reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
zeberka8, post_ptaszyna : Witajcie wśród wrześniówek :-D Coraz więcej nas :szok::-D
renifer_24 : Ja swój pierwszy test zrobiłam w 28 dniu cyklu i kreseczka też była słabiutka ale była!:tak: Następny w dniu spodziewanej @ 31dc i krecha już była ładna :-D Na pewno się udało trzymam kciuki i czekamy na Ciebie i dobre wieści.:tak:
Kinga85 : Też trzymam kciuki ;-)
Syla28 : Też czytałam o tych grudniowych geniuszach, a dokładniej o dzieciach spod znaku panny, że najwięcej laureatów nobla jest z tego właśnie znaku.;-) hehe
Jeśli chodzi o objawy to praktycznie ich brak. Tzn. Dzisiaj czułam wyraźne kłucie w podbrzuszu. Do tego zauważyłam, że mdli mnie na myśl o słodyczach. :baffled: Kiedyś zajadałam się czekoladą i innymi słodkościami, a teraz nawet nie mogę na nie patrzeć.:baffled: Nie pogardzę natomiast niczym kwaśnym albo słonym mmm...:-p

wstaliśmy wstaliśmy :) Ika mamę obudziła:tak::tak::tak: . Teraz się ładnie bawi:-):-):-)
Ja muszę się tez wybrać do lekarza:tak:.
Czuję sie okropnie.......mdli jak nie wiem co.... z ika tak nie miałam:no:

No proszę......jak czytam jesteśmy skazane na dzieci geniusze:tak::tak::tak::tak:...niezle.....
syla, no ja sama w szoku jestem, w lutym miałam do pracy wrócić a tu taka niespodzianka:-), trochę ciary mam po plecach no ale jak mąż nakazuje mam myśleć pozytywnie

reklama
Do góry