jagoooodka
Fanka BB :)
eli jeszcze urząd skarbowy i on przede wszystkim, ale to razem ze zgłoszeniem zmiany dowodu na druku nip-3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
INKA... nie nie umawiam się.. bo wlasnie tak jak piszesz, idziesz umowiona na konkretna godzine a i tak trzeba czekac.. takze zawsze ide wczesniej i ustawiam sie w kolejce.. w piatek bylam druga wiec szybciutko poszlo.. (tzn jesli chodzi o czekanie, bo wiesz jak doktorek bada dlugo... ;P )
AAAAaaa.... i pytalam go czy trzeba miec skierowanie jesli chce sie rodzic w zgorzelcu.. powiedzial ze nie... i jesli tam sie pojawie to nawet nie musze isc na izbe przyjec tylko odrazu na oddzial... Dal mi tez liste rzeczy ktore potrzebne beda do szpitala, ale powiedzial ze im bedzie blizej porodu to jeszcze o wszystkim porozmawiamy i sie umowimy..Milo z jego strony nie? ;P
czy któraś z waz robiła badania na toksoplazmozę??????? jeśli tak to powiedźcie mi jak to wygląda? pobierają krew? trzeba być na czczo??? waaaażne
czy któraś z waz robiła badania na toksoplazmozę??????? jeśli tak to powiedźcie mi jak to wygląda? pobierają krew? trzeba być na czczo??? waaaażne