RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja też się witam! :-)
coś czuję ze lada dzień zacznę wymiotować, bo już mnie nieźle mdli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też się witam! :-)
Kroptusiu ja też nie mam objawów poza bezsennością ale staram się tym nie martwić jak widać sporo dziewczyn tak ma A poza tym to jeden objaw już masz - skłonność do płaczu więc wszystko OK
Witaj Jarzębinko bardzo się cieszę że dołączyłaś do wrześnióweczek
Witam wszystkie nowe dziewczyny i miłej niedzieli ;-)
Witaj Jarzębinko bardzo się cieszę że dołączyłaś do wrześnióweczek
Witam wszystkie nowe dziewczyny i miłej niedzieli ;-)
Anneczkaa policz tygodnie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki
No właśnie liczyłam ale wtedy to już nic mi nie pasuje ... dlatego że wtedy strasznie mi sie cykl poprzestawiał i chyba na pierwszym dniu ostatniej miesiączki nie mogę za bardzo polegać....idę w poniedziałek do lekarza i mam nadzieję, że coś się dokładnie dowiem na wyikach badań krwi mam napisane 3-4 tydzień a według moich obliczeń dziś jest 4tydzien i 4dzień od poczęcia
co do tatusiów...no ja niestety nie będę miała z kim się cieszyć ... ojciec mojego dziecka powiedział że to mój problem...więc 'cudowny' mam ten pierwszy trymestr