reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

jejciu ale upaly... nogi mam jak dwa balony, ..chlodny prysznic, a za chwile i tak sie ze mnie leje...moj Boze... tragizm... nawet mi sie jesc odechcialo... :szok: i jakies dziwne skurcze mam od rana :shocked2:

jutro z M. wybieramy sie na wesele...ja nie wiem jak ja dam rade... :baffled: :confused:

reklama
Vanila sky ja tydzień temu byłam na weselu. Co [prawda upałów nie było, nie byłam tak spuchnięta jak teraz ale i tak bym poszła. Teraz przeważnie każda sala posiada klimatyzacje, także na sali jest fajnie chłodno i co lepsze dużo jedzonka...super na różne zachcianki:) A ja i troszkę poskakałam i nic się nie stało:) Także życzę Ci udanej zabawy jutro.

Vanila sky ja tydzień temu byłam na weselu. Co [prawda upałów nie było, nie byłam tak spuchnięta jak teraz ale i tak bym poszła. Teraz przeważnie każda sala posiada klimatyzacje, także na sali jest fajnie chłodno i co lepsze dużo jedzonka...super na różne zachcianki:) A ja i troszkę poskakałam i nic się nie stało:) Także życzę Ci udanej zabawy jutro.
Hej
u mnie leje i zimno-moze 14C?juz tak od tygodnia-wiem,ze lepiej tak jak by zar z nieba i nogi puchly ale teskni mi sie troszke za sloncem.
Jutro moj maz wraca - tydzien go nie bylo- w tym czasie popralam wszystkie ubranka synka- i poprasowalam i zaczelam stopniowo pakowac torbe do szpitala-brakuje mi pizamki,kapci i moich kosmetykow-bo jeszcze uzywam- i dla synka smoczka i butelki a tak chyba wszystko-no i jescze aparat foto i kasa!
Do milego

Sarenka... "nie dziękuję" ;-) mam nadzieje ze jakos dam radę ... szkoda tylko ze nie bede mogla sie wyszalec jak to zwykle bywa na weselach przy "hej sokoly" itd :D

Hej Dziewczynki dziś u mnie wciąż gorąco i duszno. Moja starsza Kicia miała dziś sterylizację, bo niestety siusiała poza kuwetkę. Leży bidulka na moich kolanach jeszcze niedoszła do siebie po narkozie. Muszę być obok ciągle bo inaczej jest bardzo niespokojna. Strasznie mi jej szkoda:-(Mam nadzieję, że z godziny na godzinę będzie tylko lepiej....

ojej biedna kicia:-( troszke musi się pomęczyc....
a ja w powrocie ze szkoły rodzenia kupiłam sobie piłkę do cwiczen taką rehabilitacyjną:-) w sumie bym się obyła bez niej ale pomyślałam ze mały będzie miał później do zabawy:ninja2::-)
teraz zjadłam sobie pyszne kanapeczki zagryzłam pyszną marcheweczką z działki i leżę:rolleyes::yes:

A ja juz nie moge sie doczekac kiedy odbiore mojego szczeniaczka!
tak ja wysciskam i wycaluje!aby do 12ego sierpnia-wtedy po nia jedziemy bo zaczynam macierzynski ...

pada...
podrzemalam ale czuje sie teraz jakby mnie woz przejechal- i jakos nie mam apetytu.....

Dziewczyny
od ponad godziny co jakies 3-5minut mam dosc bolesne jakby skurcze serca?tak na wysokosci serca po lewej stronie za piersia!
nie mialam nigdy problemow z sercem-moze to jakis miesniobol- moze to cos zwiazane z ciaza- ze zgaga?nie wiem sama-mialyscie cos takiego- generalnie jest to do wytrzymania ale bardzo nie mile jak chwyci-trzyma okolo 1-2 sekund
a pytam bo sama jestem w domu

reklama
myślę że to nerwobóle były, ja miałam dziś lekkie ukucie i wydaje mi się że to jest wina pogody, tego że się dziś troszkę się pogimnastykowałam bo po malowaniu mieszkania trzeba go doprowadzić do porządku, no i M mnie drażnił dziś, a takie poważne mocne ukłucia a raczej ciągły ból miałam w poprzedni weekend i to też było bardzo ciepło i jeszcze pobawiłam się z dziećmi siostry - to było straszne, te ukłucie oczywiście i to dość długo trzymało :-( no i siostra była tylko świadkiem, M nawet nic nie wie bo by panikował zaraz :eek:

Do góry