reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Kobitki mam takie pytanie..... Jak chodzę całą ciąże do jednego lekarza prowadzącego i teraz dodatkowo bede chodzic do innego lekarza w innym mieście (tylko dlatego ze mam zamiar rodzic w innym mieście) to czy taka sytuacja ma cos wspólnego z becikowym. A chodzi mi o to czy go dostane?:dry:

reklama
A długo taki "niesymetryczny" stan trwa u Ciebie Rezeda?? Bo przyznam, ze to trochę dziwnie wygląda i jeszcze dziwniej się z tym czuję. Mam nadzieję, że ta lewa stopa nie będzie opuchnięta do września :)

Ta, cały czas, gdzieś od maja, jeśli mi puchnie noga to ino prawa. Profilaktycznie piję Magnez forte z wit b6, ale jak go odstawię na kilka dni to problemy wracają. Widać taka nasza uroda :sorry2:

Syla jeśli nie przerwiesz wizyt u tego pierwszego lekarza to becikowe dostaniesz, tylko po urodzeniu musisz iść do tego lekarza prowadzącego po zaświadczenie że byłaś pod opieką lekarską w czasie ciąży

dziewczyny w Wam te nózki tak niesymetrycznie puchną dopiero od zajścia w ciążę? bo mojej siostrze już długie lata puchnie tylko prawa stopa i u Niej wynika to z zaburzeń krążenia, jakaś tętnica czy coś nieprawidłowo funkcjonuje.. w ciąży puchnęła jej bradziej bo dodatkowo dzidzia uciskała na coś tam w środku i to pogarszało jej sprawę.

Ano ja również mam problem z tą stopa w ciąży i w sumie to dopiero od kilku dni. Wcześniej generalnie nie miałam żadnych negatywnych objawów ciąży. Nawet dla zasady raz nie zwymiotowałam ;) I też myślę, że to chwilowe i przejściowe. Więc widocznie matka natura zafundowała taki dziwny "objaw":-D:-D:-D

Michasia84 masz pokłady energii ale odpoczynek Ci się też należy, lepiej nie przesadzać z wysiłkiem i nie forsować się zbytnio:tak::tak:Ja juz wózeczek mam przygotowany, odświeżony, zostało mi jeszcze parę ubranek do wyprania ale to już trochę większe i zamierzam w przyszłym tygodniu zrobić pranko tylko na pogodę muszę trafić bo ostatnio pieluszki i inne ciuszki na słoneczku wyschły wyśmienicie:):) Jutro mam wizytę u gina więc zapytam dokładnie co mam spakować do szpitala i chyba już przygotuję sobie torbę, niech stoi niż później w popłochu czegoś zapomnieć np legitymacji ubezpieczeniowej podbitej w zakładzie pracy, podobno pieczątka aktualna tylko jeden miesiąc i niektóre szpitale bardzo tego przestrzegają:baffled::baffled:Dziś byliśmy na Jasnej Górze chciałam jeszcze zebrać sił przed porodem, to miejsce zawsze mnie napełnia taką energią i siłą że jestem zadowolona że jeszcze zdążyłam przed porodem, ale teraz czuję już zmęczenie tak więc spokojnego wieczorku życzę, ja tymczasem skoczę pod prysznic a potem lulu:tak:;-):-)

reklama
Do góry