reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witajcie dziewczyny:) Może pójdziemy wspólnym frontem. Myślałam że będę miała termin w sierpniu, ale dzisiaj na pierwszej wizycie dowiedziałam się, że mój termin to początek września:) Pani doktor śmiała się, że maleństwo dostanie tornister i od razu do szkoły pójdzie:)
Pozdrawiam wszystkie wrześniówki. Ja również nie mam mdłości, tylko piersi mnie bolą...

reklama
no widzisz zeberka:-) mi wychodzi 3-4 wrzesnia:-) tez odrazu do szkoły!
a ostatnio w tv mówili ze dzieci spłodzone w grudniu to geniusze:-) hehe to sie okaze!
a ja sie czuje dzis calkiem dobrze!
tylko lenia mam okropnego! leze sobie cale popołudnie bo jutro znowu do pracy..

A ja mam dzis skurcze jak przed @ i sie martwie wzielam nospe ale nie mam sie jak polozyc bo mala wchodzi na glowe i pewnie ok 22 padnie wiec praca a potem praca w domu :((

wszystkiego dobrego dla wrześniówek... !!!
do Was już raczej nie dołączę, ale z chęcią zapiszę sie na październik!

hmm,... może jednak uda mi się znaleźć wśród Was;-) ale dopiero za 2-3 dni zatestuję - bo narazie jest tak blada kreseczka i widzę ją tylko ja :confused::sorry2:

Ostatnia edycja:
ja jutro idę do ginekologa na badanie wiec też sie wyjaśni w końcu czy do was dołącze :blink: jak narazie @ nadal nie mam..

pozdrawiam

O kurcze, ale czas zapindala. Niedwano ja miałam brzuszek, a moja mała ma juz 4 miesiące. Pola urodziła sie 3 września, dzień przed terminem porodu. Zycze samych przyjemnych chwil w ciazy i przede wszystkim spokojnych 9-ciu miesięcy...

reklama
kroptusia-trzymaj sie jakos, bedzie dobrze!
a ja za to sie lenie na maksa!
reniferek czekamy na wiesci:-)

Do góry