reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

A my dziś siedzimy w domku, spotykamy się ze znajomymi w same andrzejki czyli w poniedziałek.
Dziś za to zabieram się za sprzątanko takie z tych porządnych;-) i za wystrój adwentowy mieszkania:-D.

reklama
Kurcze dziewczyny juz niedlugo bedzie czuc ta swiateczna atmosferke jak wchodze do marketow to tyle tych zabawek powystawianych od razu mi sie swieta kojarza jak ja to kocham :tak: i pierwsze swieta naszych dzieciaczkow :-) a ja w koncu dzieki niuniowi mam w wigilie wolne bo rok temu pracowalam do 16 ;-)

A ja w ogole zapomnialam ,ze sa andrzejki :-D:-D:-D:-D:-D

Za to smigam zaraz na zakupki jakies... musze sobie spodnie kupic, bo wciaz sie nie wciskam w te sprzed ciazy :rofl2:

Liiviia - no ja właśnie odczułam te świąteczne pierdółki w sklepach...;-) Właśnie znów nowe przytachałam do domu...ale nie mogłam się oprzeć gwiazdorkowi, bo tak na mnie słodko patrzył....:sorry::sorry::sorry:

Ja też uwielbiam magię Świąt- tym bardziej, że mamy w domku takie małe Gwiazdorko-Mikołajki:-D:-D:-D.

Kończę zupkę gotować ( marchwiankę tzw ;-) ) i zabieram się do "gadżetowanie" świąteczne. A co tam, parę świeczek czerwonych i stroików może już stać- w końcu od jutra adwent...:-D:-D:-D A maluszek będzie miał gdzie oko przynajmniej zawiesić, bo na pewno nie oprze się czerwonemu gwiazdorkowi:-D

No wlasnie tak to jest jak sie ma starsze rodzenstwo, ktore chodzi do przedszkola i czsto choruje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nasz malutki Adi ma taki okropny kaszelek, jak slysze co mu sie w pluckach dzieje plakac mi sie chce:-:)wściekła/y:

Ja to nawet chyba na poczatku grudnia choinke ubiorę. Na świeta jedziemy do Polski i bedziemy tam ponad 3 tygodnie a choinka w naszym nowym domku tez chciałabym sie nacieszyć :) wiec chyba po weekendzie zaczne kompletować ozdoby choinkowe...a co :)))

Makta- tak, tak, jupi, jupi!!!! Ja własnie przed chwilą przeglądałam kartony z bombkami;-). Tak, na wszelki wypadek co by tu jeszcze dokupić...;-)

elaine - macierzynski to 100% bynajmniej we Wroclawiu :p, bylam w ZUSie w zeszlym tygodniu i sie wypytalam.
liiviia ciesz sie ze masz wiecej kaski..moze za 2 miesiace przyszlo...nei dostajecie z poczty takich blankiecikow na ktorych jest napisane za ile dni?

ja wlasnie ide na domowke andrzejkową z Franiem...-oby dal poszalec rodzicom i sam nie szalał:)

reklama
Do góry