reklama
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
A my dziś mamy 4 miesiąc skończony i zaczynamy 5:-):-):-)Wesolych Świąt:-)
justyna1980
A Majeczka dziś kończy 3 miesiace
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
wszystkim wrzesniowym mamom i maleństwom oraz całym rodzinom życzę radosnych i pełnych ciepła rodzinnego
świąt bożego narodzenia
magda
świąt bożego narodzenia
magda
Moniczkaleg83
Moniczkaleg jak ten czas leci co ? Dokładnie pamiętam jak czytałam twój opis porodu a tu już4 miesiące minęły;-)
O tak tak Syla leci ten czas jak nie wiem co. Niedługo będzie trzeba do pracy wrócić, ale cóż... Póki co są Święta;-);-);-)
No jakos sie utulic nie moglam ;-) ja wlasnie kurcze wypelnilam w szpitalu ta ankiete i zapomnialam oddac :-(
Ja też
Witam wrzesnioweczki :-)
jestem tak padnieta po tych swietach jak jeszcze nigdy chyba... najpierw wigilia, wczoraj chrzest Alexa... dzisiaj myslalam ze nie wstane
przepraszam ze nie zlozylam Wam wczesniej zyczen, ale bylam troszke zalatana i nie mialam nawet czasu zeby chociaz na 5 minut do Was wejsc...:-(
wiec spoznione ale szczere... :-) Wesolych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
jestem tak padnieta po tych swietach jak jeszcze nigdy chyba... najpierw wigilia, wczoraj chrzest Alexa... dzisiaj myslalam ze nie wstane
przepraszam ze nie zlozylam Wam wczesniej zyczen, ale bylam troszke zalatana i nie mialam nawet czasu zeby chociaz na 5 minut do Was wejsc...:-(
wiec spoznione ale szczere... :-) Wesolych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Jak tam kobitki po pierwszych Swietach z naszymi Skarbami??:-)
Adus tak patrzyl na stol, na jedzonka ze az mu oczka sie powiekszalyoczywiscie zawsze kiedy byl obaid, sniadanie itp Adi w tym samym czasie chcial jesc
mielj niedzieli zycze:-)
Adus tak patrzyl na stol, na jedzonka ze az mu oczka sie powiekszalyoczywiscie zawsze kiedy byl obaid, sniadanie itp Adi w tym samym czasie chcial jesc
mielj niedzieli zycze:-)
reklama
O
onka
Gość
Znów to napisze: dawanoooooo mnie tutaj nie było no ale niestety czas na wage złota, widze że w świeta puściutko tutaj było i jest....
U nas tez swieta zleciały szybko leniwie i tez troszke nerwowo, aktualnie ja z bólem głowy siedze i wykorzystuje wolna chwile kiedy Nikola śpi...
Dziewczyny na życzenia świąteczne troszkę za późno ale na noworoczne nie, zatem:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 NADCHODZĄCEGO ROKU!
U nas tez swieta zleciały szybko leniwie i tez troszke nerwowo, aktualnie ja z bólem głowy siedze i wykorzystuje wolna chwile kiedy Nikola śpi...
Dziewczyny na życzenia świąteczne troszkę za późno ale na noworoczne nie, zatem:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 NADCHODZĄCEGO ROKU!