reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

No u nas niestety sztuczna...ale i tak jedziemy na świeta do Polski. A w Polsce oczywiscie piekna wielka i zywa. Co do koloru to jeszcze nie zdecydowalam. Ale coś czerwonego musi być :)

reklama
jeśli chodzi o święta to włączcie sobie www.miastomuzyki.pl i jest tam RMF Święta :-) od razu świąteczniej w domku hihiih

My też po basenie w sobotę byliśmy. Ale się Frankowi podobało :tak: wczoraj kąpał się z tatą w wannie i poprostu nie to dziecko widać efekty baseniku, bo jak kiedyś się ze mną kąpał to sztywny, strach w oczach i wogóle a wczoraj bajka. Sam basen też rewelka 10 zajęć mamy i po 5 zajęciach mają się już zanurzać :eek:

takiego mam pływaczka

41adf1bdd573baa11634b25ca53649bb,10,19,0.jpg

Oj dziewczyny ja tez odliczam dni do świat i do wyjazdu do Polski.
Jeszcze nigdy nie byłam tak długo bez najblizszych wiec jestem tak strasznie stęskniona ze az boli ;)
Ciekawe tylko po ilu dniach w domu z rodzicami i u tesciowej bede marzyla o powrocie do szkocji he he he

wow, to mnie zaskoczyłyście z tym basenem, a ja myślałam że można dopiero po 3 miesiącu?! Jakie warunki trzeba spełniać żeby wybrać się z maluszkiem na basen? Oprócz badań mamusi.....I ile kosztują takie zajęcia?

reklama
Do góry