reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

no to jest coś na rzeczy, u mnie młoda też z płaczem się budziła co chwilę do cyca ... hmmm
a może to zęby bo qrcze mojej jeszcze nie wyszły hmm albo "zmowa" maluchów hahahaha

reklama
No to coś tu nie gra bo mój mały też w nocy co chwile stękał przez sen. Ciekawe, może to ta pogoda bo znowu się zepsuła:wściekła/y:A tak w ogóle to chciałabym już przespać cała noc bez wstawania :-(

a jak ja marzę o przespaniu nocki!!!!
dziś u nas to samo, marudzenie i cyc non stop, od 23 karmiłam chyba z ponad godzinę...wymiękłam i odłożyłam do łóżeczka, pomarudził ale zasnął.....
no i całe dnie marudzenia!!!oj...teściowa zabrała od wtorku Amelcię do siebie, wiec do piatku mamy "wolne", jak fajnie miec tylko jedno malutkie dziecko:):):) ale tak tęsknię za Amelusią.... nie moge już doczekać się piątku:)

Dzisiejsza noc juz lepiej maly spal tylko przez sen czasem zaszlochał , ale ja juz w dzien nie wyrabiam ciagle marudzi :-( doszedl nam jeszcze katar a dzis mialo byc szczepienie i znow nie pojdziemy.Juz nie wiem co wymyslac zeby go czyms zajac lezec nie chce siedziec nie na rekach nie bawic sie nie .....

livia w Anglii robia szczepienia jak dzieci maja katar,kaszel.. byleby nie bylo temperatury. Wybierz sie na to szczepienie,przynajmniej Ci Michalka zwaza,obejrza i najwyzej przeloza :) Ale juz kontrole bedziesz miala za soba :)

ja nie radzę szczepić między chorobami albo przy "infekcjach", nasza lekarka tak robiła i małej nie szło potem wyleczyć z niczego, łapała wszystki i wszędzie, skończyła 2 lata, skończył się szczepienia, skończyły sie choroby!!

Poszlam do przychodni zorientowac sie co i jak nie chcialam malego ze zwyklym katarkiem ciagnac. ze szzcepieniem kazali sie wstrzymac pare dni.zapisala nas na wtorek tak czy inaczej mamy przyjsc moze sie poprawi i zaszczepiaa jak nie to bedzie go badac i zobaczymy co dalej akurat juz nasza pediatra wroci. a w naszej przychodni po chorobie trzeba ok 2 tyg odczekac do szczepienia i tak wlasnie sie nam to ciagnie. Ale chyba nie zaszkodzi jak opozni sie na zoltaczke ?? bo mielismy je miec 11 marca ale 3 tyg zapalenie osktrzeli bylo + 2 odczekac i wyszlo nam na teraz to znowu teraz trzeba to przeziebienie odczekac

o ja właśnie mam to samo, mala po zapaleniu oskrzeli w sobotę mamy mieć szcze[pienie i nie wiem, no nic zapytam dzis lekarza na kontrolenj
a co do spania to młoda nadal jak fikała w nocy tak fika nadal, przespana noc ? eee heheheheh może kiedyś :)

reklama
Do góry