reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

DZIEŃ DOBRY W TEN PIEKNY DZIONEK:tak:
CO DO PORODU TO JA JESTEM ZDECYDOWANA NA ZNIECZULENIE ZEWNĄTRZOPONOWE,PRZY DRUGIEJ CÓRCI MIAŁAM TAKIE I OGÓLNIE BYŁAM BARZO ZADOWOLONA,PODCZAS SILNYCH SKURCZY JA SIE ŚMIAŁAM I Z MEŻEM SOBIE DOWCIPY OPOWIADLIŚMY(BARDZO MIŁO WSPOMINAM TEN CZAS).
POGODA U MNIE DZISIAJ WSPANIAŁA NORMALNIE LATO:szok:AŻ ZAL POMYŚLEĆ ZE POPOŁUDNIU MA SIE TO ZMIENIĆ:eek:
WCZORAJ WIECZORKIEM MOJA MULUTKA JULKA TAK MNIE SKOPAŁA ZE SZOK,A TE KOPNIACZKI SA CORAZ MOCNIEJSZE :tak:
GAJU DOBRZE ZE JUZ JESTES NA L4 TERAZ TYLKO ODPOCZYWAJ I DBAJ O SIEBIE I O DZIDZIE:)
ZA DZISIEJSZE WIZYTY TRZYMAM KCIUKI I ŻYCZE WAM MOCHANIUTKIE MIŁEGO DNIA:)

reklama
Witam Was Wrześnióweczki!!!
Niestety muszę się z Wami pożegnać.........moja córeczka nie żyje.............opisałam wszystko na forum pożegnania - utrata dziecka.................
Życzę Wam dużo szczęścia i obyście wszystkie cieszyły się Swoimi Maleństwami we wrześniu. Mnie teraz czeka najgorszy czas - przygotowania do pogrzebu.......... :((((((((((

Kochana, tak bardzo Ci współczuję.. wiem, ze żadne słowa nie są w stanie teraz ulżyć Twojemu cierpieniu.. przytulam Cię do serduszka.. bądź silna..
[*] dla twojej córeczki.

Ja właśnie szykuję się do wyjazdu i aż się boje ile do nadrobienia będe miała po powrocie :) U nas śliczna pogoda i nawet na przymusowym spacerze z psiakiem (biedakowi coś zaszkodziło - mam nadzieje ,że węgielek mu pomoże) chodziło się rewelacyjnie.
A co do słodyczy to mnie właśnie wogóle nie ciągną wręcz przeciwnie do owoców te to bym mogła tonami jeść na zmiane słodkie i kwaśne :D

Agamati kochana strasznie mi przykro, wiem że teraz jest ci strasznie ciężko ale ten kto powinien wynagrodzi Twoje cierpienie w odpowiednim czasie, niestety nic na tym świecie nie dzieje się bez powodu. Teraz tego pewnie nie dostrzegasz ale może to jest właśnie to cudeńko które miało nad Tobą czuwać i od tego momentu wszystko będzie się układało dobrze. Wierzę ,że będziesz silna i dasz rade <tulaski>.

Wam kochane życze miłego ciepłego i spokojnego wypoczynku w weekend :) Do przeczytania po powrocie :D

witajcie mamusie:-)
u nas tak cieplutko ze postanowilam popracowac w ogrodzie a co tam ;-)
mialam w nocy jakies dziwne bole ale juz dzisiaj nic wiec moze maluszki skakaly albo cosik:-D:-D:-D
a mam takie pytanko bo ostatnio sie z moim M zastanawialismy czy aby jazda samochodem z twardym zawieszeniem nie wplywa nie korzystnie na dzieciatka??
pozdrawiam i milego dnia :-D

Ja muszę robić przerwy w czasie jazdy samochodem bo brzuch mi twardnieje i to bardzo. Nie wiem jakie to twarde zawieszenie ale pewnie mniej komfortowe więc proponuję co jakiś czas robić przerwę to powinno być ok;-)

Agamati1 bardzo mi przykro:-:)-:)-(
[*]
[*]
[*] dla Twojego maleństwa. Bądź silna, wierzę, że jeszcze bedzie dane Ci zostać mamą:-(

reklama
Do góry