reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziewczynki ............... Maluszki sa zdrowe kariotypy prawidlowe!!!!! I tak jak jak okreslone sa dziewczynka i chlopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d

kochana ssssuuuuupppeeerrrrr :-) tak sie ciesze razem z Tobą :tak: wiedziałam,że będzie dobrze musiało być :tak: teraz ciesz się ciąża na całego :-) super ze będziesz miała parkę :-) jeszcze raz wielkie gratulacje :-)

KAROLINKARE-SUPER CIESZĘ SIĘ, ŻE PO TYLU DNIACH NIEPEWNOŚCI USŁYSZAŁAŚ MAXIMUM DOBRYCH WIEŚCI.
DZIECI ZDROWE DO TEGO PARKA CÓRUNIA I SYNUŚ CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ.
oBY RESZTA CIĄŻY PRZEBIEGŁA BEZPROBLEMOWO I WE WRZEŚNIU PRZYWITASZ SWOJE DWA SKARBY :)
Ja już się z wami żegnam.
Gratulacje dla mam, które miały dziś wizyty i poznały płeć swoich skarbeńków.
Tylko pozazdrościć.
Ja też bym chciała już wiedzieć, ale trochę się boje rozczarowania jak będzie 3 synuś.
Nie żebym kolejnego synka mniej kochała niż córcie, ale mamy które maja już 2 dzieci jednej płci tak marzą o odmiennej płci :)
Ja cicho marzę o córci...

Karolinkare suuuper wieści!!!!
Nie mogło być inaczej skoro tyle mam modliło się i trzymało za Was kciukasy:-D
Normalnie jestem ogromnie szczęśliwa!!

Teraz już spokojnie ciesz się ciążą.

Dziewczyny gratki z udanych wizyt. Ten tydzień przynosi same dobre wiadomości:-)

reklama
świętujcie Kochani:)
po tym wszystkim co przeszliście-należy Wam się!
ach...
jak to dobrze jak jest dobrze;-)

wolfheart...

laski dajcie przepis na botwinke...plis

Pati już się robi,przepis wklejam na wątek kulinarny

Mamuśki jestem mega szczęśliwa po wizycie połówkowej !!!!!!!!!:-D:tak::-)
Dzidzia zdrowa wszystko super!!!
:-D
I lekarz potwierdził kolejny raz że to
CÓRCIA :-D:-D:-D:-D:-D!!!!
Takze bedziemy mieli parke !!!!:tak::-D

Toshi gratuluje córuni. Chyba już większość z Was zna juz płeć. Ale macie fajnie:-).

Do góry