reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
dokładnie:)))ale i tak największego stresa mam przed lewatywą:))) nie wiem jak oni to robią i wolę sobie nie wyobrazac ale juz uprzedziłam meża ze na ten czas napewno będzie musiał iść na spacerek:)))nie protestował:)))

jeszcze tylko sie mężowi w takiej poporodowej bieliźnie pokazać w sexownej koszulce z koronki. padnie na gębę i będzie mieć taka ochotę na pieszczoty że hoho :-D ja nie miałam lewatywy przy pierwszym porodzie ale co szpital co co innego.

Nemesis spokojnie da sie wypić...szału nie ma ale mi nawet smakuje. W sumie to przyzwyczajona jestem do takich herbatek bo najbadziej to pije zwykłą czarną.
Daj znać jak Tobie "leży" to nasze malinowo liściaste cudo.

Własnie o tym samym myslę :) jeśli ma działać to mogę ja pić nawet 3 razy dziennie...
Wczoraj nawet mój M ja pił ze mną wieczorowa pora bo stwierdził, że skoro ma ze mną rodzić, oddychać i dyszeć to on tez zapewne potrzebuje he he he
I tym sposobem mam towarzysza do lisciastego przysmaku:-)

reklama
Dziewczynki a herbatke z cukrem to mozna ?:zawstydzona/y::confused: ta z licic malin ?? Bo nie wiem czy sens kupowac.. haha :-D:-D:-D

No my po spacerku... :cool2::-Da za oknem mi robotnicy trututu robia na asfalcie... grr:wściekła/y:

Do góry