reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Ja tez druga ciaze mam pepek odstajacy.. :confused::confused: i nikt jeszcze nie mowil,ze zle, a przeciez gin czy polozna to widzi przy kazdej wizycie..:baffled:

witajcie

u mnie narazie pogoda nawet ladna:tak: sloneczko:-)

szkoda ze syla28 sie nie odezwala-ja tez bym chciala zobaczyc "pierwszego wrzesniwego" bobaska:-)

to chodzilo o to ze w tym czasie jak jechala zeby nie wyszedl a nie ze w ciazy ogolnie jej odeszly wody i wlasnie nie moge tego zrozumiec :confused: moze jak wody odejda to pepek wpada i nie moze pozniej wyjsc ???

Ja tez nic wczesniej o pępku nie słyszałam...możliwe że chodzilo jej o cos kompletnie innego bo wiele kobiet w ciąży ma taki wystający pępek i wszystko jest oki...
Iwłaśnie wróciłam ze sklepu. Miałam iść tylko po banany dla ukochanego i odzywke do włosów a wróciłam dodatkowo z paczka chipsów, orzeszkami w miodzie, 3 czekoladami i 2 paczkami gumisi...he he he nie wiedziałam na co sie zdecydować wiec wziełam wszystko...jak szalec to szaleć :happy2::happy2::rofl::rofl:

jestem po wizycie kontrolnej ...
wszystko ok ... dzidziuś szaleje ;) wczorajsze dziwne kłucia i skurcze minęły także jest ok :tak:i się dowiedziałam że jak do 10 września nie urodzę czyli do mego terminu wg. usg to kładą mnie do szpitala ... w końcu coś wiem ...

Matka-no niezle:-), ja zauwazylam ze teraz mam wiecej dziwacznych zachcianek niz wczesniej-np dzis rano jadlam tosta z czekolada i zagryzalam paroweczka-smakowalo mi choc wiem ze to dziwaczny zestaw:-D:-D

reklama
witam i ja - wyspana
u nas deszczowo, ale dość ciepło.
Syla24 - wiem, że możecie gdzieś zakupić test do badania czy to wody płodowe czy nie , ale nie mam pojęcia gdzie.
: BoboSafe - test na wyciek płynu owodniowego dla kobiet w ciąży

Co do tego swędzenia ciała to też miewam , nieraz wieczorem, albo w nocy; w dzień raczej nie. Za tydzień mam wizytę spytam lekarza.nie mam żadnych krostek, ani nic-obejrzałam sie na ile mogłam. Ciekawe.

Do góry