reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
Z dobrym sprzętem i lekarzem można.;-) No i jak dzidzia sie dobrze ułoży.Mam jutro wizytę u lekarza.Czy w 15 tygodniu można rozpoznać już płeć?:-)
Ja na usg 3D i 4D 2 kwietnia idę. Tez licze na poznanie płci. Nie moge sie doczekać!!
Karolina Tinetina
Fanka BB :)
jak dobry sprzet to tak :-)Mam jutro wizytę u lekarza.Czy w 15 tygodniu można rozpoznać już płeć?:-)
Alex91
wrześniowa mama 2009
W stolicy 200-250zł w innych miastach w Polsce pewnie podobnie. Poszukaj w internecie.WITAJCIE! Orientujecie się może ile takie usg 3D lub 4D kosztuje?!
kasiunia123
Fanka BB :)
Witam po południowo, ja dziś do 11 pospałam i poleniuchowałam jeszcze godzinkę. Później obiadek i po obiadku leniuchowałam w ogrodzie aż do teraz, słoneczko tak grzało, że musiałam się rozebrać do krótkiego rękawka
O
onka
Gość
Dziewczyny ja u mnie w mieście mam jednego ginegkologa który prawdopodobnie robi USG 3D, ale nie wiem za ile, pewnie nie za darmo skoro wizyta zwykłą u niego 120-150zł kosztuje.
Jak narazie ide 3 kwietnia jeszcze na zwykłe... bo co do tych badań dot. przezierności karkowej to gina powiedziała mi że u młodych mam nie kieruje się ich na dodatkowe baania, lecz obserwuje się tylko obraz na USG.
Jak narazie ide 3 kwietnia jeszcze na zwykłe... bo co do tych badań dot. przezierności karkowej to gina powiedziała mi że u młodych mam nie kieruje się ich na dodatkowe baania, lecz obserwuje się tylko obraz na USG.
Jolek71
Początkująca w BB
Witam porannie!!
I szczęśliwie, bo dziś zaczyna się 3 dzień, w którym mnie nie mdli!!! Wczoraj nawet cappuccino wypiłam i nic mi po nim nie było Żeby to był koniec!!!
Tylko pozazdrościć!!! Ja ciągle się MĘCZĘ - schudłam 4 kg
Pozdrawiam gorąco
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
to mi zadałaś ćwieka z tym dzwonkiem!!! mi tez brakuje! a nie pomyslałam, by kupic... czasem sąsiedzi sie obrażają, bo pukają a ja nie słysze...Renifer ja wczoraj bylam w castoramie, dorobilismy ze z M dzwonka do drzwi i przestaniemy sie wreszcie schizowac siedzac u gory, czy aby ktos nie puka,
Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?
Dziewczyny poczytajcie, tylko uwaga grozi dostaniem skurczy!!!!
no nie... chyba czysta prowokacja, co? bo nie chce mi sie wierzyc w aż taką głupotę... czytało sie przyjemnie
Reniferku jeszcze rzeżuszkę polecam. U mnie na oknach pełno tego wszystkiego! mniam!!
nie omieszkam i rzeżuchy zasiac... same witaminy!
a szafe na ubrania tez mam teraz nieziemska - wchodze sobie do mojej szafy i wszystko na polkach i wieszakach ( bo moja szafa to maly pokoik przy naszej sypialni) i nawet jak troszke porozwalamy to zamykam dzrzwi i nic nie widac
zazdroszcze!! kurcze mi sie takie cos marzy, nawet kosztem podzielenia jakiegos pokoju... fajna sprawa... :-)
kurka wodna, skąd Wy wziełyście takich facetów! mój nie kiwnie palcem, tylko brudzi... dlatego u nas jest jak jest... nie daję rady wszystkiego sama ogarnac, a pomocy mąz nie chce wynając, bo juz płacimy przeciez za nianie...Hehehe jagoooodka - u mnie to samo M porządeczek pierwsza klasa, a ja Ustaliłam już, że w razie czego w dzidziusiowych szafeczkach to On będzie sprzątał - muszę go jeszcze w odpowiednim czasie poinformować
witamy, witamy, powodzenia na wizycie!!!Witam przyszłe mamy bardzo gorąco po dość długiej prawie 3 tygodniowej przerwie. Postaram się nadrobić zaległości w czytaniu
tyle mi dało przeczytac moje dziecko, na reszte looknę wieczorkiem...