reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

mojego Kubusia to też drugie święta , tylko w poprzednie tylko ja wiedziałam ,że on tam siedzi sobie w brzuszku, nawet mąż nie wiedział. pamiętam jak siostra narzekała na swój brzuch,ze chciałaby już urodzić , a ja cieszyłam się ,że wszystko jeszcze przede mną - to były wyjatkowe święta tym bardziej ,że pierwszy raz zaprosiłam calusieńką rodzinę moją i męża na wigilię do siebie , nawet rodzice szwagra byli .Mam nadzieje ,że te bedą jeszcze lepsze w końcu mamy dwa brzdące więcej w rodzinie

reklama
Hej dziewczyny.

Korzystając z chwili wytchnienia od moich dwóch bąbelkowatych córeczek chciałam napisać do Was.
Oglądałam fotki Waszych dzidziusiów i są śliczne.Rosną z każdą chwilą.
Moje małe żarłoczki jedzą mleczko i też rosną jak na drożdżach.Jak narazie to w nocy na zmianę śpią albo broją więc średnio się wysypiamy.Dziewczynki są już bardzo komunikatywne,słuchają jak się do nich mówi,ważą prawie po 5 kilogramów.Od momentu urodzenia przytyły drugie tyle.Smieją się do Nas,wstępnie coś tam gruchają,rozmawiamy sobie po swojemu.
Zaczynamy je powoli odróżniać z mężem ale jest to trudne.Kruszynki są do siebie bardzo podobne.Na wątku ze zdjęciami umieszczę fotki Amelki i Julitki.
Z bliźniakami jest podwójna praca ale jest to również podwójne szczęście dla rodziców.jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Pozdrawiamy Was serdecznie.
Roma,Konrad,Amelka i Julitka.

Romcia!!! holdy dla Ciebie:)))) mysle o Tobie codziennie...a jak jestem zmeczona to myśle potrójnie o Tobie i twoich dziewuszkach :) super ze dajesz sobie rade :) mam nadzieje ze mężuś pomaga :) nie daj sie maluszkom :) zajakies 6 lat bedzie łatwiej :)
Buziaki dla calej rodzinki.

My choinke ubieramy 6 grudnia tjza tydz.. z okazji Mikolajek i zeby Natalka (z mamusia) sie nia nacieszyly hehe... Magia swiat jest najpiekniejsza i te oczekiwanie.... ozdoby choinkowe juz przygotowane... jeszcze tylko dokupie cosik jak okaze sie ze za malo mam :rofl2:

Romcia, to naprawdę super, ze taka mama daje radę i jest mega szczęśliwa, ani słówka narzekania, super i tak trzymaj!!!! a ksieniczki śliczniusieńkie!!!!

My zawsze ubieramy choinkę w Wigilię, ale jeśli w tym roku pojedziemy do moich rodziców, to w domku ubiorę wcześniej dla dzieci:)

Mój maluch własnie się wydziera:) jaaaaa...ijaa......eeeee....ale miłe to dla mamusinowego uszka:)

No a u mnie wspomnienia....rok temu staraliśmy sie już o dziecko, planowaliśmy ostro synusia, wiec i testy owulacyjne, i porządne staranka....ale "dziś" (rok temu) "podłamałam się" bo robiłam betę i była na początku 7 potem 5 wiec wiedziałam że się nie udało:-(.....ale już "jutro" nowy najszczęśliwszy w moim zyciu cykl:-)Bartuśiek zawitał w tym cyklu pod serduszkiem wiec to też będą jego drugie świeta:)

A ja jak patrze na te zabawki to tak mnie korci :-D juz o malo co i bym kupila mu sterowany samochod ktory by musial pozniej lezec w szafie ze 3 lata :-D juz sie nie moge doczekac tych zabawek i radosci w oczach dziecka hehe pozniej za pewne bede miala ich dosc ;-)
Wczoraj w koncu zaszalalam i zrobilam wreszcie jakies zakupy dla siebie bo juz nie mialam w czym chodzic a Michalek tak moja uwage pochlonal ze dotad tylko jemu wszystko kupowalam :sorry:
Andrzejki Misio przeszedl dzielnie przespal prawie cale :-D
Zaraz zjemy i idziemy na spacerek :happy:

hej dziewczyny. Nie wiem czy to wiedziałyście, ale jak nie to musicie koniecznie zerknąć :-D:tak::tak:. Powala na kolana :rofl2:. [video=youtube;DWxyIgwDFhc]http://www.youtube.com/watch?v=DWxyIgwDFhc&feature=PlayList&p=960ABBFC86F4999F&playnext=1&playnext_from=PL&index=21[/video]

Romcia gorąco pozdrawiam! Podziwiam Cię i chylę czoło. Ja przy swoich urwiskach czasami poprostu wysiadam. A co tu powiedzieć o blixniakach:-):eek:.

reklama
Do góry