reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witam po południowo, ja dziś do 11 pospałam i poleniuchowałam jeszcze godzinkę. Później obiadek i po obiadku leniuchowałam w ogrodzie aż do teraz, słoneczko tak grzało, że musiałam się rozebrać do krótkiego rękawka:tak:

Dziewczyny ja u mnie w mieście mam jednego ginegkologa który prawdopodobnie robi USG 3D, ale nie wiem za ile, pewnie nie za darmo skoro wizyta zwykłą u niego 120-150zł kosztuje.

Jak narazie ide 3 kwietnia jeszcze na zwykłe... bo co do tych badań dot. przezierności karkowej to gina powiedziała mi że u młodych mam nie kieruje się ich na dodatkowe baania, lecz obserwuje się tylko obraz na USG.​

Witam popoludniowo,
Posprzatalam domek i teraz odpoczywam, pranko juz sie suszy :tak::-)
Niestety sily na garderobe mi nie starczylo :-:)zawstydzona/y::wściekła/y:
Jutro sie za nia zabiore (mam nadzieje)

reklama
Renifer ja wczoraj bylam w castoramie, dorobilismy ze z M dzwonka do drzwi i przestaniemy sie wreszcie schizowac siedzac u gory, czy aby ktos nie puka,
to mi zadałaś ćwieka z tym dzwonkiem!!! :tak: mi tez brakuje! a nie pomyslałam, by kupic... czasem sąsiedzi sie obrażają, bo pukają a ja nie słysze...

Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?

Dziewczyny poczytajcie, tylko uwaga grozi dostaniem skurczy!!!!

no nie... chyba czysta prowokacja, co? bo nie chce mi sie wierzyc w aż taką głupotę... czytało sie przyjemnie :-D:-D

Reniferku jeszcze rzeżuszkę polecam. :tak:U mnie na oknach pełno tego wszystkiego! mniam!!

nie omieszkam i rzeżuchy zasiac... :happy::happy: same witaminy!

a szafe na ubrania tez mam teraz nieziemska - wchodze sobie do mojej szafy i wszystko na polkach i wieszakach ( bo moja szafa to maly pokoik przy naszej sypialni) i nawet jak troszke porozwalamy to zamykam dzrzwi i nic nie widac

zazdroszcze!! kurcze mi sie takie cos marzy, nawet kosztem podzielenia jakiegos pokoju... fajna sprawa... :-)

Hehehe jagoooodka - u mnie to samo M porządeczek pierwsza klasa, a ja :sorry2::zawstydzona/y::rofl2: Ustaliłam już, że w razie czego w dzidziusiowych szafeczkach to On będzie sprzątał - muszę go jeszcze w odpowiednim czasie poinformować :-p:-p:-p
kurka wodna, skąd Wy wziełyście takich facetów! mój nie kiwnie palcem, tylko brudzi... dlatego u nas jest jak jest... nie daję rady wszystkiego sama ogarnac, a pomocy mąz nie chce wynając, bo juz płacimy przeciez za nianie...

Witam przyszłe mamy bardzo gorąco po dość długiej prawie 3 tygodniowej przerwie. Postaram się nadrobić zaległości w czytaniu :)
witamy, witamy, powodzenia na wizycie!!!

tyle mi dało przeczytac moje dziecko, na reszte looknę wieczorkiem...

Do góry