beti14011984
Fanka BB :)
Ale dzisiaj smutny dzień miejmy nadzieje dziewczyny ze jutro zaswieci dla was słoneczko i humorki sie poprawią.
Monia gryc jutro czekamy z niecierpliwościa na wiadomości po wizycie-trzymamy kciuki ,napewno bedzie w szystko oki,najwidoczniej każda z nas musi przejść przez takie chwile zachwiania,
mam nadzieje ze tu na forum przez ten weekend coś sie bedzie działo i znajdą sie jakieś mamuśki które nigdzie nie wyjezdżają:-)
ja będę
agamati kochanie trzymaj sie jakoś wiem nie ma słów pocieszenia i jakie mogą określić co czujesz ja płakałam jak bóbr jak czytałam o Oleńce :--(
kochanie swiatełko dla Twojego aniołka w niebie (*)
jestem po całym dniu
jakos nie mogłam sie pozbierać po tej smutnej wiadomości płakałam strasznie az siora pytała czemu płłaczę do kompa :-( dzis mam jakiegos doła popłakałam sie jak odjeżdżała moja siostrzenica jeju tak daleko maja być na miejscu dopiero jutro wieczorem no i potem te wieśći straszne aj dzis nie mam humoru wcale..........
weekend zapowiada sie deszczowo my raczej w domku jutro se posprzątam i będe odpoczywać,w niedzielę do teściowej,w poniedziałek do mojej mamy i jakos zleci a 8 wizytka no i aż sie boję bo żadko czuje bejbila i teraz po tym wszystkim nie wiem czy to bejbik czy jelita :-( pewnie przesadzam ale bardzo sie martwię u nas dzis pogoda parówkowa strasznie ale obyło sie bez burzy tylko deszczyk popoadał może z 10 minut :-) odrazu inne powietrze :-)
ok spadam powoli bo głowa mnie boli kochane miłej nocki