reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Mycha bedzie dobrze, moze sie badziewie wchlonie tak szybko jak uroslo.

Gratuluje coreczki..;-)

ja po polowkowym,trwalo prawie godz:szok: , mam z 20 zdjec, z Gabi wszytsko w porzadku, silna i zdrowa, bardzo energetyczna:-D

no i mam niedoczynnosc tarczycy:no:
to dziecku nie zaszkodzi ale musze isc do endokrynologa, no dziwne to cale zycie nad morzem, tyle ryb jem a tu jod bede musiala lykac:baffled:

Mycha bedzie dobrze, moze sie badziewie wchlonie tak szybko jak uroslo.

Gratuluje coreczki..;-)

ja po polowkowym,trwalo prawie godz:szok: , mam z 20 zdjec, z Gabi wszytsko w porzadku, silna i zdrowa, bardzo energetyczna:-D

no i mam niedoczynnosc tarczycy:no:
to dziecku nie zaszkodzi ale musze isc do endokrynologa, no dziwne to cale zycie nad morzem, tyle ryb jem a tu jod bede musiala lykac:baffled:

gratki :) co do tarczycy ja też mam i biorę tabletki one nie zaszkodzą maleństwu gorzej nie leczona niedoczynnosc może żle na płód wpłynąć...ja mam dobrze bo mój giniu ma specjalizację endokrynologa więc nie muszę osobno chodzić tylko on mi przepisuje....

Witam Kochane!

dziewczynki ............... Maluszki sa zdrowe kariotypy prawidlowe!!!!! I tak jak jak okreslone sa dziewczynka i chlopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Ogromnie sie ciesze!!!!!!!!!! Przeogromna radość!!!!! Teraz czas na big wyprawke!!!!!!:-)

Tosia1, Skrzat, Toshi
- bardzo gratuluje dziewczynek!!!!!!

Kasias 88, Wolfheart - a wam drogie gratuluje synusiów!!!

Ania78 - gratki udanej wizyty! Trzymać tak dalej!

Mycha1 - gratuluje córeczki!!!!! I trzymam mocno zaciśniete kciuki, żeby tylko ten mieśniak przestał boleć!!!!!!!! Dużo zdrowia!!!!!!!

Wszystkim gratuluje dobrych wiadomości!!!!!:-)

Co do porodu to ja sie prawie nie boje bólu. Jak narazie ide twardo bez znieczulenia i poprosze tylko o coś przeciwbólowego na stawy żeby bardziej mnie zaczeły boleć od spięć. Mężuś będzie przy porodzie choć ma stracha że zemdleje kiedy będzie finisz ale dzielnie sie nastawia na przecięcie pępowiny.
Beti a ty się nie nastawiaj na olbrzymi ból bo każda ma inny próg bólu a też poród u każdej jest inny. Ja mam nadzieje że pójdzie nam piorunem.

Mycha, a Ty się tak wzbraniałaś przed L4 i pracowałas do upadłego... Wypoczywaj teraz i dbaj o siebie. Oby się to dobrze skończyło, bez interwencji chirurga...

Karolinkare, bardzo bardzo się cieszę. Cudowne wieści !!!!!!!!!!!

Mycha gratuluje coreczki i 3mam kciuki zeby wszytsko bylo ok!!!!!! 3maj sie kochana i nie martw sie, nie stresuj my tu wszytskie znow bedziemy 3mac kciuki i na pewno bedzie dobrze :)

Witam. W końcu przebrnęlam przez te wszystkie posty.
Karolinkare gratuluję szczęsliwych wiadomości w końcu możesz w pełni szczęśliwa cieszyć się z maluszków.
Pozostałym dziewczynom też gratuluję udanych wizyt.

Mycha ja pisałam w zeszłym tygodniu po wizycie o tym mięśniaku. Dlatego uczulałam na te bóle, że niby macica się rozrasta itp.
Ja mam mięśniaka jeszcze z przed ciąży. Na szczęśćie nie rośnie. Ale na nie szczęście jest tuż pod łożyskie. Mam dużo leżeć i uważać na siebie. Ja zaczynałam minimalnie plamić. Dostałam tabletki i czopki dopochwowe.
Z tego co wiem to nawet jeśli wszystko do końca ciąży będzie ok. a mam taką nadzieję to nawet gdyby była cesarka to przy cesarce tego nie usuwają. To jest osobny zabieg laparoskopią lub operacyjnie ale nie przy cesarce. No ale co lekarz to inna szkoła. Najważniejsze żeby nie rósł to jest istotne.
Powodzenia.

Jejka baby was nadrobic od godziny 12 to normalnie magia :D ale sie udalo :D
Kasias – czyli jednak Jasiek a nie Filip ;>?
Onionek - to banany działają hmm skupiająco na kupke ?! o tym nie wiedziałam :) ( nie wiedziałam jak to napisać hehe )
Karolinkare – mówiłam ,ze po burzy wychodzi slonko i musi być dobrze wiec teraz Gratuluje dobrego! A wiesz ,ze normalnie siedze i się ciesze do monitora ,ze wszystko się dobrze poukładało :D
Mycha trzymam kciukaski teraz za Ciebie
No i rowniez trzymam kciukaski za wasze jutrzejsze wizyty i gratuluje synka i corki :)
Ja dostalam dzis zdjecia i nie moge sie napatrzec hehe :) Byli tez znajomi z dwojka dzieci jedna ma 3 latka a druga 3 miesiace wiec normalnie nie moglam oderwac wzroku od malenkiej Hanki :D Ja uciekam powoli bo musze przygotowac zdjecia by jutro sobie wydrukowac u fotografa :D i leciec rano do urzedu wymienic dowod :) Ale zajrze jeszcze do was przed snem :D

reklama
Do góry