post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
No i wróciłam i sama w to niewierze - jeszcze w dwupaku!!!! Paranoja jakaś co lekarz to opinia!!!! Troszkę wam opisze mój niby poród
Rano poczułam że mi coś poleciało i było takie uczucie ciapła... myśle sobie ze pewnie tabletka od tego zapalenia po nocy "spływa" (sory za wyrażenie) ale stoje i czekam... a to leci i leci.... poszłam do łazienki... a tu cała wkładka mokra że aż z niej kapało.... wyjełam wkładke i założyłam same majteczki hmmm za sekunde całe majteczki mokre więc wzięłam prysznic założyłam czystą nieliznę i wkładkę i czekam... no i znowu leci .... taka normalnie woda ( nie była niczym zabarwiona). To sobie myśle zadzwonie do gin która do tej pory prowadziła moją ciąże... kazała przyjechac... pojechałam z mężem... podczas badania nie stweirdziła nic bo powiedziała ze to może za wcześnie ... zrobiła usg i powiedziała że rzeczywiście tych wód jest mało ( dzidzia waży z usg 3200) i żeby się spakowac zadzwonic do szpitala ( bo rodze w innym mieście) i jechac.
No to zadzwoniłam do tej kliniki kazali przyjechac ...i znowu badanie i usg na którym było już mniej tych wód... ale tam mi mówią ze to raczej nie wody... ale mam obserwowac i jak tak dalej bedzie sie sączyc to mam iśc do ich lekarza w moim mieście i on mnie zbada... te sączenie to prawdopodobnie wycieki grzybiczne których mogło byc sporo i dlatego podobne do wód
zrobili mi ktg a po nim to się zmartwiłam bo ta lekarka powiedziała ze dziecko ma tętno poniżej normy:-( ale powiedzieli ze to raczej przez stres...
Jak cos sie bedzie działo to jade oczywiscie do szpitala... narazie musze sie dokładnie obserwowac.... i mówili ze dobrze i tydzien jak donosze... wiec moze dobrze ze to jeszcze nie to.....
sama niewiem co mam o tym myślec
o kurcze
Ja też bym xhyba skurczy dostała...paranoja
Trzymaj się..dobrze że masz KTG regularnie teraz
Ja noc średnio przespaną mam.,,,,tak mnie brzuszek pobolewa że niby skurcze niby nie...i sama nie wiem co to ???
Dzisiaj już oki...może znowu coś zjadłam co nie było extra świeże??
hmmm
Dzisiaj leżę i odpoczywam...nie ma to tamto..ja chcę jeszcze w dwupaku pobyć