reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Cześć dziewczyny!
Karolina: uśmiałam się do łez, ale swoją drogą głupota ludzka nie ma granic.
Reniferku: fajny pomysł z tymi roślinkami, też muszę o tym pomyśleć.
ja też mam power od kilku dni, rano wstaję biorę się za sprzątanie, jakieś zakupy potem obiadek, aż się boję mówić, że głowa mnie nie boli!!!:tak:Może to efekt wizyty u bioenergoterapeuty! Po prostu jest super, tylko za oknem masakra!!!
Pozdrawiam popołudniowo:-)

reklama
A ja wciąż na zegarek zerkam i mi się wydaje, że czas za szybko ucieka - wciąż mam jakieś durne wrażenie, że się nie wyrobię - mimo tego, że mam niewiele do roboty :D:D:D To brak przyzwyczajenia do bycia w domciu - bo w normalnym przypadku śmigam do pracy 38km w jedną stronę i mimo autostrad troszkę czasu to zajmuje, później 8 - 9 godzin w pracy, powrót do domu i wyścig szczurów, żeby zdążyć - ja się zastanawiam jak ja się wyrabiać będę jak już mi się rodzinka powiększa - teraz jest nas 2 w domu - a mieszkanie potrafi wyglądać jak po pobojowisku - o naczyniach nie wspomnę - więc życzę sobie powodzenia już teraz :-D:-D:-D:-D

Witam mamuśki popoludniowo (u mnie porannie bo śpie do 12 :zawstydzona/y:).
Karolina superowe to było,śmiałam się w głos sama do siebie.
Współczuje większości brzydkiej pogody.U mnie bosko,błekitne niebo,słoneczko,kwiatki kwitna,pąki na drzewach.Wiosna w pełni aż się w domciu nie chce siedziec więc ide się gdzies przejsc.

Wiola jak Ci sie rodzinka powiekszy bedziesz miala lepsza wymowke zeby nie sprzatac :-D, a no 100 % przez pierwsze 4 miesiace - jedyne o czy bedziesz myslec to SPANIE , skad ja to znam? I az sie sama boje brrrrrrrrr

gosiacy nie denerwuj się, ja właśnie też wychodzę do gina teraz :-) Zobaczymy co mi ciekawego powie. Zabieram m ze sobą,żeby gin mógł rozwiać jego wątpliwości odnośnie serduszkowania i innych spraw związanych z ciążą,jak choćby to,że zachcianki w tym stanie są rzeczą najzupełniej NORMALNĄ. :dry:

gosiacy nie denerwuj się, ja właśnie też wychodzę do gina teraz :-) Zobaczymy co mi ciekawego powie. Zabieram m ze sobą,żeby gin mógł rozwiać jego wątpliwości odnośnie serduszkowania i innych spraw związanych z ciążą,jak choćby to,że zachcianki w tym stanie są rzeczą najzupełniej NORMALNĄ. :dry:

Karotka ja swojego ukochanego próbowałam wyciągnąć do gina, ale stanowczo odmawia, boi się przychodni jak ognia :tak: Ach te chłopy jak małe dzieci

reklama
(...) ja właśnie też wychodzę do gina teraz :-) Zobaczymy co mi ciekawego powie. Zabieram m ze sobą,żeby gin mógł rozwiać jego wątpliwości odnośnie serduszkowania i innych spraw związanych z ciążą,jak choćby to,że zachcianki w tym stanie są rzeczą najzupełniej NORMALNĄ. :dry:

A ty nie byłaś u gina 16 marca tak jak ja????????????
I znów idziesz....???????????

Do góry