reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

tak jak pisałam od 4:30 miałam jakieś kłucia w plecach, tak jakby mi ktoś szpile wbijał ... a teraz co jakiś czas mnie kłuje "dolna część ciała" ... i ja biedna nie wiem czy to coś się dzieje czy jak ...

reklama
witajcie

Matka, nemesis-trzymam kciuki

elunia-jak bol sie nasila to lepiej zadzwon do lekarza

ja dzis mam wizyte u poloznej-wszystko u mnie raczej ok, tylko stopy mi puchna-od rana;-) no i dzis w nocy znow wymiotowalam to przez ta zgage chyba:baffled:

niesamowite ze to jeszcze tylko 23 dni-a pamietam jak czekalam do 100-niowki :-D

trzymajcie sie dziewczyny, ja ide sie szykowac

tak jak pisałam od 4:30 miałam jakieś kłucia w plecach, tak jakby mi ktoś szpile wbijał ... a teraz co jakiś czas mnie kłuje "dolna część ciała" ... i ja biedna nie wiem czy to coś się dzieje czy jak ...
Elunia- to co opisujesz to prawdopodobnie rwa kulszowa, kwestia tylko czy to jedna strona (np prawa bądź lewa)czy cała.

Nie będzie nowością że dzisiaj też się nie wyspałam. :dry: Siku latam po pięć razy w nocy pół przytomna obijam się o wszystkie meble, a doję tyle picia że hoho. Mnie dziś w nocy też obudziły skurcze, takie od brzcha aż po krzyż, ale tylko raz na 30sek i minęły (a przynajmniej usnęłam i więcej nie czułam ;-)). Tak żeby jeszcze ponarzekać to kiedy juz o 5 przysnęłam to o 6 obudziła mnie moja "babcia" robiąca pranie.:dry::wściekła/y:
Ale póki co mam lepszy humorek niż wczoraj. :tak: Jakis taki mam nadzieję nie chwilowy power. ;-) Dobra, ja idę się ogarnąć i idę na zakupy. Dozobaczenia. :tak:

Ej, dziewczyny, jak wy to robicie, że wiecie ile trwają skurcze i jakie są między nimi odstepy?? :confused:Mnie czasem coś złapie, ale jakby mnie kto zapytał ile trwało, to zabijcie mnie, nie mam pojęcia.:no: Przecież jak mnie boli to nie liczę.... A może powinnam...:confused:

Ej, dziewczyny, jak wy to robicie, że wiecie ile trwają skurcze i jakie są między nimi odstepy?? :confused:Mnie czasem coś złapie, ale jakby mnie kto zapytał ile trwało, to zabijcie mnie, nie mam pojęcia.:no: Przecież jak mnie boli to nie liczę.... A może powinnam...:confused:

pod koniec to juz chyba trzeba bez paniki usiasc i z zegarkiem sprawdzac ( bo o to juz lekarz pyta chyba )zeby w odpowiednim momencie pojechac a chyba sie jedzie jak juz czesciej niz co 10 min sa nie ??? bo te rzadsze to chyba moga zniknac i moga odeslac

Witam :-)
Ja dzis na zakupki zaraz jade , w domku mam blysk po wczorajszym sprzatanku ehehe to dzis palcem nie rusze.. :-D:-D

Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty u ginow/Midwifek/ i w szpitalu ;-)

liiiviiia sliczna koloyska ! :happy2:

Dzien dobry mamuski :-D
dzisiaj humorek lepszy (moze dlatego ze wkoncu zjem kurczaka z KFC :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D), pogoda super chyba nie tylko dla mnie ;-) deszczyk pada i jest czym pooddychac :-)
Wlasnie zaczal mi sie 27 tydzien :nerd::nerd::nerd::shocked2:
tak patrze na ten swoj brzuszek... niby kazdy mi mowi ze sie opuscil - ja tam, nic nie widze z gory :-D i dzidzia szaleje, wiec chyba jej tam dobrze i jeszcze troszke posiedzi :tak:
milego dzionka wam zycze, ide sie troszke ogarnac :-D

reklama
Princi- czyżby syndrom wicia gniazda? ;-):-D
A ja mam ochotę na pranie firanek i mycie okien...;-)

Zanka- 27 tydzień??? A może by tak...37...;-)

Do góry