jagoooodka
Fanka BB :)
Olgha no to terminarz napięty na maksa! oby szybko wszystko w nowym mieszkaniu do normy i ładu doszło
Alex wszystkiego najlepszego!!!
Alex wszystkiego najlepszego!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
(...)
Dziewczyny mam pytanko? Co sądzicie o sesji zdjęciowej z brzuszkiem (takiej profesjonalnej), moja koleżanka jest fotografem i robi śliczne zdjęcia:-) i zaproponowała mi właśnie taką sesję, a ja pomyślałam że to nawet dobra pamiątka. Ale czy dobry pomysł tak się z brzuchem paradowac niewiem co mam robic????
Witam Dziewczyny:-) może mnie jeszcze troszeczkę pamiętacie:-) byłam tutaj u Was na Wrześniówkach, ale niestety miałam pusty pęcherzyk:-) dalej byłam na forum, ale na innych wątkach:-) teraz powracam na Lutówki 2010 (termin 21 luty 2010r.), bo dziś zrobiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki, a wczorajszy wynik betki to 134,8 mIU/ml:-) chciałam napisać, że o Was nie zapomniałam, ale ciężko było mi tu zaglądać...ale wiedzę, że u Was bardzo dobrze i już niebawem rozwiązania:-) proszę dodajcie mi trochę wiary i otuchy, że tym razem się uda i wszystko będzie w porządku mocno Was ściskam i całuję:-)
No dziex, teraz to juz wymiekam.. bo oni tu nie robia zadnych badan ginekologicznych i w ogole i chyba musze jechac teraz do Manchesteru gdzie wiem, najblizszy polski ginekolog.. bo tez mam twardnienie brzucha czasami...To twardnienie może powodować dwie rzeczy albo skracanie szyjki albo otwieranie jej ujścia i u mnie stało się to drugie.Ponoć są dwa zamknięcia szyjki wewnętrzne i zewnętrzne i oba powinny być zamknięte do porodu.U mnie niestety jedno z nich już jest otwarte!!!!:-(Do poniedziałku mam trzy razy dziennie brać nospę forte leżeć lub siedzieć i obserwować jak się nic nie zmieni i brzuch będzie nadal robił się twardy to w poniedziałek mam wrócić do doktor.A ona jak to ujęła podejmie bardziej radykalne leczenie.Także uważajcie dziewczyny i nie bagatelizujecie tak jak ja twardnienia brzucha!!!!!Pozdrawiam Was serdecznie!!!!!