reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
zeberka8, post_ptaszyna : Witajcie wśród wrześniówek Coraz więcej nas
renifer_24 : Ja swój pierwszy test zrobiłam w 28 dniu cyklu i kreseczka też była słabiutka ale była! Następny w dniu spodziewanej @ 31dc i krecha już była ładna Na pewno się udało trzymam kciuki i czekamy na Ciebie i dobre wieści.
Kinga85 : Też trzymam kciuki ;-)
Syla28 : Też czytałam o tych grudniowych geniuszach, a dokładniej o dzieciach spod znaku panny, że najwięcej laureatów nobla jest z tego właśnie znaku.;-) hehe
Jeśli chodzi o objawy to praktycznie ich brak. Tzn. Dzisiaj czułam wyraźne kłucie w podbrzuszu. Do tego zauważyłam, że mdli mnie na myśl o słodyczach. Kiedyś zajadałam się czekoladą i innymi słodkościami, a teraz nawet nie mogę na nie patrzeć. Nie pogardzę natomiast niczym kwaśnym albo słonym mmm...
renifer_24 : Ja swój pierwszy test zrobiłam w 28 dniu cyklu i kreseczka też była słabiutka ale była! Następny w dniu spodziewanej @ 31dc i krecha już była ładna Na pewno się udało trzymam kciuki i czekamy na Ciebie i dobre wieści.
Kinga85 : Też trzymam kciuki ;-)
Syla28 : Też czytałam o tych grudniowych geniuszach, a dokładniej o dzieciach spod znaku panny, że najwięcej laureatów nobla jest z tego właśnie znaku.;-) hehe
Jeśli chodzi o objawy to praktycznie ich brak. Tzn. Dzisiaj czułam wyraźne kłucie w podbrzuszu. Do tego zauważyłam, że mdli mnie na myśl o słodyczach. Kiedyś zajadałam się czekoladą i innymi słodkościami, a teraz nawet nie mogę na nie patrzeć. Nie pogardzę natomiast niczym kwaśnym albo słonym mmm...
kasiunia123
Fanka BB :)
Witam nowe zafasolkowane.
Alex91 co do słodyczy to u mnie to samo, jeszcze nie dawno codziennie musiałam przegryźć coś słodkiego, a teraz nawet nie mogę myśleć o słodyczach, ale to chyba dobrze bo nie potrzebne nam są puste kalorie.
https://www.babyboom.pl/forum/members/alex91-44753.html
Alex91 co do słodyczy to u mnie to samo, jeszcze nie dawno codziennie musiałam przegryźć coś słodkiego, a teraz nawet nie mogę myśleć o słodyczach, ale to chyba dobrze bo nie potrzebne nam są puste kalorie.
https://www.babyboom.pl/forum/members/alex91-44753.html
Alex91
wrześniowa mama 2009
Oj, ja już nie śpie. Mam problemy od dwóch dni ze spaniem i nawet nie wiem czego to przyczyna.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
wstaliśmy wstaliśmy Ika mamę obudziła . Teraz się ładnie bawi:-):-):-)
Ja muszę się tez wybrać do lekarza.
Czuję sie okropnie.......mdli jak nie wiem co.... z ika tak nie miałam
No proszę......jak czytam jesteśmy skazane na dzieci geniusze...niezle.....
syla, no ja sama w szoku jestem, w lutym miałam do pracy wrócić a tu taka niespodzianka:-), trochę ciary mam po plecach no ale jak mąż nakazuje mam myśleć pozytywnie
Ja muszę się tez wybrać do lekarza.
Czuję sie okropnie.......mdli jak nie wiem co.... z ika tak nie miałam
No proszę......jak czytam jesteśmy skazane na dzieci geniusze...niezle.....
syla, no ja sama w szoku jestem, w lutym miałam do pracy wrócić a tu taka niespodzianka:-), trochę ciary mam po plecach no ale jak mąż nakazuje mam myśleć pozytywnie
M
modroklejka
Gość
oj ptaszynko! ale numer! dowiedziałam się od sylwi na poronieniach ale tu bardzo ci gratuluje!!
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
no numer numer:-)
dzięki
A Ty widzę już na końcówce:-):-) powodzenia
dzięki
A Ty widzę już na końcówce:-):-) powodzenia
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
post ptaszyna gratuluje