reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

livia masz racje. moja matka mi do dzisiaj opowiada ze jej babcia to robiła w polu urodziła w polu i poszła dalej pracowac i że ona też cała ciaze pracowała w szpitalu a to nie łatwa robota i po skończonej zmianie pojechala rodzic. a mi ciągle gada że mam nie przesadzać że mam czas rodzić że ona lepiej wie kiedy urodze itd. a ja sie pytam jej skad ona to może wiedzieć bo to ona nosi dziecko czy ja. i głupie dogadywanie z jej strony jak mi pierwsze dziecko zmarło a ona mi ciagle mówi, że mam nie przesadzać. naprawdę jak się czegoś czasem nie przeżyje to sie łatwo kłapie dziobem:wściekła/y: tylko że ich nie obchodzi co czuje ta druga osoba:no:

reklama
Ja już po wizycie, z dzidzia wszystko ok. jakoś się nawet rozbrykała:tak: Gin powiedział ze jak będzie 20 ruchów dziennie to wszystko ok. a jeśli coś mnie będzie niepokoiło to mam jechać do szpitala na KTG. Maleństwo jest już bardzo niziutko i rozwarcie mam na opuszek palca;-)
Nastepna wizyta 20.08

Też życzę Wam przespanej nocki. Pewnie zaraz sama się położę bo już nie mam siły.:blink::zawstydzona/y:
Te nastroje to pewnie tak, mama mówi że za dużo myślę o tym, ale jak tu nie myśleć jak to tuz tuż?!

reklama
Do góry