reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Przez śnieżycę, zawieruchę śle życzenia i
otuchę, by te święta, choć tak zimne, były
ciepłe i rodzinne. Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności.

Wszystkim życzę WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

reklama
Moniczkaleg jak ten czas leci co ?:tak: Dokładnie pamiętam jak czytałam twój opis porodu a tu już4 miesiące minęły;-)

Wszyskim Życzę Zdrowych Radosnych Świąt Bożego Narodzenia !!!!

Witam wrzesnioweczki :-)
jestem tak padnieta po tych swietach jak jeszcze nigdy chyba... najpierw wigilia, wczoraj chrzest Alexa... dzisiaj myslalam ze nie wstane :zawstydzona/y:

przepraszam ze nie zlozylam Wam wczesniej zyczen, ale bylam troszke zalatana i nie mialam nawet czasu zeby chociaz na 5 minut do Was wejsc...:-(

wiec spoznione ale szczere... :-) Wesolych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :-D:-D:-D

Jak tam kobitki po pierwszych Swietach z naszymi Skarbami??:-)

Adus tak patrzyl na stol, na jedzonka ze az mu oczka sie powiekszaly:laugh2::laugh2:oczywiscie zawsze kiedy byl obaid, sniadanie itp Adi w tym samym czasie chcial jesc:-p

mielj niedzieli zycze:-)

reklama
Znów to napisze: dawanoooooo mnie tutaj nie było no ale niestety czas na wage złota, widze że w świeta puściutko tutaj było i jest....

U nas tez swieta zleciały szybko leniwie i tez troszke nerwowo, aktualnie ja z bólem głowy siedze i wykorzystuje wolna chwile kiedy Nikola śpi...

Dziewczyny na życzenia świąteczne troszkę za późno ale na noworoczne nie, zatem:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 NADCHODZĄCEGO ROKU!

Do góry