reklama
Magi... zwykle po nadmiarze czekolady jest problem w drugą stronę... więc może zjedz kilka kostek gorzkiej czekolady, myślę, że powinno pomóc.
Nie wiem, czy można skorzystać z takich rzeczy jak np. węgiel. Ja bym zjadła czekoladę - na pewno nie zaszkodzi
Nie wiem, czy można skorzystać z takich rzeczy jak np. węgiel. Ja bym zjadła czekoladę - na pewno nie zaszkodzi
karolinkare
Fanka BB :)
dziewczynki ............... Maluszki sa zdrowe kariotypy prawidlowe!!!!! I tak jak jak okreslone sa dziewczynka i chlopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
dziewczynki ............... Maluszki sa zdrowe kariotypy prawidlowe!!!!! I tak jak jak okreslone sa dziewczynka i chlopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
BOMBA!!!
Przecież musiało być dobrze!!!
Karolinko przykro mi tylko, że musiałaś się tyle nerwów najeść.... także przez to przeciąganie sprawy....
Gratuluję z całego serca! bardzo się cieszę!!!
tosia1
zakochana mama
cudnie, cudnie, cudnie!!! super, super, super, super!!!!!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
GRATKIwolfheart gratuluje synka!
teraz wierze z calego mojego i kropkowego serca ze
CUDA SIE ZDARZAJĄ
OGROMNE GRATKI kAROLINKO
NALEZALO cI SIE
TERAZ SPOKOJNEJ DRUGIEJ POLOWY CIAZY ZYCZE
normalnie Karolina poryczalam sie,wiesz
kerna
http://www.lauraziobro.pl
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee móiłam, że będzie swiętowanie??? No super, ciesze się i kamień z serca spadł!!!!
reklama
Kasiona
Fanka BB :)
KAROLINKARE :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :-):-):-):-)
Cuda sie zdarzja, nic tylko dziekowac Bogu, strasznie sie ciesze wsyztskie sie cieszymy razem z Toba
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :-):-):-):-)
Cuda sie zdarzja, nic tylko dziekowac Bogu, strasznie sie ciesze wsyztskie sie cieszymy razem z Toba