A ja sie skarzylam na brak mdlosci od 5 tyg i dziewczyny zapewnialy ze przyjda....W 1 ciazy prawie zyganko na kazdym kroku wiec sie balam powtorki (praca) a tu owszem zamuli, czasem zamdli ale moge napisac APETYT, APETYT, APETYT....tesciowa zazartowala ze moze genetyka bo jak byla w ciazy z moim M to miala to samo...jak wpadam do sklepu nie moge sie opanowac, rece sie trzesa i nie wiem co kupic jak wariatka:-) ostatnio mi tato zrobil obiad a ja wpadam po pracy i ze nie chce bo chce NALESNIKI bo za mna chodzili i dawaj...cala kuchania w mace, burdel ale nalesnik na talerzu lezal :-)....Wiec nie marudzac chyba typowych jak Wy nie mam, choc zyganko male bylo i czesto mnie muli czy chodze i ble ble ....
Reniferek
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy pozytywnie u mnie skurcze przeszly, czekam do 11.02 na werdykt jak to przezyl groszek (wg mojej corci makaronik :-) )...
Ninonka
Spanie to norma, jakbys musiala isc do pracy wiesz mi ze dala bys rade :-) tez myslalam ze nie dam, o 10 rano mam kryzys, zasypiam na biurku ale daje rade...Wlasnie sie obudzilam hihi jak poszlam spac o 12 :-) ....Naczy w przerwie o 15 tylko wstalam by wrzucic malej obiad poszlam dalej, teraz wstalam by wrzucic kolacje ja do lozka, dac leki i dalej .... Choc juz do 22 czasem daje rade:-) Wow
Indygo
Ja dostaje od gina ale ide do rodzinnego, przepisuje mi na skierowanie by bylo za free tak sie umowilam, bo za 1 badania ale to toxo, cytomegalia itp zaplacilam 200zl
miauczus54
Witamy serdecznie,...ja o 2 malucha walczylam 3 lata stad duza roznica wieku, chcialam by byly 2 latka a bedzie 6 jak sie urodzi i troche mi smutno bo za duza roznica...Ale zapomnialam juz wsio: pieluchy, noce do tylu czy zajmowanie sie bo mala wszystko juz robi sama :-) lacznie ze sniadaniem itp....Za to bede miec super pomocnice, juz caluje moj brzuszek, glaszcze i tuli i napewno bedzie pomagac...Dasz rade, znam tu mnostwo dziewczyn ktore maja maluszki nawet 6 mc i sa w ciazy :-) .... Jest duzo plusow...maluchy beda miec towarzystwo i nie wyszlas jeszcze z wprawy a potem powiesz ze super jedno po drugim i odchowane :-)
Alex91
kochana doczekasz sie i zobaczysz jaki to bedzie cudowny piorunujacy widok...Ja jak bylam 1 raz w 5 tyg byla kropka, nie bylo serduszka wiec stres, teraz dopiero w 8 bylo konkretnie co ogladac o 12 nie wspomne :-)
Phoebe21
Moga to byc objawy ciazowe, mnie w tym okresie bolal wlasnie brzuch i cyce ale nie spuchly duzo...Tez strasznie chcialo sie spac....ale ten sluz nie powinien byc podbarwiony, to nic dobrego, jesli jestes w ciazy trzeba isc do lekarza i powiedziec moze cos zapisze by nie bylo plamien jesli nie jestes to moga byc objawy @ ktora sie zbliza...Zrob szybko test, wczesne ciaze lepiej wiedziec ze sa bo mozna dzialac by ich nie stracic...Ja mialam sluz bialy i bylo go duzo....Trzymam kciuki i zrob test bo to nic nie zmieni, najwyzej bedzie I krecha i bedziesz wiedziala ze to opoznienie to moze hormony czy stres a jak ciaza lepiej powiadomic o plamieniach sluzach innych lekarza na wszelki
nie musi byc nic zlego :-)