reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
hehehe:-D staniki z klapką..szkoda, że majtek z klapką nie ma już;-)
Ja w tych majtach to będę się przemykała, żeby tylko mnie nikt nie zobaczył;-)...bo padnie M i jeszcze jego trzeba będzie później reanimować.
Co do lewatywy- to nic nie wiem. U nas w szpitalu nie robią. Ale już M ostrzegłam przed widokiem sali porodowej...:dry:...i tym, co może zobaczyć podczas porodu....:dry:...różne dodatki..ten..tego....;-)
Narobiłyście mi smaki na tą herbatkę..a zapomniałam jej kupić:sorry:...

No i po 12h męczarni moja przyjaciólka tuli już swoją córeczkę:-):-):-).Mala waży 2850 i 54cm,ale jej zazdroszczę,że już po wszystkimTak się obawiała porodu,mówiła,że nie da rady,a spisała się podobno jak profesjonalistka:happy2:.

Indygo ja też spacerowałam wczoraj po deszczu i wcale mi to nie przeszkadzało - może to dziwnie wyglądało ja z brzusiem i se łażę po deszczu w sandałkach bez parasola :-D ale ta ciemność jaka była dziś ale troszkę słońca już widać i chłodno jest super jest - nie mogę się doczekać babiego lata - ta rosa chłodzik, słonko i grzybki, mam nadzieję że pochodzę po lesie jeszcze w tym roku z dzidziunią :-D tylko wiąże się to z wyjazdem z wawy - mam nadzieję że mąż mi na to pozwoli :-)

reklama
hahaha ale się uśmiałam aż mi łezki poleciały i brzusio podskakiwał - oczywiście z tego ubioru przebojowo sexownego :-D też mam te majty - sam sex :-D

no a co do pełni księżyca to ja tak przeczuwam że w terminie będę rodzić bo ja mam właśnie na 4 termin - sąsiadka która w lipcu rodziła też pełnię zaliczyła ;-)
ja osobiście wolałabym żeby dzidzia się kilka dni wcześniej urodziła, jeszcze przed wrześniem, będzie lepszy dojazd do szpitala bo od 1.09 Warszawa stoi w korkach - ludzie zapominają jak się jeździ od 1 dnia roku szkolnego :szok:

a co do jedzenia to ja kanapeczki z szynką, serem i majonezem zjadłam, zagryzłam szarlotką z cynamonem i popiłam kawką - na koniec ciąży mam dziwne zachcianki bo na początku jej nie miałam :-D dziwne uroki ciążówek

Do góry