawialiśmy,powiedział że to się nie powtórzy,przeprosił,no i nie wiem zobaczymy jak długo potrwa cisza hehe...on i tak swoje mysli swoje mówi :)
właśnie zjadłam michę rosołu i jestem zadowolona :) a weny nie mam dziś na nic kompletnie no ale powoli słonko wybija zza chmurek :)

Beti no co Ty
nie ma co sie lamac
u mnie tez co jakis czas sie zdarza
i tez mowi ze nie bedzie
a i tak robi swoje
nosek do gory

beti - Są pewnie szczęściary na tym forum którym mężowie nadskakują, rozumieją, nie dają powodów do nerwó:-) niestety panowie w większości to duzi chłopcy, trzeba ciągle przypominać o swoim stanie, a jak ich coś najdzie to nie ma bata trzeba przeboleć:wściekła/y:Mój mąż jest cudowny ale jak ma gorszy dzień typu spotkanie z kumplami to nie mam co lilczyć na spokój:crazy: tak to ci jest

w cuda nie wierze
ale jesli są to gratuluje...

wiecie co wskoczylam w 6 okienko
jak milusio mowie Wam
pisze od tesciow,bedziemy niedlugo robic grilla,odezwe sie wieczorkiem jak co

reklama
A JAKA POGODA U WAS DZIEWCZYNY???
BO MU MNIE SIE SZARO ROBI A TAK BYŁO ŁADNIE ,LEŻAŁAM SOBIE DZISIAJ BEZCZYNNIE NA LEZACZKU AZ 2 GODZINKI,A TERAZ POZOSTAŁO MI SIEDIEĆ PRZED TV Z MOIM 40 LETNIM MĘŻEM:-D:-D:-D NO NIC IDE SOBIE ZROBIĆ DESER BO OD RANA MAM NA NIEGO OCHOTĘ:tak:

u nas pogoda do bani.. :( była burza.. tak jak pisałam wcześniej.. to było pewne skoro żużel i balony... :( nudzę się strasznie... cały dzień przed tv i kompem... oby jutro było ładnie... nad książką się dziś nie skupię, bo M siedzi przed kompem też i cały czas coś do siebie gada.. :-)

A JAKA POGODA U WAS DZIEWCZYNY???
BO MU MNIE SIE SZARO ROBI A TAK BYŁO ŁADNIE ,LEŻAŁAM SOBIE DZISIAJ BEZCZYNNIE NA LEZACZKU AZ 2 GODZINKI,A TERAZ POZOSTAŁO MI SIEDIEĆ PRZED TV Z MOIM 40 LETNIM MĘŻEM:-D:-D:-D NO NIC IDE SOBIE ZROBIĆ DESER BO OD RANA MAM NA NIEGO OCHOTĘ:tak:

u mnie dziś cały dzień ładny :) tzn może troszke wieje ale jest si :) ja też przed tv i lapsem cały dzień z małą przerwa na obiad u teścówki :)
moje maleństwo troszkę poszalało i chyba poszło spać bo cisza :)

no ja też mam znowu ochotę na słodkie aj nie wiem co sie ze mną dzieje hehe wczesniej kwasne teraz słodkie :) no może skocze do sklepu po jaką czekoladke znowu będe zajadac hehe a Ty kochana jaki wcinasz deserek?

ja zjadłam lody ale i tak mam doła a to nie chodzi już o mojego :( on dziś jest milusi :) że muszą wracać te złe wspomnienia :( tzn może po części chodzi o niego

cichutko tu dziś u nas :)

A ja wpadam na sekundkę, bo jeszcze mamy gości poweselnych.
Gaju ja miałam zakaz sexu po założeniu szwu...no a ułożenie małej swoją drogą...nie wiem, czy to że jest nisko ma jakiś wpływ. Ja już tyle czasu z M jesteśmy abstynentami że ksozmar jakiś..boję się że macica zacznie mi wariować...no i nie przytulamy się w ogóle:-:)-:)-:)-(

Witam,
beti w dużym stopniu to sprawka hormonów, ja np wczoraj nie mogłam znaleźć świeczki na torta i zaczęłam wsio wywalać z szafek, trzaskać a na końcu siedziałam w kuchni i wyłam - z powodu głupiej świeczki.
kerna napisz mi prosze czy jak masz stwierdzoną nisko ułożoną ciążę to masz kategoryczny zakaz sexu??????? Albo inne mamuśki z podobną dolegliwością? Ja zapomniałam się spytać ale na chłopski rozum to chyba nie jest wskazane - mój małż się zamęczy bo teraz od jakiegoś roku ma ogromne zapotrzebowanie na kontakty he he ;)

Dziewczyny w normalnie przebiegającej ciąży i jeśli lekarz nie da takich przeciwskazań - sex jest jak najbardziej dozwolony, a nawet wskazany dla dobrego samopoczucia kobiety, utrzymania więzi, bliskości, endorfin - hormonów szczęścia które poprawiją samopoczucie człowieka.
Jesli jednak jak u mnie np szyjka jest niewydolna i mam założony pessar- to mam zakaz odbywania stosunków, jednak nie seksu całkowicie. Chodzi o niedraznienie szyjki macicy, która i tak jest juz u mnie skrócona. Niech Twój lekarz sie wypowie, bo tu nie ma co radzić przez internet.Wiem, ze są inne powody w ciązy gdy zakazane są stosunki- krwawienia, łożysko przodujące....pewnie kilka innych również. Pytajcie swoich lekarzy, to nie wstyd ;-)

A ja wpadam na sekundkę, bo jeszcze mamy gości poweselnych.
Gaju ja miałam zakaz sexu po założeniu szwu...no a ułożenie małej swoją drogą...nie wiem, czy to że jest nisko ma jakiś wpływ. Ja już tyle czasu z M jesteśmy abstynentami że ksozmar jakiś..boję się że macica zacznie mi wariować...no i nie przytulamy się w ogóle:-:)-:)-:)-(
Przytulać tez macie zakaz? Tak zupełnie zero wszystkiego? wiesz, bo mój od razu powiedział- że inne wygibasy możemy ale nie stosunki ( zero penetracji do pochwy) i tyle. Więc mam jasność, że nie chodzi o zupełna abstynencję od seksu.
Może u Ciebie podobnie?

Witam
Gaju ja mam też niziutko dzidziusia ułożonego no i niestety tak jak Beniaminka pisze zakaz stosunków a nie sexu. Heehe nawet mój gin mnie rozbawił bo sam zapytał czy ma mnie uczyć jak sex inaczej może wyglądać.
Chociaż szyjke mam całkowice ok wręcz stwierdził, że trzyma nie samowicie.
No ale wcześniej własnie po stosunku miałam plamienie i już był zakaz a teraz jeszcze dzidzia niziutko więc powiedział narazie nie wolno.
Więc zapytaj co ma na myśli. Nie które nie mogą nawet się przytulać bo hormony coś tam wydzielają itp. Co może prowadzić do skurczów.

reklama
ja mówię już dobranoc oglądam de javu super film dawno na tym w kinie byliśmy :)
ogólny dołek mnie złapał nie mam ochoty na nic :( głaski dla brzuszków i buziaki dla mamusiek :)

Do góry