reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witam po południowo, ja dziś do 11 pospałam i poleniuchowałam jeszcze godzinkę. Później obiadek i po obiadku leniuchowałam w ogrodzie aż do teraz, słoneczko tak grzało, że musiałam się rozebrać do krótkiego rękawka:tak:

Dziewczyny ja u mnie w mieście mam jednego ginegkologa który prawdopodobnie robi USG 3D, ale nie wiem za ile, pewnie nie za darmo skoro wizyta zwykłą u niego 120-150zł kosztuje.

Jak narazie ide 3 kwietnia jeszcze na zwykłe... bo co do tych badań dot. przezierności karkowej to gina powiedziała mi że u młodych mam nie kieruje się ich na dodatkowe baania, lecz obserwuje się tylko obraz na USG.​

Witam popoludniowo,
Posprzatalam domek i teraz odpoczywam, pranko juz sie suszy :tak::-)
Niestety sily na garderobe mi nie starczylo :-:)zawstydzona/y::wściekła/y:
Jutro sie za nia zabiore (mam nadzieje)

reklama
Renifer ja wczoraj bylam w castoramie, dorobilismy ze z M dzwonka do drzwi i przestaniemy sie wreszcie schizowac siedzac u gory, czy aby ktos nie puka,
to mi zadałaś ćwieka z tym dzwonkiem!!! :tak: mi tez brakuje! a nie pomyslałam, by kupic... czasem sąsiedzi sie obrażają, bo pukają a ja nie słysze...

Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?

Dziewczyny poczytajcie, tylko uwaga grozi dostaniem skurczy!!!!

no nie... chyba czysta prowokacja, co? bo nie chce mi sie wierzyc w aż taką głupotę... czytało sie przyjemnie :-D:-D

Reniferku jeszcze rzeżuszkę polecam. :tak:U mnie na oknach pełno tego wszystkiego! mniam!!

nie omieszkam i rzeżuchy zasiac... :happy::happy: same witaminy!

a szafe na ubrania tez mam teraz nieziemska - wchodze sobie do mojej szafy i wszystko na polkach i wieszakach ( bo moja szafa to maly pokoik przy naszej sypialni) i nawet jak troszke porozwalamy to zamykam dzrzwi i nic nie widac

zazdroszcze!! kurcze mi sie takie cos marzy, nawet kosztem podzielenia jakiegos pokoju... fajna sprawa... :-)

Hehehe jagoooodka - u mnie to samo M porządeczek pierwsza klasa, a ja :sorry2::zawstydzona/y::rofl2: Ustaliłam już, że w razie czego w dzidziusiowych szafeczkach to On będzie sprzątał - muszę go jeszcze w odpowiednim czasie poinformować :-p:-p:-p
kurka wodna, skąd Wy wziełyście takich facetów! mój nie kiwnie palcem, tylko brudzi... dlatego u nas jest jak jest... nie daję rady wszystkiego sama ogarnac, a pomocy mąz nie chce wynając, bo juz płacimy przeciez za nianie...

Witam przyszłe mamy bardzo gorąco po dość długiej prawie 3 tygodniowej przerwie. Postaram się nadrobić zaległości w czytaniu :)
witamy, witamy, powodzenia na wizycie!!!

tyle mi dało przeczytac moje dziecko, na reszte looknę wieczorkiem...

Do góry