reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

wwitam sie i ja z wami dziewuszki:))
tak sobie zajrzalam i szokk:-D:-D:-D:-D
tyle juz was jest:-):-):-)
superrrr:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
zycze wam spokojnej i radosnej ciazy, i krotkiego bezbolesnego rozpakowaniaa:-D:-D:-D:-D

reklama
to i ja przywitam przyszle wrzesniowe mamusie..........

dziewczyny trzymam za Was kciuki, za radosne oczekiwanie, w miare bezbolesne rozwiazanie i piekniste, cudne dzieciatka!!!

ja mialam ostatnia @ 25 listopada, termina na 01 wrzesnia, a corcia pojawila sie 03.:-):-)
...a dopiero pamietam jak zobaczylam 28 grudnia dwie krechy i mimo wyczekiwania bylam w wielkim szoku hehehe.....boziu jak ten czas leci.....ani sie obejrzycie, a juz bedziecie na porodowce...

a dolegliwosci tez pojawily sie troszke pozniej, gdzies okolo 8- 9 tygodnia, wiec nie zamartwiajcie sie ich brakiem.

jak cos to walcie jak w dym do nas wrzesniowek 2008, postaramy sie byc pomocne:-)

dbajcie o siebie laseczki, powodzenia!!!!:-):-)

Moje drogie wrześnióweczki życze Wam wszytkiego dobrego i przesyłam mnóstwo pozytywnych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby Wasze maleństwa rozwijały sie pod waszymi serduszkami.

Koleżanka z sąsiedztw czyli KWIETNIÓWECZKA 2009 :-)

hej kobitki jak tam samopoczucie? oswoiłyscie sie juz z myslą ze zostaniecie mamusiami:-)?

ja wekend przelezalam a dzis w pracy bylam, plecy mnie bolą, w pachwinach ciagnie, piersi bolą coraz bardziej...
męzus wyjechal na tydzien w delegacje, wiec popołudniami bede sobie spac na maksa:-)

hej kobitki jak tam samopoczucie? oswoiłyscie sie juz z myslą ze zostaniecie mamusiami:-)?

ja wekend przelezalam a dzis w pracy bylam, plecy mnie bolą, w pachwinach ciagnie, piersi bolą coraz bardziej...
męzus wyjechal na tydzien w delegacje, wiec popołudniami bede sobie spac na maksa:-)

Do mnie totalnie nic nie dociera nic nie boli, nawet brzuch ktory bolal pare dni po @ ale moze dlatego bo nospe lykam...piersi jak dotnke to bola normalnie jak przed @ wielkie NIC...dzis jak wracalam z pracy raz mnie cos zemdlilo, snia mi sie pomidory z serem brynza i sosem z przyprawami mniam...Objawow brak tylko spie "na stojaco" w domu jak bylo wolne kolo 12-13 zasypialam ale czy to mozna uznac za objaw nie wiem...Dzis tez 1 dzien w nowej pracy stresik byl i kazali mi targac pudla wiec myslalam jak sie wykpic :-( kawusia nadal smakuje tyle ze pije bezkofeinowa i to tyle co u mnie moze jak maluszek zaczeni kopac poczuje sie mama badz jak mowia sierpniowki objawy czekaja za rogiem :-)

witajcie, dzisiaj się dowiedziałam że najprawdopodobniej będę wrześnióweczką.
W szoku jestem narazie ale wszystkie witam:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam przyszłe mamy wrześniowe

Życzę spokojnej ciąży i szczęśliwego :-D:-Drozwiązania we wrześniu :-D:-D

mama wrześniowa 2004
Kacperek - 03.09.2004

Do góry