reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

chyba to do mnie też jeszcze nie dotarło. ja tak sobie mówię ze 35 tydzień się zaczął i jeszcze tyyyle czasu bo 5 tygodni to przecież szmat drogi do porodówki ale przecież trza się liczyć z tym, że urodzę prędzej. i jakoś te 5 tygodni zamiania się w mała klepsydre a piasek leci i leci i nie zatrzymuje sie ani na chwilkę:tak:

reklama
Syla wierzyć mi się nie chce !! :szok: Ja na Twoim miejscu jechałabym do innego szpitala przecież to niebezpieczne! Polska służba zdrowia :wściekła/y: albo masz kase, albo znajomości ,albo jesteś spisany na ich łaske.:wściekła/y: Jak ja podejżewałam że mi wody się sączą to zaraz zbadali mi ph. Tylko że ja troszeczkę spanilkowałam a u Ciebie to poważniejsza sprawa.
Pielęgniarki i położne jeszcze strajkują. Śmiech na sali i szczyt bezczelności! Nie dość że za usługi które powinni robić bo to ich zakichany obowiązek biorą pieniądze to jeszcze prezenty jakie dostają. Mam mojej koleżanki jest pielęgniarką na chirurgi i codzień przynosi a to jakieś wyszukane alkohole, bomboniery, kawy, zegarki. I to są niby "prezenty". One jeszcze chca podwyżek?! Szczyt. Moja mama jest naczycielką i zarabia marne pieniądze a prace ma naprawdę ciężką prace wymagająca cierpliwości i poświęcenia. I jaką ona podwyżke dostała? 5% co po odliczeniu podatku dalo jakieś 10zł !! :no::no: Tragedia co sie dzieje eh....
Mnie jż puścił brzuszek ale miałam tak napięty że płakałam:-( Już jest lepiej;-)
Jutro idę na spotkanie z konsltantką Avonu chcę się wkręcić w to tak żebym miała jakieś zajęcie kiedy będę siedziała w domu i przy okazji dodatkowe jakies pieniążki. :tak:

Syla kurcze obserwuj sie i jak tylko jeszcze raz cos nie tak podejrzanego - jedz do szpitala i powiedz im ze chcesz zostac ...moim zdaniem - chociaz nienawidze szpitali - lepiej byc tam na miejscu przez tydzien , dwa tygodnie , ale zeby Cie badali caly czas - niz jak masz jechac pozniej z domu godzine do nich...
glowa do gory, usmiech na buzke i lezec w łóżku...

Syla-ale sie nadenerwowalas, rzeczywiscie dziwni ci lekarze:szok:....trzymaj sie dziewczyno, wszystko bedzie dobrze, odpoczywaj

A ja dzisiaj po Twoim poscie spanikowalam-i pomyslalam sobie ze ja to nie chce jeszcze rodzic-chce poczekac jeszcze te 3 tygodnie, i nie krocej....jakos tak sie wystraszylam, tego wszystkiego......no i ciagle nie wiem co mam zrobic z tym wymazem na paciorkowca-sama musze sobie pobrac probke jak chce te badanie:wściekła/y::no::baffled:

dopiero byłam w szpitalu na ktg i teraz jest w normie... jutro tez ide... troszke jestem spokojniejsza... co ja sie dzisiaj nasłuchałam:wściekła/y: juz prawie uwierzyłam w to ze nie jestem w ciąży... bo jak to możliwe ze w 37 tyg. wody sie saczą:baffled: przeciez to za wczesnie... nemesis ja brałam ten metronizadol czy jak on tam póżniej clotrimazolum teraz gynoflor teraz znów cos dostałam i tak już wkółko tego grzyba lecze od 20 tyg. ale jeszcze nigdy ze mnie tak nie leciało ... w sumie badało mnie 3 lekarzy i twierdza ze to nie wody ale nie wykluczyli tego na 100 %:baffled: mam sie obserwowac... jak cos sie bedzie działo to jak tam pojde to na siłe zostane bo mam serdecznie dosyc tej polskiej słuzby zdrowia.... a dodam ze za wszystko musiałam zapłacic bo byłam prywatnie:dry: i takie traktowanie........wrrrr teraz latam co jakis czas do łazienki do mam suchutko wiec mam nadzieje ze to jednak po tych tabletach:sorry2:
dzieki dziewczyny ze trzymałyscie kciuki:-) kochane chociaz wy jestescie:tak:

reklama
Anek 29 to pobierz sobie sama ten wymaz jak oni to mają gdzieś... bo przeciez u nas to trzeba sie samemu leczyc:angry: nastepny debilizm szkoda słów... jak masz ten długi patyczek a takiej ampułce to wprowadz go do pochwy... wyjmij i włóż do ampułki.... podpisz i zanies do laboratorium... i wymaz gotowy:tak:

Do góry