reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

I ja witam z upalnego Gdańska, w południe było 32 stopnie!!!!!:szok:Teraz wydaje się niewiele mniej mimo,że przeszła straszna burza.Uciekam na podwórko do cienia.

Trzymajcie się!!!

reklama
hej kochane meldujemy sie w dwupaku:biggrin2: to juz 3 tygodnie w szpitalu ale nie jest źle dzis dostalam przepustke i na wózku inwalidzkim mąz powiózł mnie przed szpital na powietrze:biggrin2: czuje sie jak nowo narodzona

w czwartek po zmniejszonej dawce fenoterolu dostałam skurczy i spowrotem podniesli do 12 razy na dobe i skurcze ustały.mala w 32 tyg i 4 dniu wazyla 2400 więc jest bardzo duza:biggrin2:

u nas w szpitalu masakra na porodówce,poród za porodem, ciągle karetki dowożą rodzące, a ze leze przy oknie to mam widoki jak je wynoszą na noszach z karetek. nizły wysyp!!!
buziaki poczytam co u was

syla rzeczywiście jest wysyp,bo jak leżałam na patologii ostatnio,to "przeżyłam" chyba z 4 porody, prawie pod rząd...Już pisałam,że jak to wszystko słyszałam,to mi się odechciało tak szybko rodzić.:sorry:

SYLA no no dzidzia bardzo duża:szok:ale to bardzo dobrze:tak::tak:
ale teraz to ty tam sie nasłuchasz porodów:szok::szok::szok:
trzymaj sie jak najdłurzej z dzidzia w brzuszku;-)

Syla o super że się odzywasz:tak::tak::tak::tak:..Leżcie sobie jeszcze chociaż ze 2 tygodnie...:tak::tak::tak:..trzymaj się kochana;-)
U nas dzisiaj chłodek przyjemny:-):-):-):-) ach to coś dla mnie:tak:

syla28 super ze jeszcze 2w1:-) trzymam kciuki, a dzidzia dużo waży:tak:
u nas dziś też chłodek i wiatr straszny ze nawet okien wszystkich nie moge otworzyc bo przeciągi..... ale za to raj dla mojego ciała:-) wczoraj 3 razy byłam pod prysznicem:laugh2: i stopy popuchnięte na wieczór:sorry: ale dzis wszystko oki.
zjadłam śniadanko i musze jakoś M zmusic zeby wstał bo mam ochote jechac na wies:-)

miłego dnia:rofl2:

reklama
hej kochane meldujemy sie w dwupaku:biggrin2: to juz 3 tygodnie w szpitalu ale nie jest źle dzis dostalam przepustke i na wózku inwalidzkim mąz powiózł mnie przed szpital na powietrze:biggrin2: czuje sie jak nowo narodzona

w czwartek po zmniejszonej dawce fenoterolu dostałam skurczy i spowrotem podniesli do 12 razy na dobe i skurcze ustały.mala w 32 tyg i 4 dniu wazyla 2400 więc jest bardzo duza:biggrin2:

u nas w szpitalu masakra na porodówce,poród za porodem, ciągle karetki dowożą rodzące, a ze leze przy oknie to mam widoki jak je wynoszą na noszach z karetek. nizły wysyp!!!
buziaki poczytam co u was

oj bardzo sie ciesze ze Was widze :-):-) oby tak dalej, dzidzia ladnie rosnie hihih z tego co pamietam od poczatku, moja tez zasuwa bo pod koniec 33tyg 2850:-) buziule

Do góry