reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Agulla moje stopy (lewa tradycyjnie) tez są wielkie i spuchniete...ale najwazniejsze, że przy tym moim cisnieniu białka w moczu ani widu ani słychu :) więc nogi do góry kochana...:rofl::rofl:

reklama
:-D widzę, że dziś Dziewczynki mamy wszystkie dzień na słodko:-D. Ja już spacerek po mieście zaliczyłam...portfel lekko uszczupliłam...zjadłam 2 pączusie, teraz łykam słodkie kamyczki orzeszki..i .mam obok kompot z porzeczek..:confused:...
O pępusiu też nic nie słyszałam. Co wiem- i potwierdzają to położne- to podobno kiedy jest pełnia księżyca to jest więcej porodów;-). Muszę więc za pamięci sprawdzić kiedy następny termin na pełnię..hihihih;-):-D

Makta-ja zawsze czytalam twoj nick Matka-jakys mi nie zwrocila uwagi to bym tego nie zauwazyla:-):-):-)

liiiviiia-ja tez jestem leniem:-D mam takiego lenia ze nadal siedze w pizamie, stosy garow, stosy ciuszkow do wyprania i wyprasowania, pelno papierow, dokumentow do poukladania, torba do szpitala nie spakowana, szlafroka nie mam .............normalnie jakbym miala nie wiadomo ile jeszcze czasu:-) A jakbym tak nagle dzis zaczela rodzic to SZOK brak organizacji;-) nie wiedzialabym co robic-pakowac sie, prasowac, prac, sprzatac....:-D

mam tylko nadzieje ze jak urodze to mi to lenistwo uleci:-D:baffled:

a i moze tylko jeszcze dodam ze mieszkam w mieszkaniu ktore jest w trakcie remontu-wszedzie pelno desek, puszek z farbami, pedzli, narzedzi itd :baffled::szok:

A ja juz wlasnie mam wszystko porobione i nie mam juz co wymyslec :confused: juz mi nawet do glowy przychodzilo zeby jeszcze raz wszystko poprasowac ale znowu stac tyle mi sie nie chce :sorry2::-D

Spoko Anek tak myślałam, że przyzwyczailas sie juz do tej Matki he he he a do tego statusu to jeszcze pare dobrych dni mi zostało :tak::tak:
I tez mam dzisiaj lenia...jedyna aktywność to wyjscie do sklepu (musialam sie zmusic ) i teraz wstawiłam pranie...i prasowanie tez mnie woła a ja udaję, że nie słyszę he he he
Ubranka zamierzam poprac po weekendzie bo w sobote jeszcze cos mamy dokupić...poza tym do pakowania tez mi jeszcze daaaaaleeeeko :) :-):-)

reklama
Do góry