reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

mój mężuś bardzooooooooooo chce mieć bliźniaki :-p:tak:ale raczej nie ma szans bo ani u mnie ai u niego takowych nie było:-pM się śmieję że zawsze ktoś musi być pierwszy:laugh2::laugh2:oby nie my:-p:tak::laugh2:

reklama
Witam serdecznie, właśnie dzisiaj mija mnie i mężulkowi19 tydzień ciąży bliźniaczej. Na dzień dzisiejszy wiadomo, że nasze aniołki są dwujajowe, jeden z nich jest na 100% Jankiem, a Antek lub Tosia mam nadzieję oznajmi nam sie później. Właśnie siedzę i łamię sobie głowę jaki wózek dla maleństw wybrać. I jesli możecie mi doradzić lub polecić sprawdzone modele byłabym ogromnie wdzięczna. :) Dziękuję :)

Witam serdecznie, właśnie dzisiaj mija mnie i mężulkowi19 tydzień ciąży bliźniaczej. Na dzień dzisiejszy wiadomo, że nasze aniołki są dwujajowe, jeden z nich jest na 100% Jankiem, a Antek lub Tosia mam nadzieję oznajmi nam sie później. Właśnie siedzę i łamię sobie głowę jaki wózek dla maleństw wybrać. I jesli możecie mi doradzić lub polecić sprawdzone modele byłabym ogromnie wdzięczna. :) Dziękuję :)
Witaj.
Powiem Ci, że wiele wózków obejrzałam i wybór nie był łatwy ale w rezultacie trafny. Na początku skłaniałam się do wózka BEBE COMFORT-siedziska jedno za drugim ale później uznałam, że za długi i mało stabilny. potem ogłądałam wózki polskiej marki, dość tanie, ale niestety wykonanie kiepskie i przede wszystkim ciężkie. Wybrałam wózek używan,cena używanego 1700zł, firma HERKULES-TWIN RAPTOR coś tam coś tam, mieści się w standartowych drzwiach, jeden z najlżejszych bliźniaczych wózków, ponadto ma przednie kółka całkowicie skrętne, wózek obraca soę wokół własnej osi, ma niesamowite resory i prowadzi się lepiej niż co niektóre wózki dla jednego malucha. Warto było, choć cena dość wysoka. Musicie oczywiście wziąć pod uwagę gdzie mieszkacie, czy w domu czy w bloku na piętrze.:tak::tak::tak::happy:

Witam Dziewczyny:-) może mnie jeszcze troszeczkę pamiętacie:-) byłam tutaj u Was na Wrześniówkach, ale niestety miałam pusty pęcherzyk:-) dalej byłam na forum, ale na innych wątkach:-) teraz powracam na Lutówki 2010 (termin 21 luty 2010r.), bo dziś zrobiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki, a wczorajszy wynik betki to 134,8 mIU/ml:-) chciałam napisać, że o Was nie zapomniałam, ale ciężko było mi tu zaglądać...ale wiedzę, że u Was bardzo dobrze i już niebawem rozwiązania:-) proszę dodajcie mi trochę wiary i otuchy, że tym razem się uda i wszystko będzie w porządku:tak: mocno Was ściskam i całuję:-)
Witaj Kochana ! Ja chcialam tylko tak od siebie napisac ze sama mam za soba przezycie poronienia w 10 TC bylo to dla mnie najgorsze przezycie w zyciu poronilam w kwietniu a w kwietniu nastepnego roku urodzilam zdrowa sliczna coreczke a teraz czekamy na wrzesien na kolejne malenstwo WIERZ bo na pewno bedzie u Ciebie tak samo dobrze tylko nie zapomnij nam o tym napisac jak urodzisz swoje szczescie, bede wspominac o Tobie i kruszynce przy swoich rozmowach z Bogiem trzymaj sie Kobietko.

mój mężuś bardzooooooooooo chce mieć bliźniaki :-p:tak:ale raczej nie ma szans bo ani u mnie ai u niego takowych nie było:-pM się śmieję że zawsze ktoś musi być pierwszy:laugh2::laugh2:oby nie my:-p:tak::laugh2:

Oli, u mnie w rodzinie też nie było bliźniąt, hormonów również nie brałam, a więc... nigdy nic nie wiadomo :tak::tak:;-)

Wiatm w ten piękny i słoneczny poranek:-) Ale dzis pięknie.... Jupiiii
ja juz wstałam o 6.30 bo moje dziecie było strasznie głodnie i niedało mi spokojnie pospac...skakał i skakał:happy: i nawet poszłam rano po pieczywo dla mężusia na kanapeczki.... biedy zdziwił się jak wstał i zobaczył że żoneczki nie ma:szok:
nawet posprzątałam juz mieszkanie:-D
jak ja lubie takie dni:cool:

reklama
Mamo Sówko- serdeczne Gratulacje:-) to wspaniała wiadomość..
Olinka Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia:-)

A ja wczoraj odebrałam wyniki morfologii i obciążeniu glukozą. Cukier w porządku bo wyszło 127 ale morfologia taka sobie. Spadają mi wyniki - czyżby witaminki nie dawały rady albo mój głodomorek w brzuszku wyjada tak dużo:-) a niech się żywi co będę dzieciątku żałować :-D

Do góry