reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2009

Dzieńdoberek w ten słoneczy poranek ;-) taka pogoda mi ciaze przypomina i nasze codzienne powitania :-) a zaraz po tym bylo czy jestesmy w gronie wyspanych czy nie :-D

Oj leci ten czas leci. Pamietacie jak pisalysmy ze chcialybysmy zeby juz maluchy siedzialy oblozyc ich zabawkami i miec spokoj ??? Ja juz tak mam ;-) Michal juz praktycznie sam samiutki siedzi bez chwiania od rana dzis na kocyku sie ladnie bawi a najlepiej garnuszkiem fishera :tak: wklada niemalże do niego glowe jak zaglada czy sa tam klocki i co by tu wyjac :-D Troche wczoraj w pokoju przemeblowalam i ma teraz wiecej miejsca na podlodze tylko ja mam dalej do lozeczka :sorry2: ale na moje odchudzanie dobrze to zrobi :-);-) Milego dzionka !!

reklama
heja:-D u nas tez piekne sloneczkoczekam tylko az mi sie pranie zrobi i smigam z niunia na spacer :-)az chce sie wyjsc ;-)moja mała tez juz sama siedzi bez zadnej podporki i sie zabawia wlasnie sama hehe wiec chwila oddechu :laugh2:milego dzionka

u nas też cudne słońce, mam jeszcze pranie do rozwieszenia, ale chyba poczeka, i choć mały ma katar a ja chore gardło to zmykam na dwór, może zażycie słoneczka poprawi mi nastrój i humor i doda energii, bo pół domku już wychuchałam, ale dalej mi sie nie chce już...

witam wieczorową porą :) oj nie było mnie tu dawno
a jak tak o pogodzie to też mi się ciąża przypomina u nas też było słonecznie ale siedzieliśmy dziś w domu bo chciałam w spokoju posprzątac
a jak tak czytam was że teraz macie spokój ze wasze pociechy siedzą i same się bawią to wam zazdrodzczę bo mój to lata bo całym domu z zabawkami w ręku . nie usiedzi w miejscu nawet 2 min no tylko do jedzenia i to musi byc przypiety pasami bo zaraz wstaje. cały czas jest w ruchu jak nie w jednym pokoju to w drugim, wspina się po meblach i po czym sie da a ja latam za nim jak ta głupia i tylko krzycze : zostaw , nie wolno, uważaj, a on i tak tego nie rozumie hehe
ja chce spokoju hehe i powiem ze brakuje mi tego brzucha i tego wylegiwania :(

Witam :-) ja już wróciłam z tego wesela ... ale się wybawiłam :-D

A tak się bałam o to moje dziecko a nawet chyba nie zauważyło że mamusi nie ma :-)
jak wróciłam to nawet sie nie uśmiechnął hehe

Dzisiejsza noc - kosmos ... maly sie budzil co pare minut wstawalam chyba z 10 razy zaczal tak od 2 z zamknietymi oczami placze marudzi to ja wstaje daje smoka ukladam go - spi ,poloze sie znow to samo i tak w kolko dalam mu mleko zasnal na 5 min i znow placz najedzony byl wiec nie wiem o co cho

Mialam wczoraj na dwor nie isc bo straszny wiatr byl i nie chcialam malego przed samym szczepieniem doprawic ale mama mnei wygonila bo sloneczko i glupia ze posluchalam :wściekła/y: w cieniu bylo tak zimno ze sama zmarzlam a dzis mnie boli gardlo :-( maly kicha i kaszle :-( a jutro szczepienie w dodatku nei ma naszej pediatry i niewiadomo kto bedzie go badal jakos nigdy nie ufam obcym lekarzom i boje sie ze go zaszczepia nawet jak mu cos jest.Dzisiaj jeszcze mial bardzo luzna kwasna kupke nie mam pojecia po czym moze to jakis wirus.

reklama
Dzisiejsza noc - kosmos ... maly sie budzil co pare minut wstawalam chyba z 10 razy zaczal tak od 2 z zamknietymi oczami placze marudzi to ja wstaje daje smoka ukladam go - spi ,poloze sie znow to samo i tak w kolko dalam mu mleko zasnal na 5 min i znow placz najedzony byl wiec nie wiem o co cho

Mialam wczoraj na dwor nie isc bo straszny wiatr byl i nie chcialam malego przed samym szczepieniem doprawic ale mama mnei wygonila bo sloneczko i glupia ze posluchalam :wściekła/y: w cieniu bylo tak zimno ze sama zmarzlam a dzis mnie boli gardlo :-( maly kicha i kaszle :-( a jutro szczepienie w dodatku nei ma naszej pediatry i niewiadomo kto bedzie go badal jakos nigdy nie ufam obcym lekarzom i boje sie ze go zaszczepia nawet jak mu cos jest.Dzisiaj jeszcze mial bardzo luzna kwasna kupke nie mam pojecia po czym moze to jakis wirus.

Liiviia- u nas to samo dziś w nocy- mały się niemiłosiernie kręcił-jak nigdy:baffled:. Też ciągle musiałam wstawać do niego...

Do góry