reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Hejka Dziewczyny, byłam wczoraj u lekarza i faktycznie muszę zrobić test obciążenia glukozą tym razem 75 jeszcze. Mam nadzieję, że teraz wyjdzie dobrze bo przeraża mnie myśl o jakiejkolwiek diecie he he. Mała waży już 1000gr więc ja się pytam co z pozostałymi 8kg?! W ogóle ostatnio objadam się lodami, polecam szczególnie BigMilki są pyszne i można wygrać kolejne lody za darmo :-) W zeszłym tygodniu na 5 kupionych lodów 3 były wygrane, farciara ze mnie nie ma co......szkoda, że tak z totkiem nie mam:baffled:

ALEX STO LAT!!! :*

dużo dużo miłości i radości! i żeby Twój chłopak szybko wydoroślał i był najwspanialszym mężczyzną i tatusiem od słońcem :tak:

No w koncu jakas mila wiadomosc !!! Mama Sowka strasznie sie ciesze,ze Ci sie udalo!!! :-):-):-) I Trzymam kciuki!

Witam wszystkie ciezarowki! ;-)

Witam Panienki;-)Ale naskrobałyście przez tą dobę:szok:Wczoraj jeszcze zaglądnęłam przed odłączeniem kompa ale przeprowadzka to masakra -oczywiście nie dzwigałam ale i tak sporzątanie i opróżnianie akwarium mnie wykończyło.Małż biedny pół dnia nosił a i tak jeszcze dzisiaj będzie resztę mniejszych rzeczy wynosił.W nowym mieszkaniu same atrakcje:baffled:cieknący kran,lodówka działała 5 min.i kuchenka też podejrzana-dziś pzryjechał właściciel i niby uruchomił lodówkę ale kuchenka do czyszczenia i hudraulika też musimy załatwić sami a on nam zwróci kasę-jestem wściekła od rana:wściekła/y:
Jeszcze na nowym łóżku średnio mogłam zasnąć i jestem maxymalnie niedospana-a siedzę w pracy do 15 bo dziewczyna ma egzaminy i też dopiero wczoraj się dowiedziałam że mam przyjść.O 16 lecę na zakończenie roku w przedszkolu a potem jeszcze posprzątać w starym mieszkaniu.Nie żebym smuciła coś ale taka kumulacja daje mi w kość -jeszcze denerwuje się trochę bo mama ma dziś operację na cystę i oczywiście pełna narkoza-będzie dochodzić trochę do siebie po tym.
Mama Sówka-wspaniała wiadomość!Trzymam kciuki z całego serca!Ja sama urodziłam się w lutym:-D
olinka-gratki z okazji zaobrączkowania,wszystkiego co najlepsze!
naftanalek-powodzenia !
Alex-spełnienia wszystkich marzeń :-):-):-)
Miłego dnia wszystkim wrześnióweczkom !!!!

oj piszecie

Olgha....no nie zazdroszczę...zwłaszcza to akwarium:szok::szok::szok:..
my za to mamy remoncik:tak:
alex...Sto lat
Mamasówka...super wieści:-);-);-)

a ja idę ciut poleżakować póki moje dziecię śpi:tak:

hej kolezanki!
musze sporo nadrobic bo kilka dni nie zagladalam
bylam dosc zajeta zwlaszcza w dniu wlasnego slubu ;)
jestem juz szczesliwa mezatka, ceremonia wypadla bardzo przyjemnie,pogoda dopisala a na przyjeciu humory dopisywaly-nawet potanczylam-haha taka ciezarna z brzuchem i tance wygibance byly ;)
Wszystkiego najlepszego ;-)
Teraz czekamy na zdjecia jakies.. :blink:

Ja wpadam się tylko przywitać urwanie głowy mam dzisiaj.
Mama Sówka -GRATULACJE! Tym razem wszystko napewno będzie dobrze, co złego miało się stać to już się stało a Teraz będzie ok- sama sobie zawsze tak tłumaczę:tak:.
Alex naj naj lepszego.

reklama
Do góry