reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

chyba to do mnie też jeszcze nie dotarło. ja tak sobie mówię ze 35 tydzień się zaczął i jeszcze tyyyle czasu bo 5 tygodni to przecież szmat drogi do porodówki ale przecież trza się liczyć z tym, że urodzę prędzej. i jakoś te 5 tygodni zamiania się w mała klepsydre a piasek leci i leci i nie zatrzymuje sie ani na chwilkę:tak:

reklama
Syla wierzyć mi się nie chce !! :szok: Ja na Twoim miejscu jechałabym do innego szpitala przecież to niebezpieczne! Polska służba zdrowia :wściekła/y: albo masz kase, albo znajomości ,albo jesteś spisany na ich łaske.:wściekła/y: Jak ja podejżewałam że mi wody się sączą to zaraz zbadali mi ph. Tylko że ja troszeczkę spanilkowałam a u Ciebie to poważniejsza sprawa.
Pielęgniarki i położne jeszcze strajkują. Śmiech na sali i szczyt bezczelności! Nie dość że za usługi które powinni robić bo to ich zakichany obowiązek biorą pieniądze to jeszcze prezenty jakie dostają. Mam mojej koleżanki jest pielęgniarką na chirurgi i codzień przynosi a to jakieś wyszukane alkohole, bomboniery, kawy, zegarki. I to są niby "prezenty". One jeszcze chca podwyżek?! Szczyt. Moja mama jest naczycielką i zarabia marne pieniądze a prace ma naprawdę ciężką prace wymagająca cierpliwości i poświęcenia. I jaką ona podwyżke dostała? 5% co po odliczeniu podatku dalo jakieś 10zł !! :no::no: Tragedia co sie dzieje eh....
Mnie jż puścił brzuszek ale miałam tak napięty że płakałam:-( Już jest lepiej;-)
Jutro idę na spotkanie z konsltantką Avonu chcę się wkręcić w to tak żebym miała jakieś zajęcie kiedy będę siedziała w domu i przy okazji dodatkowe jakies pieniążki. :tak:

Syla kurcze obserwuj sie i jak tylko jeszcze raz cos nie tak podejrzanego - jedz do szpitala i powiedz im ze chcesz zostac ...moim zdaniem - chociaz nienawidze szpitali - lepiej byc tam na miejscu przez tydzien , dwa tygodnie , ale zeby Cie badali caly czas - niz jak masz jechac pozniej z domu godzine do nich...
glowa do gory, usmiech na buzke i lezec w łóżku...

Syla-ale sie nadenerwowalas, rzeczywiscie dziwni ci lekarze:szok:....trzymaj sie dziewczyno, wszystko bedzie dobrze, odpoczywaj

A ja dzisiaj po Twoim poscie spanikowalam-i pomyslalam sobie ze ja to nie chce jeszcze rodzic-chce poczekac jeszcze te 3 tygodnie, i nie krocej....jakos tak sie wystraszylam, tego wszystkiego......no i ciagle nie wiem co mam zrobic z tym wymazem na paciorkowca-sama musze sobie pobrac probke jak chce te badanie:wściekła/y::no::baffled:

dopiero byłam w szpitalu na ktg i teraz jest w normie... jutro tez ide... troszke jestem spokojniejsza... co ja sie dzisiaj nasłuchałam:wściekła/y: juz prawie uwierzyłam w to ze nie jestem w ciąży... bo jak to możliwe ze w 37 tyg. wody sie saczą:baffled: przeciez to za wczesnie... nemesis ja brałam ten metronizadol czy jak on tam póżniej clotrimazolum teraz gynoflor teraz znów cos dostałam i tak już wkółko tego grzyba lecze od 20 tyg. ale jeszcze nigdy ze mnie tak nie leciało ... w sumie badało mnie 3 lekarzy i twierdza ze to nie wody ale nie wykluczyli tego na 100 %:baffled: mam sie obserwowac... jak cos sie bedzie działo to jak tam pojde to na siłe zostane bo mam serdecznie dosyc tej polskiej słuzby zdrowia.... a dodam ze za wszystko musiałam zapłacic bo byłam prywatnie:dry: i takie traktowanie........wrrrr teraz latam co jakis czas do łazienki do mam suchutko wiec mam nadzieje ze to jednak po tych tabletach:sorry2:
dzieki dziewczyny ze trzymałyscie kciuki:-) kochane chociaz wy jestescie:tak:

reklama
Anek 29 to pobierz sobie sama ten wymaz jak oni to mają gdzieś... bo przeciez u nas to trzeba sie samemu leczyc:angry: nastepny debilizm szkoda słów... jak masz ten długi patyczek a takiej ampułce to wprowadz go do pochwy... wyjmij i włóż do ampułki.... podpisz i zanies do laboratorium... i wymaz gotowy:tak:

Do góry