reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Wrześniówko ja już mam wózek zamówiony. Będzie dopiero w sierpniu, więc myślę, że można już rozglądać się za wszystkim :tak: zwłaszcza, ze zdarzają się takie przypadki jak u kasiuni, że coś tam trzeba zwrócić, wymienić...
agawa ja też noszę korale, długo nosiłam pasek w spodniach, bo mi zjeżdżały i słyszałam kilka cennych rad, ze przecież dziecko w ten sposób może umrzeć, bo zadusi się pępowiną!! :szok::szok: Ludzie są nienormalni, żeby coś takiego na głoś wypowiadać:confused: A przecież jak się tak ozdobimy to piękniej wyglądamy i lepiej się czujemy, i tym samym dzidzia szczęśliwsza :-D
Gabis no to odpoczywaj dużo! Cieszę się, że synuś zdrowo rośnie :-D
olinka jeśli nic się nie dzieje to jak najbardziej można. Może bez szaleństw dzikich, ale można :tak: mnie ostatnio bolało podbrzusze po fakcie i mam teraz małą blokadę, ale do tej pory było bez problemów :tak:
soyoo smacznego! :rofl2:trzymam kciuki za dobre wyniki

reklama
ja juz sobie daje siana z seksowaniem... i tak nie było najgorzej w tej ciązy w porównaniu do ostatniej / bo w tamtej wcale ;-)/ ... teraz brzuszek mi sie stawia i bez stosunku, wiec sobie te dwa miesiace odpuszcze...

hej. ja mam ostatnio jakies ciężkie dni, dzis strasznie boli mnie głowa mam mdłości i brak apetytu-jakbym mogła to bym wcale nie jadła. i co najdziwniejsze bolą mnie żebra a dzidzia jeszcze w nie nie kopie:-( wiec nie mam pojecia dlaczego czuje sie "jakby mnie czołg przejechał":wściekła/y:
a co do serduszkowania to tez dałam sobie na spokój bo ostatnio było juz mi ciężko a teraz przyjmuje antybiotyk dopochwowo bo mam jakies zapalenie:-( a do tego to juz nawet nie mam ochoty na takie przyjemności:-)

:)
u nas jak najlepiej w tym temacie:-)
A u mnie w ciazy z Jagodka mialam na poczatku blokade bo pierwsze poronienie ale po konsultacji z ginka przestalam sie bac i kochalismy sie do ostatniego dnia przed porodem a Jagodke urodzilam tydzien po wyznaczonym terminie czyli nie wplynelo na ciaze w zadnym wypadku chyba tylko ja sie moglam zrelaksowac hihi a teraz jak maz zjezdza z Dani to tez sie nie powstrzymujemy od kochania... :-)

to laseczki pozazdroscic... mi cięzko byłoby sie kochac z kims,kto co chwile mi powtarza, ze zrobiłam sie gruba...
zaciskam tylko zęby i myśle " ja Ci jeszcze pokaze" :-p:-p:-p:-p:-D

laseczki, cos nam frekwencja tu spadła, nawet ja nadążam z czytaniem! :tak:

mam pytanko: zaczełam troche kulec... boli mnei lewa noga w pachwinie, nie moge spac na lewym boku... nie wiecie co to za czort moze być?

mikus zasnał, ide dotrzymac mu towarzystwa!:happy2:

Reniferku - co do bólu w pachwinie, zobacz czy nie masz tam zgubienia, opuchnięcia ect - może to być powiększony węzeł chłonny. Na pewno jeśli w 24 h nie minie to lekarz konieczny

ja miałam bardzo silne bóle w obu pachwinach, nawet nóg na łózko podnieśc nie mogłam. potem doszedł ból kości łonowej i podbrzusze.. a lekarz powiedział że muszę to przetrwać bo poprostu wszelkie gnatki, chrząstki i inne takie więzadła się układają żeby dzidziuś bez problemu mógł wyjść ;-)

jeśli chodzi o seks to u mnie tak średnio.. mam ochote.. coś tam zaczynamy.. ale "po wejściu" najczęście jest koniec zabawy bo boli mnie podbrzusze i jajniki :-(

Boże, jak ja źle znoszę te upały...Pomarudzę wam trochę.:-p
Wyszłam z domu,wsiadłam w autobus i poczułam się jakoś nie bardzo,a ja jak zaczynam się tak czuć,to po około 2 minutach zaczynam mdleć. To sobie myślę "Pięknie". No i rzeczywiście mroczki przed oczami, fale gorąca itp. Ale byłam dzielna,nie wysiadłam,oparłam się o szybę i zamknęłam oczy,no i po 40 minutach jakoś do babci dojechałam.:-D To jakaś paranoja...
Wpadłam do babci, wyjadłam pół lodówki i od razu lepiej. :-):-)
Poza tym,to w miarę ok.. Miałam sobie kupić bitą śmietanę do tych owocków wszystkich,ale bałam się,że zasłabnę w sklepie i w końcu zjadłam bez śmietany.
Za tydzień podejdę do gina tak kontrolnie i żeby go poinformować,że "termin usg za 2 tygodnie" mam wyznaczony na 3 tygodnie przed porodem. Ale nie będę się denerwować, mamy piękny,cholernie upalny dzień i zamierzam iść wyjeść drugą część lodówki,a potem oglądnąć po raz 8624764 "Dziennik Bridget Jones".:-)

reklama
Karotka, wiem co czujesz, staram się nie wychodzić z domu gdy z nieba żar się leje. Niestety dziś muszę na drugi koniec miasta dojechać, autobusem to jakieś 50-60 minut nic z tego, dziś będę burżujką i jadę taxi ;-)
Z nadzieją patrzę w niebo i czekam na deszcz :-)

Do góry