Hausfrau
Fanka BB :)
agamati1 bardzo mi przykro :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monia super,że po wizycie u gina jesteś spokojniejsza.
Ja pospałam 3 godziny i teraz jestem taka zamulona,że hey.
Co do ciążowego roztargnienia też mi się takowe zdarza,ale Onionka to chyba nie uda mi się pobić.
Ja to przeważnie zapomnę pranie z linki ściągnąć, albo ściągnę większą połowę a reszta zostaje na dworze i potem moja mama pyta czemu reszta nie zdjęta jak już dawno sucha.
Raz to z rozpędu wstawiłam pierogi nie patrząc na opakowanie jakie do garnka wrzucam, do tego roztopiłam smalczyk będąc święcie przekonana,że to pierogi z mięsem i potem jak posmakowałam okazało się,że jem pierogi z truskawkami i smalczykiem :-/, ale dzielnie zjadłam je do końca )
Ja już mykam z kompa :* miłej nocki i oby jutro pogoda bardziej dopisała niż dzisiaj
Beti, a ciekawe, co tam jest napisane w składzie? Czy faktycznie zawierają alkohol? A może to tylko jakiś aromat? Zorientuj sie! Jeżeli z alkoholem, to ja bym sie wstrzymała, chociaż z drugiej strony, ile tam go może być?!!dziewczynki mam pytanko...no głupie jak but ale muszę spytac ale nie myslcie o mnie zle .... mam ochotę na lody wysłałam mojego do sklepu miał kupić śmietankowe a kupił advocatowe no i teraz nie wiem czy je mogę zjeść jest ich dużo bo na duzo mam ochotę
Beti, a ciekawe, co tam jest napisane w składzie? Czy faktycznie zawierają alkohol? A może to tylko jakiś aromat? Zorientuj sie! Jeżeli z alkoholem, to ja bym sie wstrzymała, chociaż z drugiej strony, ile tam go może być?!!
Witam sie wieczornie,ja właśnie pożegnałam gosci któych miałam na grillu z okazji 40 urodzin mojego męża:-) sam solenizant już śpi bo sie strasznie zmeczył,a ja musze jeszcze troszke ogarnąć i mogę odpocząć.
Musze wam dziewczyny powiedzieć ze ja strasznie sie denerwuje od wczoraj moja maleńka nie dała znaku życia,tak jak zawsze o 23 urządza sobie potańcówkę tak wczoraj nic a nic i dzisiaj jest to samo ,nawet jadłam dużo słodkiego zeby chociaz raz kopnęła ale zero ruchów,strasznie sie denerwuje i mam juz czarne wizje przed oczami:-(
NIe martw się ,miałam to samo dwa dni ciszy a dziś na wizycieokWitam sie wieczornie,ja właśnie pożegnałam gosci któych miałam na grillu z okazji 40 urodzin mojego męża:-) sam solenizant już śpi bo sie strasznie zmeczył,a ja musze jeszcze troszke ogarnąć i mogę odpocząć.
Musze wam dziewczyny powiedzieć ze ja strasznie sie denerwuje od wczoraj moja maleńka nie dała znaku życia,tak jak zawsze o 23 urządza sobie potańcówkę tak wczoraj nic a nic i dzisiaj jest to samo ,nawet jadłam dużo słodkiego zeby chociaz raz kopnęła ale zero ruchów,strasznie sie denerwuje i mam juz czarne wizje przed oczami:-(