ewusek1203
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Melduję się po bardzo długiej nieobecności, ale tak się złożyło że jestem już na L-4 a w domuy miałam problemy z netem. Byliśmy też na 2 tygodnie na wczasach w Ustroniu Morskim i wyobraźcie sobie że w drodze na wczasy w środku nocy (ok. 3.00) we Wrocławiu zespsuło się nam autko (tak to bywa jak się ma starego grata ) Nie macie pojęcia jak strasznie żałowałam że nia miała namiarów na żadną wrześnióweczkę z Wrocławia. Na dodatek nie znaleźliśmy żednego mechanika całodobowego i musieliśmy spać w aucie pod warsztatem i czekać aż go o 8.00 otworzą. Na szczęście facet jak zobaczył naszę biedną rodzinkę (chłop, baba w ciąży i dziecko) to powiedział że nas naprawi no i naprawił. Niestety musieliśmy dość długo czekać i ruszyliśmy dalej około 14.30. Uff! Na szczęście droga powrotna odbyła się bez niespodzianek. Mam nadzieję że w naszym wrześniówkowym gronie jest wszystko w porządku i wszystkie jeszcze jesteście w dwupakach, bo nawet jeszcze nie zerknęłam co tam pisałyście przez ten czas. Mam nadzieję że dam radę teraz częściej zaglądać. Buziaczki!