reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witam wszystkie przyszłe wrześniowe mamy:-)
Ja zrobiłam test 12 stycznia i pokazała się druga różowiutka kreseczka ;) Z moich obliczeń wynika że też zostanę mamą we wrześniu:tak: Do dzisiaj nie bardzo mogę w to uwierzyć, tak długo czekałam! 20 stycznia idę do ginekologa na wizytę, jestem taka podekscytowana że w nocy spać nie mogę :))))))))))

Pozdrawiam Was wszystkie

Kroptusiu ja też nie mam objawów poza bezsennością ale staram się tym nie martwić jak widać sporo dziewczyn tak ma :tak:A poza tym to jeden objaw już masz - skłonność do płaczu więc wszystko OK :-D

Witaj Jarzębinko bardzo się cieszę że dołączyłaś do wrześnióweczek :happy2:

Witam wszystkie nowe dziewczyny i miłej niedzieli ;-)

Kroptusiu ja też nie mam objawów poza bezsennością ale staram się tym nie martwić jak widać sporo dziewczyn tak ma :tak:A poza tym to jeden objaw już masz - skłonność do płaczu więc wszystko OK :-D

No z ta placzliwoscia to jest masakra :-( przez co nie moge sie dogadac z M ciagle humory, wszyskto jest zle i beeee albo placze pt "nikt mnie nie kocha nie chce jak se dam rade z 2" itd itp codziennie placz, deprecha nie wiem tyle czekalam a takie nastroje ze szkoda gadac, cora tylko chodzi i tuli a ja wtedy tym bardziej placz...Ja cierpie znowu na sennosc, wczoraj sie polozylam na chwile po 13 a wstalam o ok 18, o 22 poszlam dalej spac...Milego dzionka :-)

Witam ;) Ja nie wiem czy to od mojego wielkiego tłuszczu, czy sama sobie coś do głowy dobieram ale widzę jakby brzuch mi zaczął rosnąć...ze o piersiach już nie wspomne...czuje się dobrze..poza tym okropnym bólem w dole brzucha...czy my możemy zażywać jakieś leki na to? czy musimy to poprostu przetrwać? Według kalkulatora jestem w 6 tygodniu a według moich obliczeń dokładnych co do dnia poczęcia to jestem w 4 .. no ale te 2tygodnie trzeba chyba doliczyć prawda? Nie wiem zatem co mam mówić rodzinie, czy to 4 czy 6 tydzień...

witam, witam... ja tez się cieszę ....................... :tak:czy Wy swoim panom powiedziałyście od razu o II kreseczkach ??? i czy w jakiś szczególny sposób czy tak normalnie ????

Anneczkaa policz tygodnie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki :)

No właśnie liczyłam ale wtedy to już nic mi nie pasuje ... dlatego że wtedy strasznie mi sie cykl poprzestawiał i chyba na pierwszym dniu ostatniej miesiączki nie mogę za bardzo polegać....idę w poniedziałek do lekarza i mam nadzieję, że coś się dokładnie dowiem :) na wyikach badań krwi mam napisane 3-4 tydzień:) a według moich obliczeń dziś jest 4tydzien i 4dzień od poczęcia;)

co do tatusiów...no ja niestety nie będę miała z kim się cieszyć ... ojciec mojego dziecka powiedział że to mój problem...więc 'cudowny' mam ten pierwszy trymestr :(

reklama
No właśnie liczyłam ale wtedy to już nic mi nie pasuje ... dlatego że wtedy strasznie mi sie cykl poprzestawiał i chyba na pierwszym dniu ostatniej miesiączki nie mogę za bardzo polegać....idę w poniedziałek do lekarza i mam nadzieję, że coś się dokładnie dowiem :) na wyikach badań krwi mam napisane 3-4 tydzień:) a według moich obliczeń dziś jest 4tydzien i 4dzień od poczęcia;)

co do tatusiów...no ja niestety nie będę miała z kim się cieszyć ... ojciec mojego dziecka powiedział że to mój problem...więc 'cudowny' mam ten pierwszy trymestr :(

co do wieku ciązy, to najlepiej poczekac na wizyte u gina i on obliczy i na tych wyliczeniach sie opierać :tak: tak ędzie najlepiej

bo u mnie jest 14 dni od owulki czyli niby 2 tyg ciążą, ale od zagnieżdzenia dopiero tydzień, a wg kalkulatorów 4-5 tydzień, wiec ........ czekam na wizyte u gina i wszystko się wyjaśni i przyjmę wyliczenia gina :tak:

Do góry