reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

wiadomość zycia!!!!!!!!!!!!!! dziekuje wszystkim wam za slowa wsparcia i otuchy inaczej nie wiem czy bym to sama zniosla ............ jak kiedys bede miala mozliwosc spotkania was osobiscie to usciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
wiadomość zycia!!!!!!!!!!!!!! dziekuje wszystkim wam za slowa wsparcia i otuchy inaczej nie wiem czy bym to sama zniosla ............ jak kiedys bede miala mozliwosc spotkania was osobiscie to usciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

za slowo Cie trzymamy
a teraz odpoczywaj
jejciu jak ja sie ciesze,w poniedzialek ja,dzis Ty
i to jeszcze parka i chlopczyk i dziewczyneczka,super naprawde

balam sie tu zagladac...

normalnie placze jak niemowle:-)ze szczescia:-)

KAROLCIA BARDZOOOOOO GRATULUJE TWOJEGO CUDU I NAJWIEKSZEGO SZCZESCIA JAKI MOZE BYC DLA MAMUSI :-):-):-):-):-)

scisakam cie przeogromnie, wybierzemy sie na jakes mega fajne zakupki razem i opijemy zdrowie maluchow goroca czekolada;-)

najpiekniejssza wiadomosc- ide sie doprowadzic do ladu bo ide na polowkowe a wygladam jak panda:tak:

Karolinka suuuper!!! I parka cudna ci wyszła!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wolfheart gratuluje syneczka!!!!:-D:-D:-D
Jeju wy tak skrobiecie, że nie można nadążyć-te strony mnożą się w rekordowym tempie!!:-p:rofl2:

balam sie tu zagladac...

normalnie placze jak niemowle:-)ze szczescia:-)

KAROLCIA BARDZOOOOOO GRATULUJE TWOJEGO CUDU I NAJWIEKSZEGO SZCZESCIA JAKI MOZE BYC DLA MAMUSI :-):-):-):-):-)

scisakam cie przeogromnie, wybierzemy sie na jakes mega fajne zakupki razem i opijemy zdrowie maluchow goroca czekolada;-)

najpiekniejssza wiadomosc- ide sie doprowadzic do ladu bo ide na polowkowe a wygladam jak panda:tak:
teraz to ja juz takie zakupy zrobie ze oj!!!! bo do tej pory nic to wyprawaka bedzie podwojna!!!!!
a my musimy koniecznie sie spotkac i wypic zdrowko maluszkow :)))) buziaki

dziewczynki ide swietowac z moim M on Piwkiem ja soczkiem pozniej sie odezwe jeszcze.... buziaki !!!!!!!!!!!!!!!;-);-);-)

SIWTUJ SWIETU
DZIS JEST TWOJ DZIEN

A PODWOJNEJ WYPRAWKI GRATULUJEfajnie to tak i dla chlopca i dla dziewczynki kupowac ciuszki ,
taki wrzesniowy rodzynek jestes normalnie

ale mi sie mordka smieje normalnie

Wlasnie wpadlam do domu na pol godzinki i od razu wlaczylam kompa zeby sprawdzic czy karolinkare ma juz wiadomosci. Jedyne co moge napisac to:
Karolinka po prostu cudownie.Swietujcie. Latwego przebiegu reszty ciazy Ci zycze
:cool2::happy2::happy::happy::happy::happy:

reklama
Do góry