Wiolawb
Fanka BB :)
I ja witam po przerwie:-) Z mojej Julii Oliwii zrobił się Julian Oliwier W Polsce się okazało, że to chłopczyk No i siusiaka sama na własne oczy widziałam. Pozdrawiam Was ciężarówki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiunia to super wieściAle rzeczywiscia malutka spora jest;-)Ale najważniejsze że zdrowiutka:-)Witam!!
Moze zdam relacje z wczorajszego USG: Moja córeczka jest zdrowiutka i śliczna usta ma po mnie a nosek po tacie. Lekarz potwierdził 100% dziewczynkę, sama widziałam na początku malutka zasłoniła twarz raczkami i nóżkami (chyba się wstydziła) ale później sie odslonila i mamy piekny film z calego USG. Wazy juz 1710g, grubasek moj. Lekarz bardzo dokladnie wszystko tlumaczyl, pomierzyl malutka.....
To jak juz widziałaś tego siusiaczka to już chyba się raczej nic nie zmieni i zostanie Julian Oliwier:-)Ja niestety jeszcze nie widziałam dowodu męskości:-(Wczoraj jak mnie zobaczyła koleżanka pierwszy raz jak jestem w ciąży powiedziała że brzuszek mam ewidentnie na dziewczynke...ale ja tam juz nie wierze w takie tam wyglądy zewnetrzne..mam w brzusiu Adrianka i juz;-)I ja witam po przerwie:-) Z mojej Julii Oliwii zrobił się Julian Oliwier W Polsce się okazało, że to chłopczyk No i siusiaka sama na własne oczy widziałam. Pozdrawiam Was ciężarówki
Hej
ja zapracowana i przemeczona juz-a ostani dzien w pracy dopiero 20 sierpnia!
chyba sie powtorze kolejny raz- ale nie moglam znalezc nic na temat torbydo szpitala- moze jetem przemeczona...dziewczyny gdzie znajde watek o tym co zabrac ze soba do szpitala-bo chce juz kupowac i kompletowac gadzety!
pozdrawiam
Hej
ja zapracowana i przemeczona juz-a ostani dzien w pracy dopiero 20 sierpnia!
chyba sie powtorze kolejny raz- ale nie moglam znalezc nic na temat torbydo szpitala- moze jetem przemeczona...dziewczyny gdzie znajde watek o tym co zabrac ze soba do szpitala-bo chce juz kupowac i kompletowac gadzety!
pozdrawiam