reklama
nemesis666
Fanka BB :)
Mnie też szlag trafia jak muszę stać w kilometrowej kolejce do kasy. Teraz jak juz widać to się nie ceregielę i walę przed ludzi. Ostatnio chłopak z piwem i babka ok 50 nie bardzo mnie chcieli przepuścić to się jej zapytałam czy w ciązy jest albo niepełnosprawna bo to kasa pierwszeństaw, zrobiła głupia minę i już nic nie powiedziała aże ja pyskata jestem i głosna to przy kasie obok słyszeli i zaczeli się ś,miać. chłopak coś tam bąknął to go się też zapytałam czy w ciąży. Już się nic nie odezwali tylko puścili. Musimy walczyc o to co nam się należy.
właśnie ja też mam casem niewyparzoną gębę i nieraz mnie to w kłopoty wpędzało ale w sumie to sie nawet cieszę, że jestem pyskacz taki bo dzisiaj to prawo dżungli normalnie panuje i wszyscy jak te hieny.
nemesis i dobrze ze z Ciebie taki pyskacz, ludzie to by nas z blotem zmieszali jak bysmy sie nie odezwaly...
zero wyrozumialosci.. a jak sobie tylko pomysle o tych mocherach to naprawde az mnie nosi... Boze, spraw zebym ja taka na starosc nie byla!!
zero wyrozumialosci.. a jak sobie tylko pomysle o tych mocherach to naprawde az mnie nosi... Boze, spraw zebym ja taka na starosc nie byla!!
Tak to z tymi kolejkami to prawda, ja ostatnio doznałam totalnego szoku jak przejazdem w obcym mieście weszłam do mięsnego, tłum bab w kolejce, wiec oszczędzając sobie gadania i piepszenia trzy po trzy, ze każdy był w ciaży itd.... gadam do kobiety, ze bedę za nią, kiwneła głowa, podeszłam "pooglądać kiełbaski" a tu nagle na cały regulator słysze" halo, a gdzie jest ta pani w ciaży!!!", ja na to, ze życzy??" normalnie zamarłam, a babki w kolejce zielone........
a w tesco tak samo, weszłam z brzuchem przed faceta, a jego żona z papą a czemu ta kobieta weszła przed nas, a mąż jej na to, ze w ciąży, a ona oczywiście komentarz, ze ona w kolejkach stała, tez w ciaży była itp.....to się wkurzyłam i do baby mówię, ze jestem w 9 mies ciąży i wcale nie zamierzam za nią stac w kolejce!!!, to sie oburzyła, tak wiec czasem są ludzie i babsztyle, ale np w kościele nigdy nie stałam, ostatnio to mało się nie zabijali gdzie kto ma ustąpić
A pokoik LIIVIIA naprawdę piękny, ja miałam naklejki takie welurkowe, łądnie się trzymały, a teraz pomalowałam córci przy malowaniu ściany w kwiatki szablonem wiec starsza córa ma pomalowany kącik, a maluszek narazie ma czystą ścianę, może z czasem coś wymyślę.
a w tesco tak samo, weszłam z brzuchem przed faceta, a jego żona z papą a czemu ta kobieta weszła przed nas, a mąż jej na to, ze w ciąży, a ona oczywiście komentarz, ze ona w kolejkach stała, tez w ciaży była itp.....to się wkurzyłam i do baby mówię, ze jestem w 9 mies ciąży i wcale nie zamierzam za nią stac w kolejce!!!, to sie oburzyła, tak wiec czasem są ludzie i babsztyle, ale np w kościele nigdy nie stałam, ostatnio to mało się nie zabijali gdzie kto ma ustąpić
A pokoik LIIVIIA naprawdę piękny, ja miałam naklejki takie welurkowe, łądnie się trzymały, a teraz pomalowałam córci przy malowaniu ściany w kwiatki szablonem wiec starsza córa ma pomalowany kącik, a maluszek narazie ma czystą ścianę, może z czasem coś wymyślę.
HeyJa dopiero wróciłam od ginki. No moja Niunia waży prawdopodnie 2600g i nie wiadomo czy dam radę urodzić. Mam wąskie bioderka A tak wszytsko superowo, dogadałam się co do porodu ze znieczuleniem, będe umówiona z anastazjologiem(kurcze taki cykor mam że sama nie urodzę). Moja mama kupiła śliczną pościel ferretti, taka z zajaczkami brązowo, zielono, turkousowymi na kremowym tle Przezorna jestem i nie chce narazie rózu bo jak będzie chłopak?( A Liiiviia piękny pok oj malucha to a mało powiedziane. Cudownie to sobie urządziłaś. A chzba nasza crecyka dostanie imię Milenka Podoba mi się skrót Milusia, czuję że Ona będzie taka słodka Milusia i wogóle Boska
kizi
Fanka BB :)
a zauważyłyście jakie to jest dziwne i głupie te mohery to też kiedys były w ciąży czy takie babki koło 50 ale nie przepuszcza Cie za cholere w kolejce tylko dra pyska przecież baba babe powinna zrozumieć też wiekszośc była kiedyś w ciązy i wie co to zanczy ale nie to zawsze bardziej faceci przepuszczaja babki w ciazy!!!!!!!!!wrrrrr
A ja dla dziewczynki wybralam Agatka tak mi sie kojarzy z taka fajna niunia z kucyczkami jeszcze awaryjnie mi Majka chodzi po glowie ale raczej Agatka. A co do chlopca to chyba bedzie Michał podobaja mi sie zdrobnienia Michaś Misio Michałek ewentualnie Kamil.wczesniej chcialam Kubuś ale takie popularne jest wiec raczej sie nie zdecyduje.Moja mama pracuje w zlobku a tam najwiecej Kubusiów
Śmialismy sie z mezem jak wymienialam po kilka razy jakies imiona to cisza a jak zaczelam o Agatce mowic to tak sie wiercic zaczelo tylko ciekawe czy to bylo za czy przeciw
Śmialismy sie z mezem jak wymienialam po kilka razy jakies imiona to cisza a jak zaczelam o Agatce mowic to tak sie wiercic zaczelo tylko ciekawe czy to bylo za czy przeciw
a zauważyłyście jakie to jest dziwne i głupie te mohery to też kiedys były w ciąży czy takie babki koło 50 ale nie przepuszcza Cie za cholere w kolejce tylko dra pyska przecież baba babe powinna zrozumieć też wiekszośc była kiedyś w ciązy i wie co to zanczy ale nie to zawsze bardziej faceci przepuszczaja babki w ciazy!!!!!!!!!wrrrrr
Powiem ci ze one nas nie beda rozumiec a wiesz dlaczego??? Bo kiedys byly inne czasy i ciagle bedziesz slyszec "ja z brzuchem w polu robilam" albo "ja w ziemniakach zaczelam rodzic" i dla nich wszystkie dzisiejsze sie pieszcza bo one cala ciaze cos robily a teraz sie na zwolnienia chodzi.Mi zawsze moja babcia opowiada jak to byla w ciazy i do ostatniej chwili robila te obrzadki na wsi i nawet z zapracowania ruchow nie czula i jak to ona mowi "cos jej w brzuchu burczalo" ale nie wiedziala ze to to. Takze nie ma co u tych starych szukac zrozumienia bo skoro one dawalay rade to dla nich nic nam sie nie stanie jak postoimy troche. Tylko nie wiezma pod uwage tego ze sie wszystko troche zmienilo tyle teraz poronien ciaz zagrozonych i na pewno zadna z nas nie dalaby rady w polu robic 9 msc . czasem nie powiem spotkam mila staruszkle ktora kaze mi sie oszczedzac i odpoczywac ale to rzadkość ...
Ja tez mam naklejki z foli samoprzylepnej, ale trzeba je "wprasowac" tzn tak dokladnie przykleic ,wgniesc w sciane haha nie wiem jak wam to opisac, to wtedy nie widac,ze sa naklejone tylko autentycznie na sciane
Sorry, problem ze slownictwem haha
Livia przepiekny kacik, i powiem Ci ze nawet na synka pasuje Moj maz chcial Agatke.. a ja myslalam o Mai.. ale kolezanka poronila, a chciala strasznie Maje, to mi juz nie wypada... Maja przepieknie dla mnie !
Livia przepiekny kacik, i powiem Ci ze nawet na synka pasuje Moj maz chcial Agatke.. a ja myslalam o Mai.. ale kolezanka poronila, a chciala strasznie Maje, to mi juz nie wypada... Maja przepieknie dla mnie !
reklama
Ja tez mam naklejki z foli samoprzylepnej, ale trzeba je "wprasowac" tzn tak dokladnie przykleic ,wgniesc w sciane haha nie wiem jak wam to opisac, to wtedy nie widac,ze sa naklejone tylko autentycznie na sciane
A ja juz myslalam ze to trzeba zelazkiem przez jakis papier prasowac a ja ulomna tylko przykleilam czyli jeszcze nie jest ze mna tak zle ;-)