reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

DZIEŃ DOBRY W TEN PIEKNY DZIONEK:tak:
CO DO PORODU TO JA JESTEM ZDECYDOWANA NA ZNIECZULENIE ZEWNĄTRZOPONOWE,PRZY DRUGIEJ CÓRCI MIAŁAM TAKIE I OGÓLNIE BYŁAM BARZO ZADOWOLONA,PODCZAS SILNYCH SKURCZY JA SIE ŚMIAŁAM I Z MEŻEM SOBIE DOWCIPY OPOWIADLIŚMY(BARDZO MIŁO WSPOMINAM TEN CZAS).
POGODA U MNIE DZISIAJ WSPANIAŁA NORMALNIE LATO:szok:AŻ ZAL POMYŚLEĆ ZE POPOŁUDNIU MA SIE TO ZMIENIĆ:eek:
WCZORAJ WIECZORKIEM MOJA MULUTKA JULKA TAK MNIE SKOPAŁA ZE SZOK,A TE KOPNIACZKI SA CORAZ MOCNIEJSZE :tak:
GAJU DOBRZE ZE JUZ JESTES NA L4 TERAZ TYLKO ODPOCZYWAJ I DBAJ O SIEBIE I O DZIDZIE:)
ZA DZISIEJSZE WIZYTY TRZYMAM KCIUKI I ŻYCZE WAM MOCHANIUTKIE MIŁEGO DNIA:)

reklama
Witam Was Wrześnióweczki!!!
Niestety muszę się z Wami pożegnać.........moja córeczka nie żyje.............opisałam wszystko na forum pożegnania - utrata dziecka.................
Życzę Wam dużo szczęścia i obyście wszystkie cieszyły się Swoimi Maleństwami we wrześniu. Mnie teraz czeka najgorszy czas - przygotowania do pogrzebu.......... :((((((((((

Kochana, tak bardzo Ci współczuję.. wiem, ze żadne słowa nie są w stanie teraz ulżyć Twojemu cierpieniu.. przytulam Cię do serduszka.. bądź silna..
[*] dla twojej córeczki.

Ja właśnie szykuję się do wyjazdu i aż się boje ile do nadrobienia będe miała po powrocie :) U nas śliczna pogoda i nawet na przymusowym spacerze z psiakiem (biedakowi coś zaszkodziło - mam nadzieje ,że węgielek mu pomoże) chodziło się rewelacyjnie.
A co do słodyczy to mnie właśnie wogóle nie ciągną wręcz przeciwnie do owoców te to bym mogła tonami jeść na zmiane słodkie i kwaśne :D

Agamati kochana strasznie mi przykro, wiem że teraz jest ci strasznie ciężko ale ten kto powinien wynagrodzi Twoje cierpienie w odpowiednim czasie, niestety nic na tym świecie nie dzieje się bez powodu. Teraz tego pewnie nie dostrzegasz ale może to jest właśnie to cudeńko które miało nad Tobą czuwać i od tego momentu wszystko będzie się układało dobrze. Wierzę ,że będziesz silna i dasz rade <tulaski>.

Wam kochane życze miłego ciepłego i spokojnego wypoczynku w weekend :) Do przeczytania po powrocie :D

witajcie mamusie:-)
u nas tak cieplutko ze postanowilam popracowac w ogrodzie a co tam ;-)
mialam w nocy jakies dziwne bole ale juz dzisiaj nic wiec moze maluszki skakaly albo cosik:-D:-D:-D
a mam takie pytanko bo ostatnio sie z moim M zastanawialismy czy aby jazda samochodem z twardym zawieszeniem nie wplywa nie korzystnie na dzieciatka??
pozdrawiam i milego dnia :-D

Ja muszę robić przerwy w czasie jazdy samochodem bo brzuch mi twardnieje i to bardzo. Nie wiem jakie to twarde zawieszenie ale pewnie mniej komfortowe więc proponuję co jakiś czas robić przerwę to powinno być ok;-)

Agamati1 bardzo mi przykro:-:)-:)-(
[*]
[*]
[*] dla Twojego maleństwa. Bądź silna, wierzę, że jeszcze bedzie dane Ci zostać mamą:-(

reklama
Do góry