reklama
Kurcze dziewczyny juz niedlugo bedzie czuc ta swiateczna atmosferke jak wchodze do marketow to tyle tych zabawek powystawianych od razu mi sie swieta kojarza jak ja to kocham i pierwsze swieta naszych dzieciaczkow :-) a ja w koncu dzieki niuniowi mam w wigilie wolne bo rok temu pracowalam do 16 ;-)
Liiviia - no ja właśnie odczułam te świąteczne pierdółki w sklepach...;-) Właśnie znów nowe przytachałam do domu...ale nie mogłam się oprzeć gwiazdorkowi, bo tak na mnie słodko patrzył....
Ja też uwielbiam magię Świąt- tym bardziej, że mamy w domku takie małe Gwiazdorko-Mikołajki.
Kończę zupkę gotować ( marchwiankę tzw ;-) ) i zabieram się do "gadżetowanie" świąteczne. A co tam, parę świeczek czerwonych i stroików może już stać- w końcu od jutra adwent... A maluszek będzie miał gdzie oko przynajmniej zawiesić, bo na pewno nie oprze się czerwonemu gwiazdorkowi
Ja też uwielbiam magię Świąt- tym bardziej, że mamy w domku takie małe Gwiazdorko-Mikołajki.
Kończę zupkę gotować ( marchwiankę tzw ;-) ) i zabieram się do "gadżetowanie" świąteczne. A co tam, parę świeczek czerwonych i stroików może już stać- w końcu od jutra adwent... A maluszek będzie miał gdzie oko przynajmniej zawiesić, bo na pewno nie oprze się czerwonemu gwiazdorkowi
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Ja to nawet chyba na poczatku grudnia choinke ubiorę. Na świeta jedziemy do Polski i bedziemy tam ponad 3 tygodnie a choinka w naszym nowym domku tez chciałabym sie nacieszyć wiec chyba po weekendzie zaczne kompletować ozdoby choinkowe...a co ))
elaine - macierzynski to 100% bynajmniej we Wroclawiu , bylam w ZUSie w zeszlym tygodniu i sie wypytalam.
liiviia ciesz sie ze masz wiecej kaski..moze za 2 miesiace przyszlo...nei dostajecie z poczty takich blankiecikow na ktorych jest napisane za ile dni?
ja wlasnie ide na domowke andrzejkową z Franiem...-oby dal poszalec rodzicom i sam nie szalał
liiviia ciesz sie ze masz wiecej kaski..moze za 2 miesiace przyszlo...nei dostajecie z poczty takich blankiecikow na ktorych jest napisane za ile dni?
ja wlasnie ide na domowke andrzejkową z Franiem...-oby dal poszalec rodzicom i sam nie szalał
reklama