O
onka
Gość
Hej dziewczyny!!!
Mam wieści dla Was.
Wczoraj wieczorem myślałam, że się załamie.... Pojawiło się u mnie delikatne plamienie w kolorze czerwono różowym + 2-3 ślady tak jak by złuszczającej się błony tak jak podczas okresu. No ale rano już ciemno brązowa resztka była i tyle poza tym znów czysto (sorry za tak dokładny opis).
Więc dziś pobiegłam rano prywatnie do mojej gin (1 wizyta) i powiedziałam jej jak to wczoraj ze mną było i ta zbadała mnie, powiedziała, że jest wszystko ok. Ale odpoczywać, i nie męczyć się.
Wg Usg jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży, pecherzyk rośnie prawidłowo, noi 10 lutego ide na kolejną wizyte, kiedy już założy mi karte i usłyszymy serduszko.
Kochana to tak jak ja!!! Też byłam dziś u mojego lekarza, ze względu na to że wczoraj pojawiło mi się małe krwawienie, ale sytuacja opanowana, dziś poprostu już było czysto. USG obliczyło że to jest właśnie 5 tydzień i 3 dzień. Ale dzidzi nie widać jeszcze było i też mam przyjśc za +- 2 tydonie, więc zapisałam się na 10 lutego. Jeszcze troche i będziemy mieć nasze perełki :-) zobaczysz :-) Pozdrawiam!
Mam wieści dla Was.
Wczoraj wieczorem myślałam, że się załamie.... Pojawiło się u mnie delikatne plamienie w kolorze czerwono różowym + 2-3 ślady tak jak by złuszczającej się błony tak jak podczas okresu. No ale rano już ciemno brązowa resztka była i tyle poza tym znów czysto (sorry za tak dokładny opis).
Więc dziś pobiegłam rano prywatnie do mojej gin (1 wizyta) i powiedziałam jej jak to wczoraj ze mną było i ta zbadała mnie, powiedziała, że jest wszystko ok. Ale odpoczywać, i nie męczyć się.
Wg Usg jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży, pecherzyk rośnie prawidłowo, noi 10 lutego ide na kolejną wizyte, kiedy już założy mi karte i usłyszymy serduszko.
To bardzo podobnie było u mnie wczoraj i też jestem w 5 tygodniu ciąży, też miałam krwawienie i też lekarz powiedział mi że jest ok. Nie martw się przetrwamy!!!Hej dziewczyny,
Jestem w 5 tygodniu ciąży, dzisiaj miałam straszny ból brzucha trwał około 10 minut, bolało tak jak by ktoś mi wbijał nóż. Póżniej lekko zaczełam krwawić, byłam u lekarza powiedział że nic poważnego się nie dzieje skoro tylko lekko krwawie a ból przrszedł. Mam skierowanie do szpitala na jutro rano na badania, ale jak by ból powrócił mam jechać dzisiaj do szpitala.
Czy któraś z was przeszła coś podobnego
Pozdrawiam
Dokładnie trzeba poprosić, ja jak dziś poprosiłam o wydruk to mój lekarz stwierdził, że tam i tak narzie dzidzi nie widać, bo to 5 tydzień i 3 dzień ciąży. Ale ja widziałam już miejsce w którym już powoli rośnie mały szkrab i powiedziałam, że ja chce. Noi lekarz nie miał wyjścia - wkońcu za wizyte 80zł płaci się.czesc
ja byłam wczoraj na usg a jestem w 6 tygodniu ciąży.poprosiłam doktora o zdjęcię i mi dał-musisz poprosić bo oni tak od siebie to nie za specjalnie są chętni dawać.ja już mam pierwsze swoje usg i WIDOK NIE ZAPOMNIANY, MÓJ MĄŻ NOSI W PORTFELU TAKI JEST WIDOK
Byłam dzisiaj na usg w szpitalu, według obliczeń jest to 5 tyd. i 3 dzień, ale według pęcherzyka dopiero początek 5 tyg. Wszystko jest generalnie na swoim miejscu ale w pęcherzyku jeszcze nic nie widać, więc mam wrócić za 10 dni na kolejne usg, Jest troche skrzepów krwi pod pęcherzykiem ale to podobno normale. To będzie strasznie długie 10 dni dla mnie :-(
Kochana to tak jak ja!!! Też byłam dziś u mojego lekarza, ze względu na to że wczoraj pojawiło mi się małe krwawienie, ale sytuacja opanowana, dziś poprostu już było czysto. USG obliczyło że to jest właśnie 5 tydzień i 3 dzień. Ale dzidzi nie widać jeszcze było i też mam przyjśc za +- 2 tydonie, więc zapisałam się na 10 lutego. Jeszcze troche i będziemy mieć nasze perełki :-) zobaczysz :-) Pozdrawiam!