witam w ten paskudny dzień.u nas pogoda do bani.Oliwier na antybiotyku:-(Co do nocy to u nas też ciężko ze snem a w dzień jest jeszcze gorzej:---(ja już nie wyrabiam z moim dzieckim przydałby mi się urlop.Oli nie chce siedzieć z moim Mnie wiemy co robić bo gdy tylko Maciek bierze Oliwiera jest ryk a ja w weeken wybywam do szkoły na cały dzieńnie wiem jak oni razem wytrzymają ze sobą:-(
reklama
Hej dziewczyny biorę udział w konkursie i chciałabym was poprosić o zagłosowanie na zdjęcie mojej córci Dzień Dobry TVN z góry dziękuję
witam w ten paskudny dzień.u nas pogoda do bani.Oliwier na antybiotyku:-(Co do nocy to u nas też ciężko ze snem a w dzień jest jeszcze gorzej:---(ja już nie wyrabiam z moim dzieckim przydałby mi się urlop.Oli nie chce siedzieć z moim Mnie wiemy co robić bo gdy tylko Maciek bierze Oliwiera jest ryk a ja w weeken wybywam do szkoły na cały dzieńnie wiem jak oni razem wytrzymają ze sobą:-(
Oj Mili- współczuję, Oliś pewnie rzadko z tatusiem przebywa..albo u Was jest już syndrom lęku separacyjnego.
Oddalam Wlasnie sie zastanawiam czy nie zrobic jakiejs konkurncji... hyhyHej dziewczyny biorę udział w konkursie i chciałabym was poprosić o zagłosowanie na zdjęcie mojej córci Dzień Dobry TVN z góry dziękuję
DOODA
wrześniowa mama :)
U nas tez marudzenie,ciagle budzenie w nocy na cycusia,ja chodze nieprzytomna do pracy .Widac juz u nas zabka,daje mu gora 2 dni na przebicie.Poza tym to jutro swietujemy,maly 7 miesiecy a ja swoje urodziny Pozdrawiamy!
No to pojawila mi sie konkurencja !!! My tez bierzemy udzial w dzien dobry tvn
Ja juz powoli trace nadzieje na jakas wygrana tyle tam dzieciaczkow !! jak dodawalismy zdjecie pare dni temu to bylo 48 stron a juz jest ponad 200
W dodatku mamy dopiero 2 glosy :-( takze i my prosimy o wsparcie Dzień Dobry TVN teraz mnie to nie dziwi bo podawalam wszystkim glowna strone i nie chcialo sie nikomu go szukac
W dodatku dzieki monii odkrylam ze moge znaomym wysylac konkretna strone do zaglosowania bo do tej pory szukalam na ktorej stronie on jest dzis na 123 i tak po kolei musialam szukac
W poniedzialek w uwadze bedzie na temat fotelikow , ze sa sprzedawane z atestem a wcale nie chronia dziecka .wczoraj w urywku byl filmik jak przy uderzeniu dziecko razem z pasami wyrywa z fotelika rozrywajac go na strzepy az mnie zatelepalo
Ja juz powoli trace nadzieje na jakas wygrana tyle tam dzieciaczkow !! jak dodawalismy zdjecie pare dni temu to bylo 48 stron a juz jest ponad 200
W dodatku mamy dopiero 2 glosy :-( takze i my prosimy o wsparcie Dzień Dobry TVN teraz mnie to nie dziwi bo podawalam wszystkim glowna strone i nie chcialo sie nikomu go szukac
W dodatku dzieki monii odkrylam ze moge znaomym wysylac konkretna strone do zaglosowania bo do tej pory szukalam na ktorej stronie on jest dzis na 123 i tak po kolei musialam szukac
W poniedzialek w uwadze bedzie na temat fotelikow , ze sa sprzedawane z atestem a wcale nie chronia dziecka .wczoraj w urywku byl filmik jak przy uderzeniu dziecko razem z pasami wyrywa z fotelika rozrywajac go na strzepy az mnie zatelepalo
Ostatnia edycja:
Wszystko możliwe.Ale ten mój syn się robi naprawde wybredny jeśli chodzi o towarzystwoOj Mili- współczuję, Oliś pewnie rzadko z tatusiem przebywa..albo u Was jest już syndrom lęku separacyjnego.
głosiki oddane dziewczyny:-)Hej dziewczyny biorę udział w konkursie i chciałabym was poprosić o zagłosowanie na zdjęcie mojej córci Dzień Dobry TVN z góry dziękuję
też biore udział:-)
prosze o głosiki
Dzień Dobry TVN
Ostatnia edycja:
reklama