reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

mojego Kubusia to też drugie święta , tylko w poprzednie tylko ja wiedziałam ,że on tam siedzi sobie w brzuszku, nawet mąż nie wiedział. pamiętam jak siostra narzekała na swój brzuch,ze chciałaby już urodzić , a ja cieszyłam się ,że wszystko jeszcze przede mną - to były wyjatkowe święta tym bardziej ,że pierwszy raz zaprosiłam calusieńką rodzinę moją i męża na wigilię do siebie , nawet rodzice szwagra byli .Mam nadzieje ,że te bedą jeszcze lepsze w końcu mamy dwa brzdące więcej w rodzinie

reklama
Hej dziewczyny.

Korzystając z chwili wytchnienia od moich dwóch bąbelkowatych córeczek chciałam napisać do Was.
Oglądałam fotki Waszych dzidziusiów i są śliczne.Rosną z każdą chwilą.
Moje małe żarłoczki jedzą mleczko i też rosną jak na drożdżach.Jak narazie to w nocy na zmianę śpią albo broją więc średnio się wysypiamy.Dziewczynki są już bardzo komunikatywne,słuchają jak się do nich mówi,ważą prawie po 5 kilogramów.Od momentu urodzenia przytyły drugie tyle.Smieją się do Nas,wstępnie coś tam gruchają,rozmawiamy sobie po swojemu.
Zaczynamy je powoli odróżniać z mężem ale jest to trudne.Kruszynki są do siebie bardzo podobne.Na wątku ze zdjęciami umieszczę fotki Amelki i Julitki.
Z bliźniakami jest podwójna praca ale jest to również podwójne szczęście dla rodziców.jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Pozdrawiamy Was serdecznie.
Roma,Konrad,Amelka i Julitka.

Romcia!!! holdy dla Ciebie:)))) mysle o Tobie codziennie...a jak jestem zmeczona to myśle potrójnie o Tobie i twoich dziewuszkach :) super ze dajesz sobie rade :) mam nadzieje ze mężuś pomaga :) nie daj sie maluszkom :) zajakies 6 lat bedzie łatwiej :)
Buziaki dla calej rodzinki.

My choinke ubieramy 6 grudnia tjza tydz.. z okazji Mikolajek i zeby Natalka (z mamusia) sie nia nacieszyly hehe... Magia swiat jest najpiekniejsza i te oczekiwanie.... ozdoby choinkowe juz przygotowane... jeszcze tylko dokupie cosik jak okaze sie ze za malo mam :rofl2:

Romcia, to naprawdę super, ze taka mama daje radę i jest mega szczęśliwa, ani słówka narzekania, super i tak trzymaj!!!! a ksieniczki śliczniusieńkie!!!!

My zawsze ubieramy choinkę w Wigilię, ale jeśli w tym roku pojedziemy do moich rodziców, to w domku ubiorę wcześniej dla dzieci:)

Mój maluch własnie się wydziera:) jaaaaa...ijaa......eeeee....ale miłe to dla mamusinowego uszka:)

No a u mnie wspomnienia....rok temu staraliśmy sie już o dziecko, planowaliśmy ostro synusia, wiec i testy owulacyjne, i porządne staranka....ale "dziś" (rok temu) "podłamałam się" bo robiłam betę i była na początku 7 potem 5 wiec wiedziałam że się nie udało:-(.....ale już "jutro" nowy najszczęśliwszy w moim zyciu cykl:-)Bartuśiek zawitał w tym cyklu pod serduszkiem wiec to też będą jego drugie świeta:)

A ja jak patrze na te zabawki to tak mnie korci :-D juz o malo co i bym kupila mu sterowany samochod ktory by musial pozniej lezec w szafie ze 3 lata :-D juz sie nie moge doczekac tych zabawek i radosci w oczach dziecka hehe pozniej za pewne bede miala ich dosc ;-)
Wczoraj w koncu zaszalalam i zrobilam wreszcie jakies zakupy dla siebie bo juz nie mialam w czym chodzic a Michalek tak moja uwage pochlonal ze dotad tylko jemu wszystko kupowalam :sorry:
Andrzejki Misio przeszedl dzielnie przespal prawie cale :-D
Zaraz zjemy i idziemy na spacerek :happy:

hej dziewczyny. Nie wiem czy to wiedziałyście, ale jak nie to musicie koniecznie zerknąć :-D:tak::tak:. Powala na kolana :rofl2:. [video=youtube;DWxyIgwDFhc]http://www.youtube.com/watch?v=DWxyIgwDFhc&feature=PlayList&p=960ABBFC86F4999F&playnext=1&playnext_from=PL&index=21[/video]

Romcia gorąco pozdrawiam! Podziwiam Cię i chylę czoło. Ja przy swoich urwiskach czasami poprostu wysiadam. A co tu powiedzieć o blixniakach:-):eek:.

reklama
Do góry