reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Kobitki mam takie pytanie..... Jak chodzę całą ciąże do jednego lekarza prowadzącego i teraz dodatkowo bede chodzic do innego lekarza w innym mieście (tylko dlatego ze mam zamiar rodzic w innym mieście) to czy taka sytuacja ma cos wspólnego z becikowym. A chodzi mi o to czy go dostane?:dry:

reklama
A długo taki "niesymetryczny" stan trwa u Ciebie Rezeda?? Bo przyznam, ze to trochę dziwnie wygląda i jeszcze dziwniej się z tym czuję. Mam nadzieję, że ta lewa stopa nie będzie opuchnięta do września :)

Ta, cały czas, gdzieś od maja, jeśli mi puchnie noga to ino prawa. Profilaktycznie piję Magnez forte z wit b6, ale jak go odstawię na kilka dni to problemy wracają. Widać taka nasza uroda :sorry2:

Syla jeśli nie przerwiesz wizyt u tego pierwszego lekarza to becikowe dostaniesz, tylko po urodzeniu musisz iść do tego lekarza prowadzącego po zaświadczenie że byłaś pod opieką lekarską w czasie ciąży

dziewczyny w Wam te nózki tak niesymetrycznie puchną dopiero od zajścia w ciążę? bo mojej siostrze już długie lata puchnie tylko prawa stopa i u Niej wynika to z zaburzeń krążenia, jakaś tętnica czy coś nieprawidłowo funkcjonuje.. w ciąży puchnęła jej bradziej bo dodatkowo dzidzia uciskała na coś tam w środku i to pogarszało jej sprawę.

Ano ja również mam problem z tą stopa w ciąży i w sumie to dopiero od kilku dni. Wcześniej generalnie nie miałam żadnych negatywnych objawów ciąży. Nawet dla zasady raz nie zwymiotowałam ;) I też myślę, że to chwilowe i przejściowe. Więc widocznie matka natura zafundowała taki dziwny "objaw":-D:-D:-D

Michasia84 masz pokłady energii ale odpoczynek Ci się też należy, lepiej nie przesadzać z wysiłkiem i nie forsować się zbytnio:tak::tak:Ja juz wózeczek mam przygotowany, odświeżony, zostało mi jeszcze parę ubranek do wyprania ale to już trochę większe i zamierzam w przyszłym tygodniu zrobić pranko tylko na pogodę muszę trafić bo ostatnio pieluszki i inne ciuszki na słoneczku wyschły wyśmienicie:):) Jutro mam wizytę u gina więc zapytam dokładnie co mam spakować do szpitala i chyba już przygotuję sobie torbę, niech stoi niż później w popłochu czegoś zapomnieć np legitymacji ubezpieczeniowej podbitej w zakładzie pracy, podobno pieczątka aktualna tylko jeden miesiąc i niektóre szpitale bardzo tego przestrzegają:baffled::baffled:Dziś byliśmy na Jasnej Górze chciałam jeszcze zebrać sił przed porodem, to miejsce zawsze mnie napełnia taką energią i siłą że jestem zadowolona że jeszcze zdążyłam przed porodem, ale teraz czuję już zmęczenie tak więc spokojnego wieczorku życzę, ja tymczasem skoczę pod prysznic a potem lulu:tak:;-):-)

reklama
Do góry