reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Ehm :baffled:ale sobie trzeplam lazieneczke i kuchenke... Blyszczy.. :baffled::-D:-D:-D

Co do huggisow to uwazam je za najgorsze pieluszki :baffled: sorry :zawstydzona/y::baffled: ale dla mnie byly straszne.. twarde i w ogole puszczaly siski :dry:

Mnie raz facet kolo bankomatu puscil w kolejke.. bo widzi z brzuchem i jeszcze jedno dziecko biega w okolo samochodziku to sie zlitowal.. :sorry2: i raz ochroniarz poprosil mnie i zaprowadzil do jakies kasy gdzie nie bylo nikogo, w ogole wyszlismy zza kasy tak jakby do kiosku.. :happy2: Tez bylo mile. A reszta niech sie buja !

ale jak zaraz sie poloze to nie wstane chyba juz dzis... :zawstydzona/y:

reklama
A mi dziś przyszły naklejeczki na ścianę do kącika dzidziowego, nakleiłam i jest ślicznie :-). Obawiałam się trochę, czy będą mi się trzymały na tapecie, bo nie ma jednolitej faktury, ale bingo! Trzymają się świetnie i ślicznie wyglądają :-D Muszę tylko dokupić ich więcej, bo jakoś mało mi się ich wydaje, jak będzie więcej, będzie jeszcze ładniej. To wtedy wrzucę fotkę kącika mojej kruszynki :tak:

Ja tez kupilam takie naklejki i obkleiłam sciany slodziutki widok ale niestety chyba od tych upalow po jakichś 3 dniach brzegi sie zaczely odklejac :( jak je przyglaszcze to sie trzymaja ale codziennie latam i je poprawiam :(

A co do tych kolejek to cos mnie trafia ... Nigdy jeszcze mnie nikt nie przepuscil bo przeciez nie widza ze stoi ktos w ciazy i jak mam jechac gdzies to marketu to juz w domu mnie zlosc bierze ze beda mnie ludzie wkurzac ...

Ja mam takie naklejki na sciane.. trzeba je dobrze wprasowac ! I mi nic sie nie odklepja, wygladaja fantastycznie ! :-)

mnie wkurzaja najbardziej ludzie w tramwaju. wleza takie małolaty i sie pchają na krzesełka rozpycjaka łokciami co ich to obchodzi że mogą krzywdę zrobić. i płaszczy tą dupę choćby na jeden przystanek ale musi siedzieć i śmichy chichy na cąły tramwaj. a o moherach się nie wypowiadam lepiej bo to czarna rozpacz i mogiła. pcha się na krzesło i Ci spod nosa weźmie bo biedna staruszka ale wypacykowana wymalowana. stać przed lustrem mogła godzine i sie malować po tym zmarszczonym pycholu ale w tramwaju to już wielce chora. i jęczy stęka prycha na wszystkie strony. ja nie zapomnę jak w realu była wyprzedarz bombonierek po 5 zł takie wielkie. i wzięłam 3 sobie. podchodze do kasy stoje w kolejce i o lasce dotoczyła sie babulina. na pierwszy rzut oka chora i jeszcze o kulach żal kobity. pyta mnie po ile te bombonierki mówię że po 5 to wiecie jak wystartowała? nawet kule nie były potrzebne i co śmieszniejsze jeszcze załapała się do kolejki za mną. :-)

Ja tez kupilam takie naklejki i obkleiłam sciany slodziutki widok ale niestety chyba od tych upalow po jakichś 3 dniach brzegi sie zaczely odklejac :( jak je przyglaszcze to sie trzymaja ale codziennie latam i je poprawiam :(

Ooo, to dam znać za trzy dni, czy mi się coś odkleja. Ale nie wydaje mi się, bo naprawdę solidnie to przyklejenie wygląda. A właśnie przed chwilą dokupiłam jeszcze kilka tych naklejeczek, żeby było więcej :-)

reklama
eeej to moza ja jakas nieswiadoma cos zle zrobilam :-D no ale normalnie odkleilam z arkusza przykleilam i przyglaskalam mocno ... :confused: na sciane z farba nie tapeta tez tak ladnie solidnie wygladaly ja mam takie kwiatuszki i motylki itp no i te brzegi mi tak odłażą :dry: a sciana czysta malowana w czerwcu i przecieralam ja na sucho

Do góry