reklama
margaret333
Fanka BB :)
Dzięki karola322, tak mysle tylko sie troche wystraszylam ze będzie mialo zły wpływ. Ale rzeczywiście może zbyt bardzo się martwie. Dzęki Wam i miłych snów życzę!;-)
Witaj kochana u nas :-) Ja dziś byłam na USG i wg niego jestem w 5 tyg. i 3 dniu ciąży, i serduszka też nie było widać, tylko 14,1 mm fasolkę.
Ninonka, 14,1 mm miała Dzidzia czy pęcherzyk?
Ja w 5 tyg i 6 dniu byłam na usg i pęcherzyk miał 13 mm a zarodek tylko 3 mm
E
Elunia1609
Gość
no właśnie u mnie to samo ...
henrietta5
nic się nie martw nie może cię zwolnić ,aż do porodu niezależnie od tego do kiedy masz umowęMasz racje ale moja jest wredna i msciwa i im wiecej gorzej tym lepiej i 1 umowe nawet nie zwrocilam uwagi zawarla nie na tzw czas okreslony 3 mc ale okres probny wiec sie NIE LICZY....:-( i wlasnie z uwagi na to nie zmienialam pracy by jak zajde to w starej pracy bedzie latwiej ale ze nic 3 lata nie wychodzilo, nie wytrzymalam nerwowo i rzucilam w cholere bo dostawalam nerwicy, od razu odzylam i wogole i przez ten stres w pracy zapomnialma o fasolce i ta sie pojawila :-)
rezeda
Tak samo pomyślałam, ale nie chciałam nic pisać. Wydaje mi się, że chodzi o pęcherzyka nie o fasolkę. Moja dzidzia w 6 tyg i 3 dn miała 2,6 mm a pęcherzyk 16 mm. To chyba jedyne wyjaśnienie, że autorka posta miała na myśli pęcherzyk a nie dzidzię;-)
O
onka
Gość
Tak to jest w pracy z lidzmi, będzie ok nie marwmy się... i się nie stresuj w tej pracy tak, bo dzidzia musi być najważniejsza!troszkę mnie uspokoiłaś bo już się bałam prowadzę bardzo intensywny tryb życia więc to też może z przemęczenia.pracuje po 12h urzeram się z tymi klientami (pracuję w firmie orange) w weekendy szkoła,porządek w domu i to może dlatego bo nie mam czasu na odpoczynek:--(
ninonka 14,1mm fasolkę ?? moja w 5 tyg. i 6 dni miałam prawie 3 mm ... aż taka różnica ?
Tak samo pomyślałam, ale nie chciałam nic pisać. Wydaje mi się, że chodzi o pęcherzyka nie o fasolkę. Moja dzidzia w 6 tyg i 3 dn miała 2,6 mm a pęcherzyk 16 mm. To chyba jedyne wyjaśnienie, że autorka posta miała na myśli pęcherzyk a nie dzidzię;-)
Dziewczyny, wyjaśnienie hehe, bo wyszło nieporozumienie.
Chodziło mi własnie o pęcherzyk, bo on jest tak jak by w kaształcie fasolki i tak tez napisałam :-) Jak by to dzidzia była to niezły wielkolud by był z niego.... hehehehe
Więc wyjaśniam: chodziło mi że 14,1mm ma mój pęcherzyk w którym kształci się dzidzia :-)
Witam Kochane, nie pisałam, ale czytałam na bieżąco, fajnie ża macie już usg za sobą, ja czekam do jutra, mam o 8.15 wizytę, a stresa conajmniej jak przed porodem, oczywiscie boję się czy wszystko ok, czy dzidzuś jest, cały czas sobie tłumaczę, że skoro brzuch sie zaokrąglił, cyce jak donice i objawy typowe że hoho to wszystko MUSI BYĆ OK, ale strach pozostaje. no i mam jeszcze "mały" problem, na pierwszą wizytę poszłam zaraz po ustaniu miesiączki, ok 4-5 tyg, ze względu na zapalenie oskrzeli (ustalenie leczenia) i infekcję "tam" i mam kłopot, bo od kilku dni to samo....swędzenie, pieczenie, wszystko bordowe......aż bym sie normalnie zadrapała (przepraszam za szczegółowość).....nie mam już siły, czy to tak będzie się mnie czepiać co 2 tyg???
No i mam jeszcze jedn problem, pracuję z dziećmi, szykuje mi sie zimowisko, co drugie dziecko zakatarzone, wczoraj miałam jedno z gorączką, wieć odesłałam do domu, wogóle jest ich 5na krzyż więc boję się o siebie i dzidziulka, wokoło wszyscy ale to wszyscy chorzy, grypsko szaleje, chyba zapytam sie gina o zwonienie, chociać na te 3 tyg, aby ten Itrymestr zakońćzyć zdrowo.
nic, mleczko z miodkiem i czosneczkiem wypite, kąpiel wzięta więc zmykam do łóżeczka nabierać sił, bo noc oczywiście nieprzespana.
Aha witam nowe mamusie
No i mam jeszcze jedn problem, pracuję z dziećmi, szykuje mi sie zimowisko, co drugie dziecko zakatarzone, wczoraj miałam jedno z gorączką, wieć odesłałam do domu, wogóle jest ich 5na krzyż więc boję się o siebie i dzidziulka, wokoło wszyscy ale to wszyscy chorzy, grypsko szaleje, chyba zapytam sie gina o zwonienie, chociać na te 3 tyg, aby ten Itrymestr zakońćzyć zdrowo.
nic, mleczko z miodkiem i czosneczkiem wypite, kąpiel wzięta więc zmykam do łóżeczka nabierać sił, bo noc oczywiście nieprzespana.
Aha witam nowe mamusie
reklama