reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
marbus - Nie martw sie tyle kochana, Twoja dzidzia ma teraz bardzo dużo miejsca i pewnie układa się tak że nie czujesz jego kopniaków. Im będzie większe tym częściej będziesz je czuła, zwłaszcza po jedzonku:-).

dziewczynki mam pytanko...no głupie jak but ale muszę spytac ale nie myslcie o mnie zle .... mam ochotę na lody wysłałam mojego do sklepu miał kupić śmietankowe a kupił advocatowe no i teraz nie wiem czy je mogę zjeść jest ich dużo bo na duzo mam ochotę :)

Monia super,że po wizycie u gina jesteś spokojniejsza.
Ja pospałam 3 godziny i teraz jestem taka zamulona,że hey.
Co do ciążowego roztargnienia też mi się takowe zdarza,ale Onionka to chyba nie uda mi się pobić.
Ja to przeważnie zapomnę pranie z linki ściągnąć, albo ściągnę większą połowę a reszta zostaje na dworze i potem moja mama pyta czemu reszta nie zdjęta jak już dawno sucha.
Raz to z rozpędu wstawiłam pierogi nie patrząc na opakowanie jakie do garnka wrzucam, do tego roztopiłam smalczyk będąc święcie przekonana,że to pierogi z mięsem i potem jak posmakowałam okazało się,że jem pierogi z truskawkami i smalczykiem :-/, ale dzielnie zjadłam je do końca :o)

No pierogi z truskawkami i smalczykiem musza byc pyszne hehe ...

Ja już mykam z kompa :* miłej nocki i oby jutro pogoda bardziej dopisała niż dzisiaj

Ja tez licze na to, ze jutro bedzie slonecznie - czeka mnie rodzinny grill :-)

dziewczynki mam pytanko...no głupie jak but ale muszę spytac ale nie myslcie o mnie zle .... mam ochotę na lody wysłałam mojego do sklepu miał kupić śmietankowe a kupił advocatowe no i teraz nie wiem czy je mogę zjeść jest ich dużo bo na duzo mam ochotę :)
Beti, a ciekawe, co tam jest napisane w składzie? Czy faktycznie zawierają alkohol? A może to tylko jakiś aromat? Zorientuj sie! Jeżeli z alkoholem, to ja bym sie wstrzymała, chociaż z drugiej strony, ile tam go może być?!!

Beti, a ciekawe, co tam jest napisane w składzie? Czy faktycznie zawierają alkohol? A może to tylko jakiś aromat? Zorientuj sie! Jeżeli z alkoholem, to ja bym sie wstrzymała, chociaż z drugiej strony, ile tam go może być?!!

nie wiem co napisane bo mój mi nałożył i schował a ja mam lenia żeby wstać no ale juz za pózno bo zjadłam prawie całą miseczkę no ale bez przesady chyba to nie zaszkodzi .... ciekawe jak te matki które poją maluszki wódką czy piwem że nie mają wyrzutów,a ja mam o głupie lody ahhh chore to troszkę...mój bejbik znowu puszcza bańki :) teraz zszedł troszkę niżej po prawej stronie... normalnie taką ochotę na słodkie nabrałam wysłałam mojego po lody i czekoladę z okienkiem i żelki :) heheh biedak musiał gnać na moją zachciewajkę heh no i sie zajadam :)

Witajcie, od czwartku nie zaglądałam na forum i dziś dopiero przeczytałam o tragedii Agamati...
[*] To straszne, brak mi słów...więc tylko zdam krótką relację z mojej wczorajszej wizyty
Ja wczoraj miałam usg, moja dzidzia ma się dobrze, wszystko jest ok. niestety nie poznalismy plci, bo maleństwo zasłoniło części intymne piętką...No więc pewnie dowiemy się dopiero przed porodem lub będziemy mieli niespodziankę na porodówce, bo u mnie kolejne usg będzie dopiero przed porodem.

Witam sie wieczornie,ja właśnie pożegnałam gosci któych miałam na grillu z okazji 40 urodzin mojego męża:-) sam solenizant już śpi bo sie strasznie zmeczył,a ja musze jeszcze troszke ogarnąć i mogę odpocząć.
Musze wam dziewczyny powiedzieć ze ja strasznie sie denerwuje od wczoraj moja maleńka nie dała znaku życia,tak jak zawsze o 23 urządza sobie potańcówkę tak wczoraj nic a nic i dzisiaj jest to samo ,nawet jadłam dużo słodkiego zeby chociaz raz kopnęła ale zero ruchów,strasznie sie denerwuje i mam juz czarne wizje przed oczami:-(

Witam sie wieczornie,ja właśnie pożegnałam gosci któych miałam na grillu z okazji 40 urodzin mojego męża:-) sam solenizant już śpi bo sie strasznie zmeczył,a ja musze jeszcze troszke ogarnąć i mogę odpocząć.
Musze wam dziewczyny powiedzieć ze ja strasznie sie denerwuje od wczoraj moja maleńka nie dała znaku życia,tak jak zawsze o 23 urządza sobie potańcówkę tak wczoraj nic a nic i dzisiaj jest to samo ,nawet jadłam dużo słodkiego zeby chociaz raz kopnęła ale zero ruchów,strasznie sie denerwuje i mam juz czarne wizje przed oczami:-(

kochana nie martw sie przecież te nasze bejbusie musza też se odpoczywac :) ja to bardzo żadko czuje skarba ale dziś to troszkę dał o sobie znać ...:)
więc głowa do góry pewnie da ci jeszcze duuużooo znaków heh...

ja się żegnam będe ogladac horror na tvn :0

reklama
NIe martw się ,miałam to samo dwa dni ciszy a dziś na wizycieok

Do góry