reklama
a ja sie martwie i od rana chodze jak struta bylam w srode u gina i niby wszystko super wymiary prawie 2cm i wyniki, tylko to przeziebienie wiec sie lecze...mowilam mu tez o skurczach czasem wogole a czasem pare na raz po kilkanascie sekund ale on na to ze to normalne....Jednak wczoraj mnie dopadly o 23 tak co 5 min trwaly kilkanascie sekund i przechodzilo ale jak jasna cholera az sie skulilam i tak siedzialam potem przechodzilo i wracalo raz szybciej raz wolniej, wzielam 3 nospy w sumie i przeszlo dopiero o 3 nad ranem wymordowalam sie jak glupia, gin ma wizyty wiec poki co nie odbiera...martwie sie, w 1 ciazy lezalam w szpitalu przez skurcze...:-( dzis spokoj wlasnie za blogi po tej akcji nocnej nie wiem co myslec, do tego 37,2 mam teraz gardlo boli z nosa sie leje....dzis patrze 23 ostatnia @ 23 listopad czy to ma zwiazek nie wiem ...boje sie o malucha rozumiem pare skurczy ale nie tyle godzin
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
podaj mi termin porodu to dopisze Cie do listyczesc
jesli możesz to mnie dopisz do poznajmy sie, jestem tu od niedawna nie wiem czy sama mamtam wpisać te wszystkie dane.
DZIĘKI:-)
Możesz też podać jak dziewczyny swoje dane
dokładnie tak, jak pójdziesz teraz to lekarz moze zobaczy jakąś kropkę która jest zarodkiemsłńce podobno serduszko u dzidzi zaczyna bić w 6tygodniu więc myślę że jak byś poszła za kakiś tydzień, półtora to serduszko powinno już bić więc powodzonka
gabis trzymam kciuki aby było wszystko ok, czekam na wieści od Ciebie, napisz kochana jak wrócisz.
A która to Twoja wizyta??? 2???
Dziewczyny ja już sama nie wiem kiedy ja mam iść do gina, spodziewana @ nie przyszła 21 stycznia, 3 testy ciążowe które zrobiłam przed spodziewaną @ są jak najbardziej z II wg suwaczka jestem w początku 5 tygodnia ciąży.
Poradzcie kochane! Kiedy mam iść? Tak, żeby gin mogła stwierdzić, że dzidzia jest i żebym mogła już coś zobaczyć np bijące serduszko
WSZYSTKIM DZIEWCZYNĄ KTÓRE SĄ ZAINFEKOWANE, KATAREM KSZLEM ITP ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDRÓWKA
Ninonka.. z tego co widzę po suwaczku to my jesteśmy na tym samym etapie Ja wybieram się na wizytę nie wcześniej niż 5 lutego. Wolę się nie spieszyć, bo za wcześnie to może jeszcze nie być serduszka, ale ja już pewnie wpadnę w panikę jak go nie słyszę i nerwy mnie zjedzą, więc wolę poczekać w spokoju. Jeśli będziesz wcześniej to pisz koniecznie czy było już coś słychać bo do cierpliwych też nie należę
gabis
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny. Jestem spowrotem :-) Dziekuje za wszystkie kciuki
No wiec niestety nie mialam USG, bo lekarz powiedzial, ze za wczesnie i nie ma sensu jeszcze tam ingerowac. Ze napewno bysmy cos zobaczyli, ale lepiej poczekac jeszcze chwilke i nastepnym razem zobaczyc juz dzidzie i uslyszec serduszko. No i umowilam sie na 2 lutego-nie wiem jak wytrzymam, ale jak tylko pomysle o tym ze uslysze serduszko to chyba warto czekac Bede wtedy w 8tc.
Co do lekarza do zrobil na mnie bardzo mile wrazenie. Wszystko dokladnie powiedzial, zeby odpoczywac, dobrze sie odzywiac, itp. Dal nr tel do siebie w razie czego zeby dzwonic Na plamienia zapisal mi Duphaston wiec mam nadzieje ze to przejdzie i bardzo mile mnie zaskoczyl, bo nie wziął zadnych pieniedzy za wizyte.
No to narazie zmykam do łózeczka a wpadne jeszcze wieczorkiem. Buzki dla Was;-)
Ninonka to byla moja pierwsza wizyta.
No wiec niestety nie mialam USG, bo lekarz powiedzial, ze za wczesnie i nie ma sensu jeszcze tam ingerowac. Ze napewno bysmy cos zobaczyli, ale lepiej poczekac jeszcze chwilke i nastepnym razem zobaczyc juz dzidzie i uslyszec serduszko. No i umowilam sie na 2 lutego-nie wiem jak wytrzymam, ale jak tylko pomysle o tym ze uslysze serduszko to chyba warto czekac Bede wtedy w 8tc.
Co do lekarza do zrobil na mnie bardzo mile wrazenie. Wszystko dokladnie powiedzial, zeby odpoczywac, dobrze sie odzywiac, itp. Dal nr tel do siebie w razie czego zeby dzwonic Na plamienia zapisal mi Duphaston wiec mam nadzieje ze to przejdzie i bardzo mile mnie zaskoczyl, bo nie wziął zadnych pieniedzy za wizyte.
Ostatnia edycja:
podaj mi termin porodu to dopisze Cie do listy
Możesz też podać jak dziewczyny swoje dane
dokładnie tak, jak pójdziesz teraz to lekarz moze zobaczy jakąś kropkę która jest zarodkiem
TERMIN PORODU MAM NA 23WRZEŚNIA 2009
Czesc Dziewczyny. Jestem spowrotem :-) Dziekuje za wszystkie kciuki
Gabis , dobrze że już jesteś po wizycie... zawsze to uspokaja. W sumie to może dobrze, że zrobi usg dopiero za tydzień, bo wtedy to wszystko powinno być ładnie widać a teraz jednak mogło być jeszcze za wcześnie i niepotrzebnie byś się denerwowała. Grzecznie leż jak się da i bierz duphaston ja jak pisałam biorę go od początku . Jaką dawkę ci przepisał?
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
gabis - to super! a na kiedy sobie wyliczyłaś termin?
dobrze ze Cie gin trochę przytrzymał, ja byłam w połowie 6 tyg - i serduszka nie było widac, w związku z czym męki straszne teraz przechodze...
dobrze ze Cie gin trochę przytrzymał, ja byłam w połowie 6 tyg - i serduszka nie było widac, w związku z czym męki straszne teraz przechodze...