reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witam wszystkie przyszłe wrześniowe mamy:-)
Ja zrobiłam test 12 stycznia i pokazała się druga różowiutka kreseczka ;) Z moich obliczeń wynika że też zostanę mamą we wrześniu:tak: Do dzisiaj nie bardzo mogę w to uwierzyć, tak długo czekałam! 20 stycznia idę do ginekologa na wizytę, jestem taka podekscytowana że w nocy spać nie mogę :))))))))))

Pozdrawiam Was wszystkie

Kroptusiu ja też nie mam objawów poza bezsennością ale staram się tym nie martwić jak widać sporo dziewczyn tak ma :tak:A poza tym to jeden objaw już masz - skłonność do płaczu więc wszystko OK :-D

Witaj Jarzębinko bardzo się cieszę że dołączyłaś do wrześnióweczek :happy2:

Witam wszystkie nowe dziewczyny i miłej niedzieli ;-)

Kroptusiu ja też nie mam objawów poza bezsennością ale staram się tym nie martwić jak widać sporo dziewczyn tak ma :tak:A poza tym to jeden objaw już masz - skłonność do płaczu więc wszystko OK :-D

No z ta placzliwoscia to jest masakra :-( przez co nie moge sie dogadac z M ciagle humory, wszyskto jest zle i beeee albo placze pt "nikt mnie nie kocha nie chce jak se dam rade z 2" itd itp codziennie placz, deprecha nie wiem tyle czekalam a takie nastroje ze szkoda gadac, cora tylko chodzi i tuli a ja wtedy tym bardziej placz...Ja cierpie znowu na sennosc, wczoraj sie polozylam na chwile po 13 a wstalam o ok 18, o 22 poszlam dalej spac...Milego dzionka :-)

Witam ;) Ja nie wiem czy to od mojego wielkiego tłuszczu, czy sama sobie coś do głowy dobieram ale widzę jakby brzuch mi zaczął rosnąć...ze o piersiach już nie wspomne...czuje się dobrze..poza tym okropnym bólem w dole brzucha...czy my możemy zażywać jakieś leki na to? czy musimy to poprostu przetrwać? Według kalkulatora jestem w 6 tygodniu a według moich obliczeń dokładnych co do dnia poczęcia to jestem w 4 .. no ale te 2tygodnie trzeba chyba doliczyć prawda? Nie wiem zatem co mam mówić rodzinie, czy to 4 czy 6 tydzień...

witam, witam... ja tez się cieszę ....................... :tak:czy Wy swoim panom powiedziałyście od razu o II kreseczkach ??? i czy w jakiś szczególny sposób czy tak normalnie ????

Anneczkaa policz tygodnie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki :)

No właśnie liczyłam ale wtedy to już nic mi nie pasuje ... dlatego że wtedy strasznie mi sie cykl poprzestawiał i chyba na pierwszym dniu ostatniej miesiączki nie mogę za bardzo polegać....idę w poniedziałek do lekarza i mam nadzieję, że coś się dokładnie dowiem :) na wyikach badań krwi mam napisane 3-4 tydzień:) a według moich obliczeń dziś jest 4tydzien i 4dzień od poczęcia;)

co do tatusiów...no ja niestety nie będę miała z kim się cieszyć ... ojciec mojego dziecka powiedział że to mój problem...więc 'cudowny' mam ten pierwszy trymestr :(

reklama
No właśnie liczyłam ale wtedy to już nic mi nie pasuje ... dlatego że wtedy strasznie mi sie cykl poprzestawiał i chyba na pierwszym dniu ostatniej miesiączki nie mogę za bardzo polegać....idę w poniedziałek do lekarza i mam nadzieję, że coś się dokładnie dowiem :) na wyikach badań krwi mam napisane 3-4 tydzień:) a według moich obliczeń dziś jest 4tydzien i 4dzień od poczęcia;)

co do tatusiów...no ja niestety nie będę miała z kim się cieszyć ... ojciec mojego dziecka powiedział że to mój problem...więc 'cudowny' mam ten pierwszy trymestr :(

co do wieku ciązy, to najlepiej poczekac na wizyte u gina i on obliczy i na tych wyliczeniach sie opierać :tak: tak ędzie najlepiej

bo u mnie jest 14 dni od owulki czyli niby 2 tyg ciążą, ale od zagnieżdzenia dopiero tydzień, a wg kalkulatorów 4-5 tydzień, wiec ........ czekam na wizyte u gina i wszystko się wyjaśni i przyjmę wyliczenia gina :tak:

Do góry