reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

livia masz racje. moja matka mi do dzisiaj opowiada ze jej babcia to robiła w polu urodziła w polu i poszła dalej pracowac i że ona też cała ciaze pracowała w szpitalu a to nie łatwa robota i po skończonej zmianie pojechala rodzic. a mi ciągle gada że mam nie przesadzać że mam czas rodzić że ona lepiej wie kiedy urodze itd. a ja sie pytam jej skad ona to może wiedzieć bo to ona nosi dziecko czy ja. i głupie dogadywanie z jej strony jak mi pierwsze dziecko zmarło a ona mi ciagle mówi, że mam nie przesadzać. naprawdę jak się czegoś czasem nie przeżyje to sie łatwo kłapie dziobem:wściekła/y: tylko że ich nie obchodzi co czuje ta druga osoba:no:

reklama
Ja już po wizycie, z dzidzia wszystko ok. jakoś się nawet rozbrykała:tak: Gin powiedział ze jak będzie 20 ruchów dziennie to wszystko ok. a jeśli coś mnie będzie niepokoiło to mam jechać do szpitala na KTG. Maleństwo jest już bardzo niziutko i rozwarcie mam na opuszek palca;-)
Nastepna wizyta 20.08

Też życzę Wam przespanej nocki. Pewnie zaraz sama się położę bo już nie mam siły.:blink::zawstydzona/y:
Te nastroje to pewnie tak, mama mówi że za dużo myślę o tym, ale jak tu nie myśleć jak to tuz tuż?!

reklama
Do góry