O
onka
Gość
Witajcie przyszłe mamusie :-) Ja tylko na chwile.
Ja dziś rano też mdłości, ale później przeszło.
Musze brać się ostro za pisanie prac zaliczeniowych, i to na poziomie pracy conajmniej licencjackiej....
Ach te studia, naszczęście obrone mam na początku lipca a we wrześniu już spokojnie zajmę się tylko moim skarbem :-)
Bardzo dobrze wyjaśniłaś to mężowi, hehe bo dokładnie ja przez ostatnie 2 dni tak się czuje....
Tak to jest z tymi facetami, trzeba im wybaczyć, mój mężuś to ma manie na punkcie głośników, o które zawsze ja protestuje...
Ja dziś rano też mdłości, ale później przeszło.
Musze brać się ostro za pisanie prac zaliczeniowych, i to na poziomie pracy conajmniej licencjackiej....
Ach te studia, naszczęście obrone mam na początku lipca a we wrześniu już spokojnie zajmę się tylko moim skarbem :-)
Wieczorem tez mam mdlosci, a w ciagu dnia zgaga. Wszystko do wytrzymania. Probowalam wyjasnic moje samopoczucie mezowi i powiedzialam, ze to tak jakby sie dzien wczesniej upilo i mialo potwornego kaca z ochota na rzyganko.;-)
Bardzo dobrze wyjaśniłaś to mężowi, hehe bo dokładnie ja przez ostatnie 2 dni tak się czuje....
... A wszystko zaczęło się od tego że kupił sobie zestaw jakichś 2cm figurek za 150zł Myślałam, że zejdę na miejscu. Stary chłop, a bawić się będzie i to jeszcze takimi duperelami za takie pieniądze kiedy powinniśmy oszczędzać z każdym groszem.
Dziś rzeczywiście leniwa niedziela bo mało piszecie dziewczyny. ;-) Zwykle nie nadążam za czytaniem.;-)
Tak to jest z tymi facetami, trzeba im wybaczyć, mój mężuś to ma manie na punkcie głośników, o które zawsze ja protestuje...