hey
Syla 3mam kciuki, fajnie bedzxiesz miała już swoje dzieciątko przy sobie. Ja też tak chce. Alex ja się też boję , tzna. bałam do wczoraj. Będe rodziłą ze znieczuleniem, w sumie jadę po 04.09. do pomiaru czy mogę sama rodzić mam wąskie bioderka
nie wiadomo czy nie będzie cc ale chyba lepiej skoro dziecko jak to mówi ginka ma się nam zatrzymać. Chyba będzie dość sporo więc nie warto ryzykować. Chyba nawqet chwilami wolę cc bo nie wiem czy dam radę sama je wyprzeć. Nie mam pojęcia o tym. Próbuję uczyć się oddechu ale przecież będe w total szoku, total bólach i pewnie zapomnę o wszystkim. Podobno porody dziedziczymy a moja mama miałą straszne dwa przejścia ze mną i bratem choć byliśmy mali 2800g. Moja mama mdlała nie miała siły przeć i nas wypchneli na świat./ Podbno położna kładła się na brzuch mamy i wypychała. Straszne, dlatego moja mama mówi,że zapłaci za znieczulenie byle bym nie cierpiała tak jak Ona. Mój M jakoś nie umie sobie tego poskładać, nie dowierza że to już tuż tuż...
)) Strasznie się boi i jest taki dziwny jak mówię o porodzie. A ja wogóle mam taki beksowy nastrój i nie ma dna bym się nie popłakała. Staram się zając zakupami dla małej, co mi sprawia niesamowita radość. Ale kupuję rzeczy raczej dla Niej i Niego, bo jakoś ostatnio cały czas słyszę o przypadkach w stylu miała być ona a urodził się on... a u mnie tylu rózowych ubranek i sukieneczek. hi hi no cóż mam teraz komu oddawać moja kumpela w ciąży, przyjaciólka starała się , 2 tydzień wyliczyła, okres się spóznia ...dziś zrobiła test i nic...a ja mam przeczucie że ma w sobie dzidziusia i Jej tego życzę z całego serduszka.
Dobra idę coś zjeść bo dosłownie mi słabo
Pozdrawiam i 3mam kciuki za Sylę
Syla 3mam kciuki, fajnie bedzxiesz miała już swoje dzieciątko przy sobie. Ja też tak chce. Alex ja się też boję , tzna. bałam do wczoraj. Będe rodziłą ze znieczuleniem, w sumie jadę po 04.09. do pomiaru czy mogę sama rodzić mam wąskie bioderka
Dobra idę coś zjeść bo dosłownie mi słabo