reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

BETTI PYTAŁAŚ JAKI DESER TAK WIEC JADŁAM LODY ŚMIETANKOWE Z TRUSKAWKAMI ,MALINAMI I BITA ŚMIETANĄ -MNIAM PYCHA.POTEM WZIĘŁAM SOBIE WCZESNĄ KĄPIEL BO MYŚLAŁAM ZE SOBIE ODPOCZNE ALE NIESTETY NIE MOJA SZWAGIERKA Z SZWAGREM PRZYSZLI PO NAS NA SPACER TAK WIEC WYSUSZYŁAM WŁOSKI WSKOCZYŁAM W DRESIK I POSZLIWŚMY NA SPACEREK,TAK CHODZILISMY ZE NAM ZESZŁO 2 GODZINY :szok::szok::szok:DOPIERO WRÓCILIŚMY JAKIEŚ 15 MINUT TEMU,ALE CHYBA SIE PRZEFORSOWAŁAM BO MNIE STRASZNIE BRZUCH BOLI-POPROSTU MASKARA:angry:DZIECIOM ZROBIŁAM DZISIAJ"DZIEŃ DZIECKA" BO NAWET NIE MAM SIŁY ŻEBY JE WYKĄPAĆ:eek: A TERAZ MEŻUŚ ROBI KOLACYJKĘ A JA LEŻE:tak:

reklama
hejka, ja tylko na chwilę wpadłam się zameldować, że na szczęście bóle minęły:-):tak::-D:-Dale te dwa dni się czułam normalnie, jak na parę godzin przed porodem, dlatego miaam takiego stracha, potem rozmawiam z bratową M> i ona mówiła, że tez ja tak krocze, pupa i uda bolały, więc się trochę uspokoiłam, ale dziś przeszło:tak::tak::tak:więc mam nadzieję że to tylko kolejna porcja rozciągaczy i z moim rozwarciem nie ma to nic wspólnego;-)
my dzisiejszy dzień spędziliśµy w poznańskim Botaniku, było uroczo, Jacek spróbował pierwszy raz waty cukrowej;-);-)no i pokazy fizyczne to uczta dla mojego męża przy okazji Jacek popatrzył, choć bez głębszego zrozumienia praw;-):-D:-D;-)tylko ja zaczęłam sikać jak najęta, aż pani z obsługi toalet zapytała, czy tak ciśnie...:-D:-Dno niestety zaczęło się skanie średnio co godzinę:baffled:
a jutro w Poznaniu koncert Arki Noego w Parku Willsona, jesli nie będzie padać, to Jacuś będzie mial kolejną przygodę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

miłego wieczorku i jutrzejszego dnia:tak:

Witam porannie. Spać nie mogę katar mnie męczy i mam zupełny bezgłos. Jedyne co mogę robić to szeptać. Jutro muszę rano biec do lekarza i koniec, bo czarno to widzę. A po południu do pracy muszę iść i nie wiem co z tego wyjdzie ... ;/
Wczoraj było tak ładnie, a dzisiaj od rana paskudna pogoda. Mam nadzieję, że to się zmieni :)
Miłego dnia mamusie

Witam poweekendowo :) U nas caaaly od piatku lalo ,dzisiaj tez pochmurno i pada :( My tez mamy zakaz stosunkow ze wzgledu na moje ciagle plamienia :( nooo... ale od czego sa inne przytulanki :) Milego dnia brzuchatki !!!

Saara gdzie jestes ???? Odezwij sie !!!

Witajcie kochane :) u mnie leje i wogole pogada do bani, masakra...ale ja sie ciesze bo wczoraj moje blizniaki daly wreszcie znak zycia ponownie :) lece na polowkowe 3majcie kciuki

witam z ranka :)
ja dziś super się czuję bez bóli krzyża po wczorajszym masażyku przez męża :) pogoda total do bani pada już jakiś czas beeee....dziś wypad do mamy na obiadek :) a teraz oglądam akademie pana kleksa heheh jeju kiedy to było jak sie oglądało hhe :)
miłego dnia :)

Witajcie kochane :) u mnie leje i wogole pogada do bani, masakra...ale ja sie ciesze bo wczoraj moje blizniaki daly wreszcie znak zycia ponownie :) lece na polowkowe 3majcie kciuki

kciukaski czekają zaciśnięte :) powodzonka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki;-)
A u mnie dla odmiany świeci słonko. Ale cóż z tego jak i tak poleguje.
Moja jedyna, wczorajszą atrakcją był wypad na lody do Mc donalda:happy:. Ale nawet z auta nie wysiadłam. Za to lody smakowały nieziemsko. Uwielbiam te z polewą czekoladową i toffi. Zjadłam 2 i znowu pod kocyk.

Gaja jamam zakaz seksiku od samego początku, a teraz jeszcze doszło nisko ułożone łożysko to tym bardziej. Ja nawet nie muszę pytać ginka, przypomina mi na każdej wizycie:-(.
asiuN ciesze sie, że bóle minęły i fajnie, że wycieczka się udała:-).
Taka_ja ale masz rozrywkowy weekend:-D

Szkoda, że tak mało piszecie:-(, bo to teraz mój jedyny pochłaniacz czasu
Do poczytania potem.

Witajcie:) stwierdziłam, że już najwyższy czas przestać być biernym urzytkownikiem forum więc zarejestrowałam się i jestem:)
Obecnie rozpoczęłam 21 tydzień ciąży, przewidywany termin porodu to 17.09. ale kiedy mój synuś zdecyduje sie przyjść na świat to zobaczymy:)
Póki co ogromną frajdę sprawiają mi kopniaczki Szymka, które poczułam poraz pierwszy 25.04. Czytając wasze odczucia odnośnie pierwszych ruchów stwierdzam, że chyba te pierwsze musiałam pominąć uznając za rewolucje jelitowe:p, bo nie przypominam sobie żadnych bombelków. A może Szymon mocnymi wyprostami nóżek usiłuje zwrócić na siebie uwagę:)
Od wczoraj chodzę uchachana jak nie wiem co, bo mój małżon wreszcie poczuł jak synuś dokazuje:)
We Wrocławiu dziś pochmurno i depresyjnie wiec nici z zaplanowanego grilla:(
Pozdrawiam i zabieram się wreszcie za ostatni rozdział magisterki, bo podchodzę do tego jak pies do jeża:)

reklama
Witam dziewczyy!
Ja wczoraj bylam na urodzinowym grillu i takiego doła miałam nawet nie wiem czemu, az mi sie łzy cisneły do oczu. :crazy::zawstydzona/y:Mój oczywiscie sie super bawił, az ciezko go było do domu zaciągnąc(no ale z nim tak zawsze).
Dzis znowu sama siedze bo mój w pracy, niewiadomo do której :wściekła/y:Pogoda do chrzanu, tylko dalej płakac. Jedynej radosci na daną chwile daje mi moje maleństwo, które co chwila mnie szturcha :-);-)
Miłego dnia zycze!
I witam nowa mamcie na naszym wątku:-)

Do góry